Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
5.4.11 15:56

Mad to je take zajimave jmeno :) kde jste k němu přišli? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.4.11 16:14

Ahoj holky :mavam:
můžu se k vám ještě připojit do debaty? Dneska jsem ve 37 tt, předpokládaný termín porodu máme 2.5.2011. Dneska jsme byli na prvním monitoru a mrňousek spolupracoval na výbornou. Jinak by to měl být chlapeček. Jména máme vybraná česká. Vojtíšek/Adélka (kdyby náhodou :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
5.4.11 16:23

Zdravím holky, jak to dneska jde? :-) Co mrňousci? Kopou? A ti co už vykoukli z bříška…užívají života? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.11 16:43

Ahoj,
zvolili jmeno pro holcicku po nasich mamkach, coz teda znamena jmena dve Adele Fatu. Moje mamka je Adelka, ale zijeme v Anglii, tak proto ta uprava. A pokud se nam narodi kluk, dostane taky dve jmena Oliver Sana :wink: Olivera jsem si vzdycky prala ja a kdyz na nej muj skoro manzel nakonec (konecne :-D )pristoupil, rekla jsem mu, aby vybral druhy jmeno pro chlapecka, jaky bude chtit. Je z Gambie, tak chtel nejaky jejich jmeno. Premysleli jsme o jednodussich variantach, ale nezadarilo se a navic uz jsme se s temi jmeny i tak nejak zzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.11 16:47
Lend.u píše:
Zdravím holky, jak to dneska jde? :-) Co mrňousci? Kopou? A ti co už vykoukli z bříška…užívají života? :-)

Nase mimisko je dnes ponekud klidnejsi, za coz jsem rada, vcera jsem myslela, ze pres to urputny kopani a prevalovani se ani nedojdu dom z prace 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.4.11 18:27

lucciene
no znám jednoho kolegu , který má Inu..viděla jsem jeho holčičku před třemi lety, byla taková drobná, roztomilá a pěkná..
a já se ptám:jak se jmenuje? a on: Inuška, Ina
chvíli jsme mu ji hlídala, to jméno jsem nikdy osobně nezažila a moc k ní pasovalo a tenkrát sem si ho tak něják zamilovala…doma jsem to kdysi příteli říkala /to o dětech ještě ani slyšet nechtěl/a jemu se to kupodivu líbilo..tak sme si teď na to vzpomněli a bylo to jasný a shodou okolností je to zrovna holčička
jiný jméno už přítel ani nechce slyšet a už jí tak i říkáme
naši a jeho rodiče se na to netváří, ale nám je to jedno :andel: :andel:
zvyknou si :-)
druhá alternativa, to jsme přemýšleli na začátku byla
Jasmínka /taky jsme ji hodně chtěli/ -ale Inka pro tentokrát vyhrála :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.4.11 18:30

oficiální v kalendáři je Ina..
obdoba je v povolených jménech pro ČR…a to je buď tedy
Ina, nebo může se dát Inka /to nezní tak tvrdě, takže dáme Inka rovnou/ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.4.11 18:36

jinak jsem v 21.týdnu
mimi cítím od 13.týdne/jakoby motýlek, lechtání, šimrání atd./

pohyby cítím od 18.týdne /a šimrání, lechtáni atd.zmizelo, takže to bylo 100% mimi/ doktorka mi to nechtěla věřit, že „něco“ cítím…ale bylo to vícekrát za den a nikdy jsem ten pocit nezažila

břicho mám velké od 3 měsíce 8-o /mysleli že jsem v 5/
teď se mi již moc nezvětšuje

přibrala jsem 5 kg

a co vy holky? těhotný :-)
pokud vás bolí nohy, žíly, doporučuji polohu zadek ke zdi /podložený složenou dekou/ nohy nahoru ke zdi
a podloženou hlavu /svíráte jakoby pravý úhel tělem/
doporučeno ortopedem výborným a i pak rehabilitační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.4.11 18:40

ještě k těm jménům…sestra dala dceři jméno
Gábinka a je to opravdu moc pěkné, říkáme ji Gábuš, Gábi, Gábinka
já osobně znala jen 1 holčinu, jinak to jméno není moc frekventované, ale dle mě krásné
Lilianu má zase sestřenka

omlouvám se za tolik příspěvků
nuda v Brně :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
5.4.11 18:47
Karamelinka píše:
Lend.u píše:
Zdravím holky, jak to dneska jde? :-) Co mrňousci? Kopou? A ti co už vykoukli z bříška…užívají života? :-)
Nase mimisko je dnes ponekud klidnejsi, za coz jsem rada, vcera jsem myslela, ze pres to urputny kopani a prevalovani se ani nedojdu dom z prace 8-)

Dalsi tehulka co pracuje, holky nezavidim vam, ja si pamatuju uplny zacatek tehotenstvi a lezela jsem a lezela vecne ospala, zustalo mi to doted. Ze bych chodila do prace si nedovedu predstavit… :nevim:

Jinak kopani znam, posledni tyden nabralo na intenzite, kolikrat si z toho sednu na zadek :mrgreen: nikdy bych neverila ze tak malinke stvoreni muze mit tolik sily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.4.11 19:07

Jéé holky napsaly jste spousty krásných jmen já snad taky něco vymyslím i když zatim se nedaří. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.4.11 19:16

maty 1983
herdek ty už to máš zapár :-)
tak hodně štěstíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.4.11 19:30

Maty1983 taky se připojuji přeji zdravé a krásné miminko :potlesk: Já to budu mit až v zimě tak nebudu moc jezdit kočárem ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.4.11 20:01

madrianova a manca 1:
holky, děkuju a nebojte, taky jsme byli na začátku. Dočkáte se. Já jsem měla celé těhotenství bez problémů a ve 36 tt jsem začala otýkat. Od 37 tt mám zákaz ovoce, zeleniny a pití víc jak 1,5 l denně. Jsem zvědavá, jak to vydržím.
A co vy? Jak vám probíhá těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.4.11 20:03

Lend.u:
Já jsem taky ze začátku trpěla na únavu. Pak jsem dostala železo a bylo to docela v poho. Pracovala jsem do 33 tt, pak jsem šla na MD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí