Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
je fakt, že je to rok a čtvrt
a žárlí sem tam,ale malou miluje
spíš žárlí tím způsobem, že se sejdeme celá rodina a on kolem sebe dělá bordel, vyřvává, mlátí kolem sebe, strhává na sebe pozornost
ale malé se to netýká, to on jančí sám..aby na sebe upoutal pozornost, aby se to netočilo kolem malé…
ale to je jediný jak se projevuje
![]()
ale znám i horší případy, jako že to mimi , nebo už větší dítě sourozence nebere doteď…ale to je dle mě i chyba té mamky, že to špatně pošéfovala
od začátku..
no právě proto se ptám. nemyslete si že bych chtěla mimčo nějak týrat. to samozřejmě ne. proto se i ptám na váš názor… ![]()
Ahoj holky já už mám doma dvě děti klukovi je 10 holčičce 7. Holka se těší nemá rozum myslí si že to bude mít jak panenku.Řekla nám že se o mimi bude starat sama my prej budem jen měnit pokakané pleny jinak všechno udělá ona
, ale kluk žárlí až je mi ho líto a to mu bude skoro 11 až se to narodí. Říká že ho nechce protože ho budeme mít radči a budeme se mazlit jenom snim, protože bude malej a on už je velkej.
lucienne:
já bych se poradila s gynekologem…
manca 1:
to by mě teda nenapadlo, že tak velké děti budou žárlit možná víc jak ty, které ještě nemají rozum a pozornost dospělých potřebují mnohem víc… ![]()
To mě právě taky oni už jsou takové samostatné zájmové kroužky, kamarádi a tak maminku potřebujou jenom aby vyprala, ale co jsem to dětěm řekla tak kluk se furt chce mazlit a at si jdu k němu lehnout a tak. Hrůza je mi ho líto tak nevim jestli sem udělala dobře
![]()
si vzpomínám , že dokonce jednou malá plakala a sestra vysávala, tak ji neslyšela…až potom, když se šla pak podívat, že je ticho viděla jak ten 4letej syn přebaluje malou, jakým stylem to nechtějte asi vědět..hihi, prostě ji vše vyslíkl, rozepl plínku a tahal a tahal až z ní plínku vyslíknul..hahah
novou už ji nedal, to dala už raději sestra, hlavní je, že malá přestala plakat…
jen to uvažování, pláče..musím ji přebalit , to mě fakt dostalo, jak se snažil ji utišit
![]()
a on je takový miláček sestřin, do 3let ho kojila,takže pouto mají hodně velké…ale zvládli to..
to bude v pohodě
![]()
díky maty.
ja tak stejne asi nepujdu a budu mu poustet radsi radio pohadka ![]()
lucienne:
hlavně aby tě z toho netřeštila hlava… k rocku to má docela daleko ![]()
ja mam rada i pohadky
ale sousedi mi říkali že u nás budou hrát mí oblíbení tatabojs a jestli pujdeme s nima. tak jim řeknu že neeeeeeeeeee ![]()
lucienne:
asi rozumné rozhodnutí ![]()
teď mi volal manžel a hrozně se smál, když jsem mu řekla, že jsem se ještě nevykopala z postele…
prý už ani nemám vylejzat, že za chvíli bude tma ![]()
to mně by se taky smal
ja mam přesazene jahody, matu medunku, pohrabanou zahradu, odmrazeny mrazak a vyprane 2 pračky, neco vyzehlene a uvařenou svíčkouvou
dneska sem se nejak pochlapila, až se nějak divim ![]()
maty až budu tak daleko jaky ty, tak se z ty postele asi ani nevyvalim ![]()
Lucienne: Tak to jsi šikovná. Mě je dnes nějak blbě od žaludku a nic se mi nechce. Ráno jsem byla s manželem ve městě utratit nějaké korunky tot vše. U6 se mi nic nechce ![]()
manco ja utracet taky umim
, ale chodime akorat o vikendu. protože musim byt na příjmu kdyby byla nějaká práce tak musim rychle reagovat
tak si hezky odpočiň ![]()