Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
1.4.11 11:56
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
Přeju dobré ránko všem těhulkám a maminkám :wink:
Zuziiiiiku ahoj :mavam: :mavam: mame podobny termin - 12.5. :palec: :palec:

Ahooooj :mavam: Tak to je fakt super..... Jak jsi na tom s nakupováním a přípravama????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.4.11 12:02

TeruliJa
teda to bude nějáký výjmečný miminko, tolik jedniček v datu!!!!! to se jen tak nevidí…by mě zajímalo, co by na to řekl numerolog :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 12:02
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
Ahooooj :mavam: Tak to je fakt super..... Jak jsi na tom s nakupováním a přípravama????????

Uz mam hotovo :lol: vyprano, vyzehleno, nakoupeny plinky, kocarek doma, postylka ustlana jediny co mi chybi je deka do kocarku. Jeste zabalit tasku a jsem pripravena :-) A jak jsi na tom ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.4.11 12:04

já mám termín srpen..bude to holčička a pěkně mě teď kope :dance:
už ji mám zmáklou, :dance: jakmile se přestanu hýbat nebo mluvit, je hned vzhůru a kope do maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 12:07

Tak to si to kopani jeste uzijes :lol: Ja mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
1.4.11 12:08
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
Uz mam hotovo :lol: vyprano, vyzehleno, nakoupeny plinky, kocarek doma, postylka ustlana jediny co mi chybi je deka do kocarku. Jeste zabalit tasku a jsem pripravena :-) A jak jsi na tom ty??

Já mám taky nachystáno všechno komplet… Dneska jsem si akorát vyprala ručníky do porodky a hned jak budou suchý, tak si asi zabalím tašku. Zatím to dávám na hromadu a musím říct, že toho je teda hooooodně… Abych nešla s dvouma taškama :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
1.4.11 12:09
girlie sage píše:
Tak to si to kopani jeste uzijes :lol: Ja mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad :mrgreen:

Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 12:16
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
Tak to si to kopani jeste uzijes :lol: Ja mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad :mrgreen:
Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí :roll:

Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
1.4.11 12:27
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí :roll:
Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejne :roll:

No jsem na to fakt zvědavá… Když jsme byli na 3D, tak tam ležela tak hloupě s nohama před obličejem, tak jsme nic neviděli a druhý pokus dopadnul úplně stejně :-? No tak jsem fakt zvědavá… No hlavně, aby už to bylo za mnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
1.4.11 12:31
madrianova píše:
TeruliJa
teda to bude nějáký výjmečný miminko, tolik jedniček v datu!!!!! to se jen tak nevidí…by mě zajímalo, co by na to řekl numerolog :-D :-D :-D

To mě taky ;D. Kdesi psali že datum 11.1.11 je nevhodné pro svatby a rodí se ctižádostivé děti.. no může to být nějaký plk.. ale dobrý :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.4.11 12:35

holky a kdy se chodí na to 3D a kolik vás to stálo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
1.4.11 12:36

Císaře vám holky nezávidím, asi je to na jednu stranu méně bolestivější ale hojení je potom horší. Ale jsem ráda že sem měla vše úplně přirozené ;). Doufam že to u druhého bude také tak.. změnila bych jedině možná rychlost :D 9 hodin je sice málo ale i tak to bylo dost :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 12:37
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
zuziiiiik píše:
girlie sage píše:
Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejne :roll:
No jsem na to fakt zvědavá… Když jsme byli na 3D, tak tam ležela tak hloupě s nohama před obličejem, tak jsme nic neviděli a druhý pokus dopadnul úplně stejně :-? No tak jsem fakt zvědavá… No hlavně, aby už to bylo za mnou :pankac:

Taky si uz dela co chce :lol: :lol: jako nas.. Uvidis treba je otocena a pujde vam ten porod normalne… Mame to za par :palec: to je hlavni :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
1.4.11 12:41
madrianova píše:
holky a kdy se chodí na to 3D a kolik vás to stálo? :dance:

Ahojík, no mně řekli, že můžu kdykoli během těhu, ale já byla snad ve 29. týdnu a už byla veliká a šlo to blbě… Hlavně se nám vůbec neukázala, tak smůla.
Jinak fotečky stojí cca 500 Kč a fotečky i s videem cca 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.4.11 12:42

ja pujdu ve 25 tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie