Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maty1983:
Já byla dneska na monitoru a na tom výtěru na streptokoka. Monitor dopadl v pohodě, tak jsem ráda.
Jinak v úterý jsme byli na posledním utz a malá je hlavičkou dolů a prý je ukázková, tak super ![]()
Jinak jsem z Nymburka a rozhodli jsme se, že budeme rodit v Kolíně. Zrovna v pondělí se tam chystáme jet sepsat porodopis
zuziiiiik:
na sepsání toho porodopisu tě poslal tvůj gynekolog nebo jsi se do té porodnice objednala sama?
Já totiž nevím, jestli mě můj mudr porodnici předá nebo jestli se tam mám sama nahlásit. Na kontrole jsem se na to zapomněla zeptat… ![]()
Lucienne a Maty1983:
S tím naprosto souhlasím. Taky bych se toho bála, že pak bude mít odpor… No já ho taky chci u hlavy, aby mě držel za ruku a chlácholil. On se teda nejvíc těší na stříhání pupeční šňůry, tak to bych mu nemohla odepřít
Maty1983:
Já se tam neobjednávala. Mám informace od holčiny, co tam rodila… že tam stačí zajít na sesternu a sepsat to tam, aby s náma počítali a neotravovali nás s tím sepisováním před porodem. Jinak mně akorát dneska gynekolog říkal, že tam chtějí, abych tam k nim šla aspoň na jeden monitor, tak uvidím, jestli mě natočí hned v pondělí nebo se domluvím na jindy…
o tom odporu jsem taky slyšela. tak snad nic neuvidí a nepotká nás to…
jinak pupeční šňuru by asi nezvládl a ja taky ne
ale říkala sem mu že pak může jít se setřičkama až ho pujdou ošetřovat a měřit, aby pohlídal že nám ho nevymění
tak se tvářil děsně hrdě jako že bude mít důležitý úkol ![]()
Lucienne:
Tak to je krásný. No jo, oni tam budou nepostradatelný. Hlavně, že to budou všechno kontrolovat a na všechno dohlížet. Vlastně tam budou nejdůležitější
Ti naši chlapi!!!! Ale bez nich by to nešlo a myslím, že v nich budeme mít maximální oporu.
jojo s těma chlapama je sranda a když jsou nepostradatelný to je jejich ![]()
holky nebojte, oni to zvládnou… a když náhodou někdo omdlí, tak je tam doktor ![]()
muj manžel ma 2 metry a 110 kilo. bylo by mi líto sestřiček co by ho zvedaly ![]()
oni by ho nezvedali.. jen ho nechaj, ať se vzpamatuje s nohama nahoru a pak už by musel dopajdat na lůžko sám
jeee… to byla představa ![]()
Ale no tak holky… Nemůžeme je tak podceňovat, oni to zmáknou. Musí nám být oporou - kdo jinej by to měl dělat???
Já se docela těším… Přítel dělá pořád machry, tak jsem zvědavá, jak se k tomu postaví ![]()
Holky, jdu vyhlížet kamarádku. Už by tu měla každou chvilku být. Tak se opatrujte a pohlaďte pupíky ![]()
Maty1983:
Hele ty jedna.....
Vůbec mě nestraš
Asi teď budu ošklivá, ale kdyby to nedal, tak by to měl ode mě na talíři hoooodně dlouho - za to, jaký dělá machry. Si pořád dělá srandu, že s tím dělám zbytečný štráchy, že dřív ženská vyprdla dítě v přírodě na kámen a taky to šlo. Srandičky, srandičky…
Jen ať se předvede ![]()
taky taky maty
a doufam že mi po porodu date vedet jak jste to zvladly a hlavně ti chlapi ![]()