Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No to se uvidí… Zatím máme s přítelem spíš názor, že druhý ne e… Sice je mi to líto, ale vzhledem k tomu, že máme ještě na 28 let hypotéku… Určitě bysme to nějak finančně zvládli, ale nikdy bysme nikam nejeli, nešli… a to stejný děti… A to ani nechci pomyslet, kdyby jsme jeden přišel o práci nebo práci měnil… No zatím s druhým fakt nepočítáme
Já si taky myslím že se to zvládnout dá dneska má každej hypotéku nebo pujičky.
zuziiiiik:
my měli do konce března hypotéky 2 a manžel byl práce neschopnej, protože ho v září odvezla RZta s embolií. takže jsme byli finančně taky úplně vydundaní, ale zvládlo se to. Ono když se musí, tak se musí. I přesto chceme druhý určitě, ale až tak za 4-5 let.
Ahojky, tak mám dnes po kontrole, tak jsem otevřená na CS 6, doktor byl vtipnej, šáhl dovnitř, tak se ušklýbl a povídá, už se tam něco děje co… jste už měla poslíky co… no on je snad jasnovidec
tak jsem mu říkala co bylo včera. No tak už jsem u něj byla naposledy a už mám jenom porodku. Může to prý už přijít kdykoliv. Takže se mám ukázat u něj až po šestinedělí ![]()
Holky, já mám normálně strach… a to mám jeden porod za sebou ![]()
ilko budeme na tebe myslet
za chvilku už budeš mít u sebe miminko! ![]()
IlkaV:
ty jo, takovýhle předbíhání ![]()
my jdeme na kontrolu a na monitor zítra, tak jsem taky zvědavá, ale myslím, že my zase půjdeme domů s verdiktem, že se nic neděje
hlavně se opatruj, miminko by ještě chvilku mohlo zůstat v pokojíčku
IlkaV píše:
Ahojky, tak mám dnes po kontrole, tak jsem otevřená na CS 6, doktor byl vtipnej, šáhl dovnitř, tak se ušklýbl a povídá, už se tam něco děje co… jste už měla poslíky co… no on je snad jasnovidectak jsem mu říkala co bylo včera. No tak už jsem u něj byla naposledy a už mám jenom porodku. Může to prý už přijít kdykoliv. Takže se mám ukázat u něj až po šestinedělí
Holky, já mám normálně strach… a to mám jeden porod za sebou
Taky držím palečky ať vám to všechno dobře dopadne ![]()
Tak přesně 3.měsíce dneska
V 9:02 ráno =D. A ve středu nás čeká první očkování a druhá kontrola na kyčlích. Tak jsem zvědavá jak mi to očkování zvládne… ![]()
jeee to je jrasna fotka
taky budeme mit lukáška když se potvrdí klučík ![]()
maty1983 píše:
TereuLi:
gratulujume
na jaky ockovani jdete?
děkujeme
, ty jo já ani nevím
, bude to mít v průkazece napsaný, nechce se mi ji ted lovit
. Uplně první očkování na co to bývá na tuberkulózu bych řekla. ![]()
lucienne píše:
jeee to je jrasna fotkataky budeme mit lukáška když se potvrdí klučík
Jé =). Lukášek je krásný jméno
, dobrá volba
. Jmenuje se stejně jako jeho strejda,můj brácha =D.