Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím holky, jak se máte při sobotě?
Madrianova: já jsem byla v 13tt, 21tt i s DVD a fotkama, stálo to vždycky 890,– a měla jsem jít i v 30tt ale půjdu na normální, i sestra co tam pracuje mi řekla že by to byly zbytečně vyhozené peníze, že mimi nejde už vidět celé…Jinak se tam kde jsem byla já dá objednat kdy chce maminka. Nevím jak je to jinde. Ale Dr na to posílá většinou při velkých UTZ ![]()
Ahoj holky, doufam, ze se k Vam jeste muzu pridat ![]()
My mame termin na 15.5.11 . Tak nejak pripraveno uz mame, chybi jen dokoupit par drobnosti, dovyprat, vyzehlit… Ale uz me ceka jen 14 dni v praci a pak hura na materskou, tak se tesim az se pustim do finalnich dodelavek ![]()
Mimochodem jak se citite?
Ahoj holky moje
Jak je takhle při pondělku??? Musím říct, že mně se nechce vůbec nic - to počasí je naprosto otřesný ![]()
Ach to počasí je dneska opravdu otřesný, po tak krásném víkendu. Do toho mě bolí hlava,nic se mi nechce a Lukášek je dneska do toho extra neklidnej ..
A to mám před sebou samotnej týden
Přítel celí týden na slovensku
.
Ahoj, všechny zdravím. Nám dnes končí šestinedělí,tak jsem zvědavá co nám to nové období zase přinese. Být maminka je opravdu nádherné. Tak maminkám přeju spoustu radosti s miminky a těm co to ještě čeká přeji krásné těhulkování a nenáročný porod ![]()
Ahoj holky můžu se ještě přidat?? MImčo by mělo být 26.11, ale předchozí dvě jsem přenášela tak si myslim že až kolem 10.12. Vám všema tak závidim už se brzo dočkáte já to mám ještě všechno před sebou
Holky jaký dáváte jména jestli to neni teda tajemství??
manca 1 píše:
Ahoj holky můžu se ještě přidat?? MImčo by mělo být 26.11, ale předchozí dvě jsem přenášela tak si myslim že až kolem 10.12. Vám všema tak závidim už se brzo dočkáte já to mám ještě všechno před sebouHolky jaký dáváte jména jestli to neni teda tajemství??
My sme chtěli Verunkuu.. ale máme Lukáška
. Tak snad příště,doufám že přítel není z těch co umí jen kluky…
![]()
Já mám doma Sebastiana a Jennifer tak musím vymyslet něco aby se to hodilo a nějak se mi k tomu nic nelíbí. Tipuju to spíš na kluka , ale radči bych teda holčičku ![]()
ahoj manco. mne to ceka na konci září
jména máme Lilien a Lukáš
Jéé Lilien je hezký jméno Lukáš teda taky jen kolem mě jich je docela dost, ale Lilianka je pěkné
TereuliJa píše:manca 1 píše:My sme chtěli Verunkuu.. ale máme Lukáška
Ahoj holky můžu se ještě přidat?? MImčo by mělo být 26.11, ale předchozí dvě jsem přenášela tak si myslim že až kolem 10.12. Vám všema tak závidim už se brzo dočkáte já to mám ještě všechno před sebouHolky jaký dáváte jména jestli to neni teda tajemství??
. Tak snad příště,doufám že přítel není z těch co umí jen kluky…
![]()
To jsme na tom podobněmy chtělo Laurinku a máme Honzika po taťkovi. Po porodu ještě stále tvrdím,že druhé nebude ![]()
my okolo sebe žádnýho lukáška nemáme a já sem lucka a manžel chce aby mi to jméno bylo podobné.
ještě uvažujeme o Andreasovi… ale nevim nevim ![]()
My budeme mít holčičku a bude to Inka… Inuška
pozor ne Ina..ale přímo Inka