Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
11.4.11 14:02

No to se uvidí… Zatím máme s přítelem spíš názor, že druhý ne e… Sice je mi to líto, ale vzhledem k tomu, že máme ještě na 28 let hypotéku… Určitě bysme to nějak finančně zvládli, ale nikdy bysme nikam nejeli, nešli… a to stejný děti… A to ani nechci pomyslet, kdyby jsme jeden přišel o práci nebo práci měnil… No zatím s druhým fakt nepočítáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 14:03

hypo ma kazdej druhej :) uvidíš za pár let změníš názor :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 14:07

Já vím… Ono se to lehce říká… Ale zatím to vidím bledě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 14:07

Já si taky myslím že se to zvládnout dá dneska má každej hypotéku nebo pujičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 14:09

zuziiiiik:
my měli do konce března hypotéky 2 a manžel byl práce neschopnej, protože ho v září odvezla RZta s embolií. takže jsme byli finančně taky úplně vydundaní, ale zvládlo se to. Ono když se musí, tak se musí. I přesto chceme druhý určitě, ale až tak za 4-5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
11.4.11 15:13

Ahojky, tak mám dnes po kontrole, tak jsem otevřená na CS 6, doktor byl vtipnej, šáhl dovnitř, tak se ušklýbl a povídá, už se tam něco děje co… jste už měla poslíky co… no on je snad jasnovidec :lol: tak jsem mu říkala co bylo včera. No tak už jsem u něj byla naposledy a už mám jenom porodku. Může to prý už přijít kdykoliv. Takže se mám ukázat u něj až po šestinedělí :lol:
Holky, já mám normálně strach… a to mám jeden porod za sebou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 15:19

ilko budeme na tebe myslet :) za chvilku už budeš mít u sebe miminko! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 15:22

IlkaV:
ty jo, takovýhle předbíhání :lol:
my jdeme na kontrolu a na monitor zítra, tak jsem taky zvědavá, ale myslím, že my zase půjdeme domů s verdiktem, že se nic neděje :-( hlavně se opatruj, miminko by ještě chvilku mohlo zůstat v pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 17:22

IlkaV tak držím palečky at to všechno dobře dopadne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.4.11 18:48
IlkaV píše:
Ahojky, tak mám dnes po kontrole, tak jsem otevřená na CS 6, doktor byl vtipnej, šáhl dovnitř, tak se ušklýbl a povídá, už se tam něco děje co… jste už měla poslíky co… no on je snad jasnovidec :lol: tak jsem mu říkala co bylo včera. No tak už jsem u něj byla naposledy a už mám jenom porodku. Může to prý už přijít kdykoliv. Takže se mám ukázat u něj až po šestinedělí :lol:
Holky, já mám normálně strach… a to mám jeden porod za sebou :oops:

Taky držím palečky ať vám to všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.4.11 19:07

Tak přesně 3.měsíce dneska :-D V 9:02 ráno =D. A ve středu nás čeká první očkování a druhá kontrola na kyčlích. Tak jsem zvědavá jak mi to očkování zvládne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 19:11

TereuLi:
gratulujume :palec:
na jaky ockovani jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 19:13

jeee to je jrasna fotka :palec: taky budeme mit lukáška když se potvrdí klučík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.4.11 20:37
maty1983 píše:
TereuLi:
gratulujume :palec:
na jaky ockovani jdete?

děkujeme :lol: , ty jo já ani nevím :oops: , bude to mít v průkazece napsaný, nechce se mi ji ted lovit :mrgreen: . Uplně první očkování na co to bývá na tuberkulózu bych řekla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.4.11 20:39
lucienne píše:
jeee to je jrasna fotka :palec: taky budeme mit lukáška když se potvrdí klučík :dance:

Jé =). Lukášek je krásný jméno :palec: , dobrá volba :-). Jmenuje se stejně jako jeho strejda,můj brácha =D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí