Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
8.4.11 15:55

Maty1983:
Měj se krásně a kdyby jsme se tu zítra dopoledne neviděly, tak ti přeju krásný víkend a hodný bříško… Ta naše cácora zase divočí a nenechá mě vydechnout :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.4.11 17:29

Petrasekk: Ahoj vítám tě a moc gratuluji. Jinak holky já to taky slyšela že maj odpor a taky že to rozbilo hodně vztahu tak nevim taky. Myslím že to zvládnu i bez něj, ale on řikal že půjde tak nevim jak ho odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.4.11 17:29

Petrasekk: Ahoj vítám tě a moc gratuluji. Jinak holky já to taky slyšela že maj odpor a taky že to rozbilo hodně vztahu tak nevim taky. Myslím že to zvládnu i bez něj, ale on řikal že půjde tak nevim jak ho odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.4.11 19:46

Tak k tomu monitoru. Doktorce se nelíbila frekvence srdíčka miminka, měli jsme vysoký půměr kolem 160 tepů a průměr by měl být kolem 130 až 140. Poslala mě na sváču a abych za půl hodky v klidu dorazila. Natáčka už byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
8.4.11 21:49

No, já mám jeden porod za sebou, a manža to zvládnul. Postavili ho u hlavy, vrazili mu do ruky kyslíkovou masku, že mi jí má držet :lol: a nohy jsem měla přikrytý, takže nic neviděl. Ale prohlásil, že jednou mu to stačilo a že už ho tam nikdo neuvidí :lol:
No teď mám jiný priority, a kdyby to vyšlo, tak budu rád že se mnou bude, spíš jako psychická podpora teda, ale jinak budu v klidu že se postará o starší dcerku a já budu moct v klidu rodit a nestrachovat se kde je jí konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
9.4.11 09:36

Já nevím, ale já jsem nechtěla aby tam se mnou přítel byl. Vím že kdybych to chtěla tak bych ho stopro překecala, ale prostě jsem nechtěla aby mě viděl ječet :lol: :oops: . Sama jsem nevěděla do čeho přesně jdu :-) . Ale myslím že k dalšímu porodu už ho vemu, ať taky vidí.. mám teď silnej pocit že si myslí jak to bylo jednoduchý =D. Protože když jsem odjížděla tak jsem byla docela v klidu a poporodu jsem mu hned volala taky už v klidu =D. :-) Ale příště sí ho tam vezmu, ať má objektivnější pohled :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.4.11 10:16
TereuliJa píše:
Já nevím, ale já jsem nechtěla aby tam se mnou přítel byl. Vím že kdybych to chtěla tak bych ho stopro překecala, ale prostě jsem nechtěla aby mě viděl ječet :lol: :oops: . Sama jsem nevěděla do čeho přesně jdu :-) . Ale myslím že k dalšímu porodu už ho vemu, ať taky vidí.. mám teď silnej pocit že si myslí jak to bylo jednoduchý =D. Protože když jsem odjížděla tak jsem byla docela v klidu a poporodu jsem mu hned volala taky už v klidu =D. :-) Ale příště sí ho tam vezmu, ať má objektivnější pohled :-D :cert:

Jj s tvým názorem naprosto souhlasím. Taky mi přítel připadal,že si myslel,že to tak hrozné není. Jen ať to vidí,jak trpíme pro naše i jejich děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.4.11 10:18

taky ho tam chci vzit aby vedeů ze to neni zadna sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
10.4.11 13:29

Mno to ja jsem muzickovi moc na vyber nedala. Uz kdyz jsme zacali o miminku mluvit, rekla jsem mu, ze s nim u porodu pocitam, at se na to pripravi. Nejdriv byl teda vydeseny, ale vuci argumentu, ze u splozeni jsme byli spolu, takze u porodu bychom meli taky, nemel co rict ;) A dnes uz se tesi, ze bude prvni chovat a taky veledulezite davat pozor, aby nam drobecka nevymenili :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
10.4.11 23:29

Ahojky, tak dneska mě v noci 2× vzbudila šílená bolest a měla jsem poslíky, a pokračovalo to vpodstatě celý dopoledne, asi do dvou hodin 8-o prostě intenzivnější tvrdnutí břicha s bolestí do zad cca po 20min. a mezi tím slabý tvrdnutí bez bolesti po 10min. Tak jsem čekala co z toho bude :think: ale bylo to pořád stejný, žádný zhoršování ani zintenzivňování a zkracování intervalů. Ale tak jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat než to bude OPRAVDU a jestli to pak včas poznám :think: když mám takovou přípravu předem.
Ještě že mám zítra kontrolu, aby mi řekl jak na tom jsem s otvíráním, ať mě pak nic nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 06:52

Ahoj holky :mavam: tak se hlásím po víkendu. Naštěstí byl pohodový a já si docela i odpočala. Co vy?

O víkendu jsme taky ještě s manželem probírali, jestli k porodu půjde, když to stihne, nebo nepůjde… Stále je rozhodnutý, že půjde. Tak rozmlouvat mu to nebudu, že? :lol: Jen má strach, že tam omdlí a že ho nepustí pro sváču :lol:

Zuziiiiik a Lucienne:
to byl jen takový záchvěv černého humoru, ale pobavilo mě to, tak jsem vám to sem musela hodit :lol: snad se nám k tomu ti chlapi postaví správně :think:

IlkaV:
tak doufám, že mi taky spodek přikrejou… kdyby ne, tak snad na žádost by to udělat mohli, ne?

Luckaminni:
to je zajímavý. Mě to srdíčko miminka taky lítalo vysoko, ale většinou je dole zaznamenaný i pohyb, takže když se vrnělo, tak mělo fyzickou námahu a tím i zvýšenou srdeční aktivitu. Mudr to zhodnotil jako v pořádku, tak snad jo… zítra jdeme na druhý monitor, tak se tam poptám sestřičky, třeba mi to vysvětlí.

Karamelinka:
ty už to máš taky za pár, že? tak to už partner nemá moc času na to, aby hodil nožky na ramena :lol: je dobře, že se těší, asi taky neví do čeho jde, jako můj manžel a já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 07:35

ahoooj :) Ilko tak to už máš asi za pár že? :) maty ja myslela že přikrejvaj automaticky :nevim: ja bych se poblila kdybych neco viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 08:05

lucienne:
já právě nevím a nenapadlo mě se na to zeptat… já bych se nepoblila, ale měla obavy o manžílka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 08:37

ja teda jo. ja omdlivam i když mi berou krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 08:44

Lucienne:
to já taky, ale teď v těhotenství to nějak abnormálně dobře snáším… až tomu nemůžu uvěřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí