Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
girlie sage píše:zuziiiiik píše:Zuziiiiiku ahoj
Přeju dobré ránko všem těhulkám a maminkám![]()
mame podobny termin - 12.5.
![]()
Ahooooj
Tak to je fakt super..... Jak jsi na tom s nakupováním a přípravama????????
TeruliJa
teda to bude nějáký výjmečný miminko, tolik jedniček v datu!!!!! to se jen tak nevidí…by mě zajímalo, co by na to řekl numerolog
![]()
zuziiiiik píše:girlie sage píše:Ahoooojzuziiiiik píše:Zuziiiiiku ahoj
![]()
Uz mam hotovo
vyprano, vyzehleno, nakoupeny plinky, kocarek doma, postylka ustlana jediny co mi chybi je deka do kocarku. Jeste zabalit tasku a jsem pripravena
A jak jsi na tom ty??
já mám termín srpen..bude to holčička a pěkně mě teď kope ![]()
už ji mám zmáklou,
jakmile se přestanu hýbat nebo mluvit, je hned vzhůru a kope do maminky ![]()
Tak to si to kopani jeste uzijes
Ja mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad ![]()
girlie sage píše:zuziiiiik píše:Uz mam hotovogirlie sage píše:Ahoooojzuziiiiik píše:Zuziiiiiku ahoj
![]()
vyprano, vyzehleno, nakoupeny plinky, kocarek doma, postylka ustlana jediny co mi chybi je deka do kocarku. Jeste zabalit tasku a jsem pripravena
A jak jsi na tom ty??
Já mám taky nachystáno všechno komplet… Dneska jsem si akorát vyprala ručníky do porodky a hned jak budou suchý, tak si asi zabalím tašku. Zatím to dávám na hromadu a musím říct, že toho je teda hooooodně… Abych nešla s dvouma taškama
![]()
girlie sage píše:
Tak to si to kopani jeste uzijesJa mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad
Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí ![]()
zuziiiiik píše:girlie sage píše:Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí
Tak to si to kopani jeste uzijesJa mam synka koncem panevnim a uz se neotoci, takze rozkopany mocak a levou stranu podbrisku. Akcni snad porad
Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejne ![]()
girlie sage píše:zuziiiiik píše:Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejnegirlie sage píše:Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí
No jsem na to fakt zvědavá… Když jsme byli na 3D, tak tam ležela tak hloupě s nohama před obličejem, tak jsme nic neviděli a druhý pokus dopadnul úplně stejně
No tak jsem fakt zvědavá… No hlavně, aby už to bylo za mnou ![]()
madrianova píše:
TeruliJa
teda to bude nějáký výjmečný miminko, tolik jedniček v datu!!!!! to se jen tak nevidí…by mě zajímalo, co by na to řekl numerolog![]()
![]()
To mě taky ;D. Kdesi psali že datum 11.1.11 je nevhodné pro svatby a rodí se ctižádostivé děti.. no může to být nějaký plk.. ale dobrý ![]()
Císaře vám holky nezávidím, asi je to na jednu stranu méně bolestivější ale hojení je potom horší. Ale jsem ráda že sem měla vše úplně přirozené
. Doufam že to u druhého bude také tak.. změnila bych jedině možná rychlost
9 hodin je sice málo ale i tak to bylo dost
![]()
zuziiiiik píše:girlie sage píše:No jsem na to fakt zvědavá… Když jsme byli na 3D, tak tam ležela tak hloupě s nohama před obličejem, tak jsme nic neviděli a druhý pokus dopadnul úplně stejnězuziiiiik píše:Urcite ano, protoze je veliky a jeste tam byl minule na UZ tak divne zkrouceny, ze porod koncem panevnim nezvladnem. Uvidim tedka na kontrole, chtela bych toho cisare zrovna naplanovat.. Tak to dopadnem mozna stejnegirlie sage píše:Fakt????? Takže tě čeká císař????? Já mám totiž pocit, že se mi malá taky neotočila… No ale uvidíme v úterý na ultrazvuku. Ale ty kopance v podbřišku… To by musela mít jedině ruce nad hlavou a dávat mi pěstí
No tak jsem fakt zvědavá… No hlavně, aby už to bylo za mnou
Taky si uz dela co chce
jako nas.. Uvidis treba je otocena a pujde vam ten porod normalne… Mame to za par
to je hlavni
![]()
madrianova píše:
holky a kdy se chodí na to 3D a kolik vás to stálo?
Ahojík, no mně řekli, že můžu kdykoli během těhu, ale já byla snad ve 29. týdnu a už byla veliká a šlo to blbě… Hlavně se nám vůbec neukázala, tak smůla.
Jinak fotečky stojí cca 500 Kč a fotečky i s videem cca 1000 Kč.