Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
12.4.11 17:17

Nicollka:
jen tak mimochodem, to byl krásnej dárek pod stromeček, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 17:33

jj krásnější být ani nemohl a 27.12. jsem měla narozeniny :)

jj už se těším až budeme moct chodit ven a na zmrzlinu a tak :D pak to snad uz bude utíkat rychleji a taky snad už nebudou žádné problémy, jako dnešní ranní špinění.

Bolest břicha mi řekli že je normální, no naštěstí o sobě Sofinka dává vědět a pořídila jsem si angelsound abych mohla poslechnout srdíčko :) to me hodně uklidnuje, ja jsem hrozne psycho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 17:46

nicollka:
to chce klid. Já jsem sebou o vánocích řízla. Celý život mám tlak při spodní hranici, takže se ani nebylo čemu divit, ale musím říct, že jsem měla kliku, že jsem dopadla do měkkého a ne na konferenční stolek. Manžela to vyděsilo, mě taky, ale jak jsem cítila, že se tam malej mele, tak mě to uklidnilo.
Máš pravdu, když je venku hezky, tak to utíká rychleji. Snad se brzy počasí umoudří a bude hezky. Na chození na zmrzlinku už se taky těším, už to budeme absolvovat s kočárkem :lol: já se už tááááák moc těším a ono se pořád nic neděje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.4.11 17:52

maty ja to mela podobny pocit, ale když sem si tam dala ruku tak sem nic necitila (teda svuj tep citim porad a pres to to asi neucitim) :nevim: nicol ja mela taky mono. byl to teda ocistec… sem rada ze se vam to povedlo nakonec bez pomoci. pěkny darecek pod stromecek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 18:01

Lucienne:
to neucítíš hnedka přes bříško. Přes bříško je to cítit až později. Kamarádka to myslím cítila přes bříško ve 22 tt. Já už si nepamatuju, kdy jsem to poprvé cítila přes bříško, ale taky to nebylo hned. Takže vydrž. Ale pokud cítíš „praskání bublinek“, tak to už je pohyb miminka. :potlesk: tak gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.4.11 18:03

děkuji maty :) asi to ted bude hodne nepravidelne vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 18:13

lucienne:
já to cítila většinou v podvečer, když jsem byla v klidu v leže, buď na boku nebo na zádech. Většinou to nebylo každý den, ale časem se to zpravidelnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 18:20

Lucienn ja taky přes bříško ne, jen vevnitř takové ťuknutí, ted už štouchnutí :) Ale jen občas, vetšinou večer u telky, teď už malinko i přes den. Ale je to jeden den víc, jeden den mín. Do ted jsem spíš cítíla nad stydkou kostí, ted zrovna někde v okoli pupiku trošku nad. Hledala sem srdíčko ale utekla a už sem to vzdala, třeba večer :)

Jinak rukou to při prvnim poradne citil i manža az někdy ke 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.4.11 18:25

děkuju holky :hug: ja doufam ze uz je to teda ono :) a rukou až teda ve 30? a manzel chudak furt číhá. ale co aspon mímo pohladí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 18:28

Může to být dřív, to ja jen že v prvním těu. Ale taky jsem nabrala za těhu 30kg, a byla sem jak slon, takze ono mělo mimčo i co dělat prokopnout tu horu sádla :D

Ted mam zatim jak kdy +2-4kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 18:33

a tadyhle princeznička naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
12.4.11 18:34
Nicollka píše:
Může to být dřív, to ja jen že v prvním těu. Ale taky jsem nabrala za těhu 30kg, a byla sem jak slon, takze ono mělo mimčo i co dělat prokopnout tu horu sádla :DTed mam zatim jak kdy +2-4kg

O Kg vůbec nemluvté :-( .. Jsem měla před těhotenstvím a porodem, pro mě docela ideálních 65kg na 165cm… a ted mám 85 a nevim jak s tím dolů.. trochu cvičím,chodím .. akorát to jídlo pravidelně mi moc nejde.. přitom tu maminky píšou že při kojení jim šla váha dolů.. :nevim: :nevim: tak mě teda nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 18:39

Terul tak mě šlo dolů hned po porodu cca 7kg. a další 4 roky jsem to shazovala a dostala jsem se na 65, z původních 90kg.
Před tím vším jsem měla 60kg na 168cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.4.11 18:48

teda ženy, vy mě děsíte. Já mám nahoře 13,5 kg, není to teda nějak málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.4.11 18:50

idealni váha :)
idealni je od 12-15kg prý. já to přestřelila :D taky mi mudra nadávala at nejim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí