Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
12.4.11 20:48

TereuLi:
Marcel je hezký jméno. Kolega v práci se tak jmenuje a docela mu to jméno i sluší :lol:

Lucienne:
Lukáška si vzpomínám, že jsme řešili… ale holčičku jsem netušila.. obě jsou hezký :palec:

Andreika:
my máme v rodině zase Zdeňky, Jany,… naštěstí nám do toho nikdo neměl šanci mluvit :lol: akorát moje mamka má strach, že pořád říkáme Vojtíšku… a co když to náhodou bude ta holčička… my jsme jim totiž holčičí jméno ani neřekli, tak tipujou, většinou Vojtěšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 20:51

nicollka:
taky se mi Sofča líbí. A Peter taky není špatný. Manžel je Petr, takže dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.4.11 20:57

díky maty. lili je takova nezvykla, ale zamilovali jsme se o toho jmena :) sofi je taky krasny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 21:04

lucienne:
to věřím. My se taky nad Vojtíškem rozplýváme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreika
12.4.11 21:06

Marcelek je takové pro mě neutrální jméno ani krásné ani škaredé takové kdo ho bude nosit může být rád :palec:

Maty1983 : My ani pro holčičku jméno vybrané nemáme :-? od 10tt nám řekly chlapeček jméno jsme sice vybrali oficiálně až v 5 měsíci, ale kdyby to byla nakonec princezna, tak tu padlo jediné jméno co řekl přítel Vaneska, ale to nevím jak bych jí říkala. Vojtěška to taky existuje ne :dance: ?

• Citovat
  • Upravit
16136
12.4.11 21:10

vojta je muj švara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 21:14

Andreika:
já si myslím, že Vojtěšku by nám matrikáři neuznali. Pro holčičku jsme napsali jméno Adélka.

Lucienne:
já právě v okolí žádného Vojtu neznám. A letos v zimě se Vojtíšek narodil kolegovi v práci, tady v těch statistikách nebo pořadnících je taky spousta Vojtíšků.. tak to letos asi zas tak neobvyklé jméno nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 21:33

tak jsem se dočkala, dnes má Sofi půl hodiny zpoždění ale za to to stojí za to…au au. už tak 5 dní začne kopat v 21h :) +- 5min.

Tak můžu klidně spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreika
12.4.11 21:44

Nicollka:
Já mám fotbalistu hned jak jsem v klidu a lehnu do postele to s ním hážou všichni čertíci :dance: Ale to máš fajné, že tak přesně se budí :palec:

Maty1983:
Adélka je rozhodně hezčí :-) než Vojtěška :palec:

• Citovat
  • Upravit
16136
13.4.11 07:20

nicol to je dobry. muzes si podle ni ridit hodinky vid? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 07:32

Dobré ráno holky :mavam:

nicollka:
to my když lehnem, tak spíme oba. Přes noc vím, že se malej akorát protáhne, jinak asi spinká celou noc.A přes den se boulíme snad pořád, akorát kolem poledního a kolem té 3 hodiny asi odpočívá. Snad mu to vydrží :lol:

Andreika:
to máš pravdu :lol:

Lucienne:
taky se dočkáš, už se těším až budeš psát, že se ozývá v tu a tu dobu… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.4.11 07:47

no jsem zvedava. ja vubec nemam rada pravidelny rezim tak sem zvedava jestli bude mimi spis po tatinkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
13.4.11 08:22

Ahoooooooj, tady to teda včera jelo… No já než to tak nějak přelouskala… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
13.4.11 08:25

Jinak jsme byli včera sepsat ten porodopis… No upřímně, to je fakt idiotství :roll: Byla jsem tam přes půl hodiny :zed: A bylo to fakt jen o nemocech v rodině a o tom, že si sestra pomalu opisovala celou těhu průkazku. Občas se něco zeptala, ale jinak fakt nic… Pohoda, akorát teda úplně zbytečný, když tam tu těhu průkazku pak necháváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 08:41

Lucienne:
tak to jsem pak zvědavá, jak to bude mimi mít.

zuziiiik:
ahoj :mavam:
tak to si mě moc nepotěšila. Mudr mě teda včera o porodnici ještě nic neříkal, tak to asi zfouknu při tom porodu nebo nevím.

Holky, u nás normálně chumelilo. Teď jsem se vrátila od zubařky a úplně jsem čuměla, že padá sníh. No nic, dneska si budu muset zatopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí