Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
krasna diskusia, aj ja sa k vam pridavam. prirastok cakame v maji (kvetnu). sa uz neviem dockat, brusko mam ako balon.
Ahojky děkuji za přivítání
ne bude to chlapeček jako buk
nářadíčko už nám ukázal v plné kráse
![]()
eust:
vítej
my taky čekáme v květnu. konkrétně 2.5., kdy máš termín ty?
nicollka:
tak tentokrát tip nevyšel. Co vlastně čekáš ty? já raději tipovat nebudu. A už máte vybraná jména?
Andreika:
jakpak se bude jmenovat?
Lucienne:
jaký máte vlastně vy vybraná jména? Tady spolu už nějaký ten den povídáme a já jsem si teď uvědomila, že neznám vybraná jména pro miminko… jestli teda už nějaký máte
maty1983: Tak strašně dlouho jsme vybírali jméno. Je moc krásných jmen, co by se mi líbilo, ale nakonec jsme se dohodli na Samuelek. Moc chlapečků ho zatím nemá což se mi líbí
až bude mezi dětma zavolám Sami a otočí se můj brouček a kdybych zavolala Matýaška otočí se jich deset
. Ale to nechci říct, že to jméno se mi nelíbí ![]()
Andreika:
to je pravda… takhle jsme o tom nikdy neuvažovali. My jsme věděli už před otěhotněním, že když budeme mít chlapečka, tak to bude Vojtíšek. To jméno se nám líbí, protože je české a neobvyklé. Akorát v letošním roce se jich narodí nějak moc ![]()
Nicollka:
Sofču má kamarádka… a je to teda andílek… jméno taky krásný.
termin mam 24.5. a cakame Denisku
. ak by nahodou sa narodil chlapcek, tak mam pripravene meno Ales.
děkuji
hned se nám to jméno Sofia zalíbilo
a kdyby přece jen klučík tak asi po tátovi Peter ![]()
Vojtíšek je krásné, ale je pravda, že maminky se vracejí k takovým jménům
moje sestřenka porodila v lednu a taky má Vojtíška a druhá má Robinka, ale máme v rodině sám Pavel, Jakub, Michal, Martin, Zdeněk, Lukáš, Tomáš… tak jsme vymysleli takové jinačí ![]()
A co říkáte na jméno Marcel? To se mi líbí moc,ale byl to můj bejvalej, tak to u tatínka to neprošlo
.
tereuli mne se marcel moc nelibi, ale je to tim ze s nim asociaci na divnýho člověka
ja sem v tomhle hrozná ![]()