Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
manco a meli tam přímo ten set? a kde prosim? sem na nej zvedava
to ma manzel zajimavej přístup. ten muj by to nejradsi koupil tak tyden pred terminem vsechno ![]()
děkuji, jsem zvědava na ty male kolečka, hlavně ve sněhu
Ale je vyzkoušený a prý dobré, tak snad. A kdyz bude moc sněhu tak budem doma:)
holky pardon…ale je žlutý výtok ok ? když nic nesvědí?
Ted sem byla na wc. chjo ja nemužu mit chvilku klid.
špiněni hněde bylo včera jen rano od te doby nic.
![]()
teda holky, vy jste to ru rozjely, člověk si dá po obědě šlofíčka a vy tu máte IT poradenství a kočárkářství…
Máte vybraný hezký kočárky. My jsme koupili caren gondola barva béžová s bíločernou kostkou.
IlkaV:
to jsem ráda, že jste ještě vcelku.
Ještě pár dní vydržte… ![]()
Nicollka: ten kočárek je moc hezkej.Lucienne: Maj tak jak na pevných kolech tak i z těma co jsou ve předu otáčecí. Původní cena byla kolem 9000 ted jsou v akci za 4700.Z manželem to spíš uměla pani prodavačka mi se šli jen ze zvědavosti podívat na ceny a tak. Prodavačka je tam starší moc sympatická hned gratuluji tatko kdy to bude vytáhněte si kočár ven a povozte si, jestli si vyberete já vám napíšu záručák až od termínu a tak a manžel už tahal peněženku.
![]()
nicollka:
to nevím, jestli je to ok. Já měla bílý hlenový a když jsem to říkala doktorovi,tak vyzkoušel akorát pH a řekl, že je to v pořádku. žlutý jsem neměla ![]()
jj bílý mam taky … no uvidim co dal. rano jedu na krev na štítnou žlázu, snad to nebude horší, a kdyztak si skočim i na gyndu kdyz uz tam budu
Lucienne: koukala jsem že jsi z Nymburka?? Já jako dítě jezdila do Kovanic. Tak to máš do Bolky kousek. Rodit budeš v Nymburce??
manco rodit budu v nymburce když budou mit volny nadstandard
a mas prosim adresu na ten obchod v MB a je to ten 2011 nebo ta starsi verze? ![]()
Luciene: Po pravdě mě tyhle kočárky přijdou stejný zítra jedu do Bolky. Dcera je mažotetka tak jezdíme každý úterý a čtvrtek na trénink. Stavím se to zjistim víc popřípadě si i řeknu o nějakou net adresu a písnu ti, ale až zítra večer jo?? Stejně si myslím že by nebylo špatný se tam jed podívat když bydlíš tak kousek od jakživa tam měli levné kočárky.
Jé tady je živá debata =D. My hlásíme že jsme očkování zvládly krásně,a 3 měsíční kontrola.. máme 6,200kg,63cm a hlavu má prý velkou jak starosta
obvod 42,5
. A kyčle už nepujdem že je má krásně narostlé, dělá mi radost klučina šikovnej..jak si krásně rychle rost e
.
![]()
manco ja bych tam rada jela ale ty mi furt nechces napsat tu adresu ![]()