Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maty1983:
Měj se krásně a kdyby jsme se tu zítra dopoledne neviděly, tak ti přeju krásný víkend a hodný bříško… Ta naše cácora zase divočí a nenechá mě vydechnout
![]()
Petrasekk: Ahoj vítám tě a moc gratuluji. Jinak holky já to taky slyšela že maj odpor a taky že to rozbilo hodně vztahu tak nevim taky. Myslím že to zvládnu i bez něj, ale on řikal že půjde tak nevim jak ho odmítnout.
Petrasekk: Ahoj vítám tě a moc gratuluji. Jinak holky já to taky slyšela že maj odpor a taky že to rozbilo hodně vztahu tak nevim taky. Myslím že to zvládnu i bez něj, ale on řikal že půjde tak nevim jak ho odmítnout.
Tak k tomu monitoru. Doktorce se nelíbila frekvence srdíčka miminka, měli jsme vysoký půměr kolem 160 tepů a průměr by měl být kolem 130 až 140. Poslala mě na sváču a abych za půl hodky v klidu dorazila. Natáčka už byla v pořádku.
No, já mám jeden porod za sebou, a manža to zvládnul. Postavili ho u hlavy, vrazili mu do ruky kyslíkovou masku, že mi jí má držet
a nohy jsem měla přikrytý, takže nic neviděl. Ale prohlásil, že jednou mu to stačilo a že už ho tam nikdo neuvidí ![]()
No teď mám jiný priority, a kdyby to vyšlo, tak budu rád že se mnou bude, spíš jako psychická podpora teda, ale jinak budu v klidu že se postará o starší dcerku a já budu moct v klidu rodit a nestrachovat se kde je jí konec.
Já nevím, ale já jsem nechtěla aby tam se mnou přítel byl. Vím že kdybych to chtěla tak bych ho stopro překecala, ale prostě jsem nechtěla aby mě viděl ječet
. Sama jsem nevěděla do čeho přesně jdu
. Ale myslím že k dalšímu porodu už ho vemu, ať taky vidí.. mám teď silnej pocit že si myslí jak to bylo jednoduchý =D. Protože když jsem odjížděla tak jsem byla docela v klidu a poporodu jsem mu hned volala taky už v klidu =D.
Ale příště sí ho tam vezmu, ať má objektivnější pohled
![]()
TereuliJa píše:
Já nevím, ale já jsem nechtěla aby tam se mnou přítel byl. Vím že kdybych to chtěla tak bych ho stopro překecala, ale prostě jsem nechtěla aby mě viděl ječet![]()
. Sama jsem nevěděla do čeho přesně jdu
. Ale myslím že k dalšímu porodu už ho vemu, ať taky vidí.. mám teď silnej pocit že si myslí jak to bylo jednoduchý =D. Protože když jsem odjížděla tak jsem byla docela v klidu a poporodu jsem mu hned volala taky už v klidu =D.
Ale příště sí ho tam vezmu, ať má objektivnější pohled
![]()
Jj s tvým názorem naprosto souhlasím. Taky mi přítel připadal,že si myslel,že to tak hrozné není. Jen ať to vidí,jak trpíme pro naše i jejich děti ![]()
Mno to ja jsem muzickovi moc na vyber nedala. Uz kdyz jsme zacali o miminku mluvit, rekla jsem mu, ze s nim u porodu pocitam, at se na to pripravi. Nejdriv byl teda vydeseny, ale vuci argumentu, ze u splozeni jsme byli spolu, takze u porodu bychom meli taky, nemel co rict
A dnes uz se tesi, ze bude prvni chovat a taky veledulezite davat pozor, aby nam drobecka nevymenili ![]()
Ahojky, tak dneska mě v noci 2× vzbudila šílená bolest a měla jsem poslíky, a pokračovalo to vpodstatě celý dopoledne, asi do dvou hodin
prostě intenzivnější tvrdnutí břicha s bolestí do zad cca po 20min. a mezi tím slabý tvrdnutí bez bolesti po 10min. Tak jsem čekala co z toho bude
ale bylo to pořád stejný, žádný zhoršování ani zintenzivňování a zkracování intervalů. Ale tak jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat než to bude OPRAVDU a jestli to pak včas poznám
když mám takovou přípravu předem.
Ještě že mám zítra kontrolu, aby mi řekl jak na tom jsem s otvíráním, ať mě pak nic nepřekvapí.
Ahoj holky
tak se hlásím po víkendu. Naštěstí byl pohodový a já si docela i odpočala. Co vy?
O víkendu jsme taky ještě s manželem probírali, jestli k porodu půjde, když to stihne, nebo nepůjde… Stále je rozhodnutý, že půjde. Tak rozmlouvat mu to nebudu, že?
Jen má strach, že tam omdlí a že ho nepustí pro sváču ![]()
Zuziiiiik a Lucienne:
to byl jen takový záchvěv černého humoru, ale pobavilo mě to, tak jsem vám to sem musela hodit
snad se nám k tomu ti chlapi postaví správně ![]()
IlkaV:
tak doufám, že mi taky spodek přikrejou… kdyby ne, tak snad na žádost by to udělat mohli, ne?
Luckaminni:
to je zajímavý. Mě to srdíčko miminka taky lítalo vysoko, ale většinou je dole zaznamenaný i pohyb, takže když se vrnělo, tak mělo fyzickou námahu a tím i zvýšenou srdeční aktivitu. Mudr to zhodnotil jako v pořádku, tak snad jo… zítra jdeme na druhý monitor, tak se tam poptám sestřičky, třeba mi to vysvětlí.
Karamelinka:
ty už to máš taky za pár, že? tak to už partner nemá moc času na to, aby hodil nožky na ramena
je dobře, že se těší, asi taky neví do čeho jde, jako můj manžel a já ![]()
ahoooj
Ilko tak to už máš asi za pár že?
maty ja myslela že přikrejvaj automaticky
ja bych se poblila kdybych neco viděla ![]()
lucienne:
já právě nevím a nenapadlo mě se na to zeptat… já bych se nepoblila, ale měla obavy o manžílka ![]()
Lucienne:
to já taky, ale teď v těhotenství to nějak abnormálně dobře snáším… až tomu nemůžu uvěřit ![]()