Miminka 2011

• Fotoalbum (142)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
6.4.11 18:35

maty to je dobre ze to neprehanis :) teruli to musi byt krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.4.11 18:48

TereuliJa:
to je krásný… aspoň na někoho se dnes sluníčko usmívalo :palec:

Lucienne:
já to už teď přehánět nebudu :lol: musím nabrat síly, za pár týdnů budou potřeba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.4.11 18:50

no to jo. :) chodíš na nějaké kurzy nebo cvíčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.4.11 18:56

byla jsem na předporodním kurzu, asi 3× a pak jsem se byla podívat v porodnici. Na cvičení jsem pro jistotu nechodila, protože jsem netušila jak to probíhá, ale prý je to spíš o dýchání, takže podruhé bych asi na cvičení pro těhotné chodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.4.11 17:44

ahoj holky :mavam:
tak mi ten dnešní slunečný den nějak moc rychle utekl. Vyprala jsem 2 pračky, vydrbala jeden menší koberec, umyla jsem zimní boty a uklidila, udělala jsem generální úklid v kuchyni, zašla jsem koupit prostěradlo do dětské postýlky a kojeneckou podprsenku a pak jsem hodinku doučovala. Oběd jsem si dala venku na zahrádce a bylo to příjemné :-) už aby to počasí vydrželo. A co vy? jak vám utekl dnešní krásný den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
7.4.11 20:13

Ahojky, tak jsem dneska absolvovala monitor, tak dobrý. I když moc dobrej pocit jsem z toho neměla 8-o
Asi jsem nějak z rizika byla zvyklá na něco jinýho, a přišlo mi to trochu k ničemu. Hlavně to vypadávalo. Sestřička odešla a při prvním velikánském tvrdnutím všechno vypadlo… takže tam ani nebylo zaznamenaný 8-o teda ne že by mi to vadilo.. ale nějak ta věrohodnost… akorát se mě ptali jestli cítím pohyby, srdíčko bilo… takže je vše OK, tvrdnutí - to je teď už normální, takže můžu klidně za 14 dní rodit. Ani do průkazky se nedívali, jako že jsem se začala dřív otvírat… ani nevím jak je malej velkej (malej), už 6 týdnů na něj nikdo nekoukal 8-o malá mi pařestala přesně v tu dobu růst a byla o 5 týdnů menší.. ale možná je to dobře, aspoň se nestresuju. Takže asi požádám gynekologa buď ať mě úplně předá do péče porodnice - ne jen monitor, ale i měření a všechno ať je komplet, ne že on přeměří CS, v porodnice za půl týdne monitor… a zbytek neudělá nikdo…
A nebo ať mi teda UZ zkontroluje jestli malej roste a hlavně v jaký poloze je.
Jsem nějaká nervozní :think: asi až moc. A při tom ráda, že jsme vpořádku a mohli jsme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
7.4.11 22:45

Ahoj holky tak jsem dnes byla u dr.Je to těhotenství 6+2t máme :srdce: a termín 26.11 :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
7.4.11 22:52
manca 1 píše:
Ahoj holky tak jsem dnes byla u dr.Je to těhotenství 6+2t máme :srdce: a termín 26.11 :dance: :dance:

gratuluji :kytka: tak si to krásně užívej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 08:00

maty ty jsi byla pilná :dance: a co doučuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 08:03

Ilko ja těm monitorům a tak moc nerozumím protože nemám zkušenost. :nevim: takže ti aspon drzim palce at nejsi nervozni :kytka: a manco moc a moc ti gratuluju!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 08:37

manca 1:
velká gratulace… přejeme, ať jde vše bez problémů :palec:

IlkaV:
mě taky mudr malýho neměří. Říkal mi, že ho bude měřit až po 38 tt, protože pak na váze záleží. Prý předčasně narozený děti nebývají velké a mají kolem 3 kg. A já že prý mám malou pánev a dítě o váze 4 kg bych přirozeně neporodila, takže mi ho bude vážit až po tom 38 tt. Od pondělí budeme ve 38 tt, tak uvidíme, jestli zváží nebo ne. Monitoru jsem taky moc nerozuměla a nikdo mi to nevysvětlil, tak se na příští návštěvě zeptám sestřičky, až tam budu zase půlhodiny sedět.

Lucienne:
to jsem byla, to máš pravdu, dneska snad budu taky… vylezlo sluníčko, vylezla Janinka, víš jak :dance: trošku jsem se hanbila, když jsi předevčírem napsala, co jsi všechno zvládla a já se jen válela… tak jsem si to včera vynahradila :potlesk:
Jinak dneska by měl přijet domů konečně zase manžel, tak jsem mu slíbila, že uvařím nějakou dobrotu a že mu napeču, tak si poručil bublaninu. Do toho ještě čekám kamarádku z Pardubic, tak upeču ještě margotkovou buchtu a vyzkouším tvarohové muffiny. Ono se to u nás jí všechno na husto. Hlavně manžel je buchtovej a já poslední měsíc těhotenství ujíždím na sladký (aspoň jeden kousek za den mít musím). :oops:
Co doučuju. Většinou děti ze základní školy - matematiku, fyziku, angličtinu, němcinu. Občas se zatoulá i nějaký středoškolák s přípravou na maturitu, ale to je vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.4.11 10:31

Na monitoru miminka jsem byla taky vždycky vyplašená. Nikdo neřkne nic, jen přijde sestřička div mi nevynadala,že je to špatný,jako bych ti já mohla ovlivnit :-( až když mě doktorka poslala podruhé po sobě,že se jí to nelíbí..tak jsem se jí zeptala a potom mi to vysvětlila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 10:42

luckaminni:
a myslíš, že bys nám mohla dát menší školeníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 11:12

maty margotku taky delam. :) je to rychlovka a dobrutka :dance: u nas je dneska teda hnusne. zima vitr a zataženo :nevim: takže akorát na pelech :mrgreen: hezky si užij manžela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.4.11 13:47

Lucienne:
děkuji. ještě ale nedorazil. stojí na nakládce 8 km od baráku a prý to je ještě na dlouho, a to už tam je od rána od 9 hodin :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí