Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zuziiiik:
jak píše manca 1, tak ten Adam by se mi taky líbil
Holky díky… No já Adámka pak přednesu příteli a uvidíme… Já mám pocit, že už jsem Adámka navrhovala, ale neprošlo mi to… No ale taky bych to tak viděla.
tak já se zatím loučím… jdu se chystat, jdu do poradny a na druhý monitor, tak ať tam přifrčím včas… snad mrňousek bude zase spolupracovat
slíbila jsem mu potom dobrý oběd
tak snad jsem ho navnadila
tak zatím pa a já se pak ozvu, jak jsme dopadli…
maty1983:
Tak ať všechno dobře dopadne… Já jdu na 2. monitor v pátek a taky se moc těším…
Papa zítra ![]()
Ahoj holky ![]()
tak se hlásím z dnešní kontroly a monitoru. Vše v pořádku, streptokok negativní, monitor ukázkový a nic se nechystá ![]()
Příští kontrola za týden ve středu, bude nám dělat 3.monitor a ultrazvuk, tak už se snad konečně dozvím, jak je ten náš prďolka velikej… ![]()
Ahoj holky, jestli můžu ![]()
Taky budeme mít miminko 2011, teda aspon pořád doufám.
Tak moc vám závidím, jen sem tak shlédla poslední stránku, a už to máte za pár. ![]()
ahoj maty! super ze jste v poradku
ahoj nicol
nestezuj si vzdyt jsi uz v pulce ![]()
Ahoj Lucienne
taky mám radost, že jsme v pořádku, jen už by se mohlo začít něco dít
Co ty a mimi? Stále vše v pořádku?
Vítám tě, Nicollka.
se dvěma dítkama ti to těhotenství musí utíkat jedna báseň, ne? A podle metříku, co máš dole, jsi už ve 20. týdnu, tak to už máš taky pomali za pár…
maty mam pocit ze jsem vcera cely den neco pocitovala v brisku ale jestli to byly pohyby to si teda netipnu
ale citim se super ![]()
Mám syna 4 roky. Ted sme stále zavření, před týdnem byl v nemocnici s mononukleozou tak dietíme a nic nemůžeme, takže se vše táhne.
A taky od začátku mám pořád něco, jen stresy, už bych chtěla rodit. Před dvěma lety jsem prodělala ZP v 9tt, pak dva roky nešlo otěhu, od 1.1.2011 jsem byla objednana do Caru, ale už jsem se tam nedostala, testík se mi objevil trošku na štědrý den.
Díky za přijetí.
Lucienne:
tak to je hezký… já první pohyby vnímala jako pocit, když ti na ruce přistane bublinka z bublifuku a praskne, žádný šimrání ani lechtání motýlků.
Nicollka:
neboj, mononukloza ustoupí a bude zase dobře. Jestli ti to neutíká, tak s námi ti to tady utíkat začne. Já teda už jsem 5tý týden na mateřský a můžu říct, že mi všichni říkali, že se mi to začne táhnout, ale netáhne. Utíká to možná rychleji než v práci.
Dneska jsem se tam stavovala a měli tam takovou pohodičku, že jsem byla ráda, že jsem doma ![]()