Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
8.4.11 13:49

chudak. a on jezdi autem? nejake dlouhe trasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.4.11 13:54

Ahojky ráda bych se přidala,máme termín v prosinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:00

Lucienne:
nedávno začal jezdit na mezinárodní kamionové dopravě. Byl k tomu donucen naší finanční situací, tak doufám, že to bude jen přechodně. Měl jet na víkend do Švýcarska, ale vymluvil se, že jsem v nemocnici, tak že nikam nepojede…tak prý pojede až v pondělí, tak ho zas týden neuvidím. :-( Takhle když jezdí Německo, Rakousko, Polsko a je ob den doma, tak to ještě jde, ale když je to Francie, Švýcarsko, Itálie, tak je to na týden a to je pak hrůza…

Petrasekk:
ahoj :mavam: tak čekáš předvánoční miminko? Jaký máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 14:17

teda maty to bych asi nevydrzela byt tyden sama (no vydrzela ale je to hrozny) ale chapu tu situaci… ahoj petrasku! to jsi docela cestva tehulka ne? :dance: gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:25

Lucienne:
však mi taky nic jinýho nezbývá než to vydržet a doufat, že se brzy najde nějaká jiná práce tady v okolí. Dokud jsem chodila do práce, tak to šlo, vydělávala jsem dost, ale co jsem šla na mateřskou, tak to bude stát asi z prd, takže se musí postarat manžel. Ale snaží se… svým způsobem ho obdivuju, že to vydrží. Obzvlášť, když chce být u porodu a já to čekám pomalu každým dnem… já bych na jeho místě měla nervy v kýblu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 14:27

no to teda… snad budete mit stesti a bude zrovna poblíž… chlapi se uměj zabejčit když jde o rodinu tak držim palce at to zvladnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.4.11 14:27

Hezký pátek… :mavam:
Jak se daří??? Jsem moc ráda, že se tu objevilo tolik lidiček… :palec:
Tak mimochodem, v úterý jsem byla na posledním utz a ta naše cácorka má už 2100g a 46cm :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 14:28

teda ta je veeeliká zuzíku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:30

Zuziiiik:
jé, máme skoro stejný datum porodu… :lol: teď už se jen vsadit, kdo bude dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:32

Lucienne:
zvládneme :lol: Nic jiného nám nezbyde :lol: a taťka, buď porod stihne nebo nestihne… vždyť jde o prd :dance: (až budu rodit, tak budu hysterická :lol: a takovýhle nadhled bude ten tam :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.4.11 14:36

maty1983:
Fakt??? No neříkej… To je super… A jak jste veliký vy?????? A co na kontrole? Už se něco chystá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 14:36

ja prave se neumim rozhodnout jestli bude pro mě lepší když tam manžel bude nebo ne. protože když tam bude tak budu mit starost o něj aby tam neomdlel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:43

zuziiiiik:
my máme 2.5., budeme rodit v Chrudimi, naposledy nás doktor měřil ve 31 tt a to jsme měli 1620 g a byli jsme při spodní váhové hranici. Délkově jsme byli prý abnormálně velcí, ale cm mi neřekl. Jinak jsme byli v úterý na monitoru a v poradně, takže nám dělali stěry na streptokoka, monitor vyšel v poho. A v úterý jdeme znovu.
Kde budeš rodit ty? A jste hlavičkou dolů?

Lucienne:
Ode mě má právě nakázáno, že když tam bude, tak bude u hlavy a dolů nebude koukat, bude mě držet za ruku a otírat pot… jinak má všeho zákaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.4.11 14:44

Lucienne:
Upřímně řečeno, tak já si myslím, že by u toho měl ten chlap být. Já jsem řekla hned, že tam přítele chci. Kdyby to pro něj byl vyloženě problém a nechtěl, tak bych ho nenutila, ale myslím, že by si to měl taky prožít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 14:48

Já jsem někde slyšela, že některým chlapům vadí, když vidí, jak je ženská dole pak roztažená, že k ní pak můžou mít odpor.
Takže záleží asi opravdu na tom, jestli tam být chce nebo nechce.
Můj manžel by tam rád byl, tak jsem mu nakázala, aby byl jen u hlavy… žádný koukání dolů, přeci jen bych byla nerada, kdyby pak ke mě, kvůli tomu, co tam viděl, měl odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí