Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lucienne:
taky mám někdy akční dny… ale dneska nevylezlo sluníčko, nevylezla ani Janinka ![]()
hezky řečeno
u nas to vypadalo že bude pršet a pak vylezlo slunce ![]()
já jsem ve východních čechách, kousek od pardubic, a je tady celej den zataženo a vypadá to na déšť… žádný náznak sluníčka ![]()
třeba je na ceste… a jestli ne tak te aspon nebude tahat z postele a ušetříš 2 převlíkání ![]()
to mě nenapadlo
ale budu muset jít aspoň něco málo udělat, jinak pak noc bude příšerná… hlavně to převalování ![]()
neboj, nebudu,akorát uklidím v kuchyni a ještě nakrmím toho našeho zakrslýho králíka… uvidím, jak moc budu akční… určitě ale ne tak jako ty…manžel přijede asi zítra, takže vařit nebudu, žehlení si nechám na pátek nebo na sobotu (koukala jsem, že zítra hlásí hezký počasí, tak žehlení musím ze zítřka přesunout na jindy
) a jinak tady mám naklizeno…tak já na to jdu vlítnout, ať je to za mnou
tak zatím papa
a děkuju za super pokec, krásně ten šedivej den utíkal ![]()
taky, děkuju, pěkně se s tebou povídá
můj pupík je zatím jen takovej vylezlej špek tak se těším až se pořádně vyloupne ![]()
Tak jsem zase tady
Moc jsem to nepřeháněla. Jen jsem poklidila nádobí, poklidila kuchyň, našla recept na tvarohové muffiny (zkusím upéct v pátek, čekám kamarádku) a navečeřela se…
lidí no dneksa sluníčko sice prosvítá mizivě, ale zato to moje malí sluníčko se dneska poprvé doopravdy jako řechtalo
sladkééj
![]()