Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tere super zprávičky. A jakpak spinkáte přes noc?
Je krásný. a jak rychle roste ![]()
TereuLi:
tak to gratuluju, hezky roste… jen tak dál. A očkování teda proběhlo bez reakce? tak se ti asi ulevilo, co?
holky dotaz:
máte některá zkušenosti nebo uvažujete o poporodním břišním pásu?
Lucienne já jsem ti psala že ti zítra večer písnu jestli je ten kočár on nebo ne abych to nepopletla a ty ses pak nezlobila žes tam jela zbytečně, ale každopádně když to nebude stejny tak hodně podobný. Adresa je Mladá Boleslav Mírovo náměstí je to vedle hlavní české spořitelny to ti řekne každej když se zeptáš. Myslím že i kdyby to nebyl přesně on tak by se ti alespon mohla líbit ta cena.
manco to vis ze bych se nezlobila. jsi moc hodna
ja se tam asi stejne pojedu podívat. ![]()
manca 1:
http://detsky-eshopek.cz/…pas/462.html#
tady je odkaz… má to pomáhat k zavinutí dělohy a k plochému břišku po porodu…
sakryš pořád mi padá net, ale aspon sem umyla konečn nádobí, já jsem uplně shnilá poslední dobou, hlavně ted když je zase zima a pořád prší, bych jen spala a spala.
Děkuju moc holky,krásne zprávičky ano,ano. Očkování si poplakal chviličku, reakce žádná negativní tak jsme moc rádi.V noci spíme už dlouho krásně, vzbudí se mi jenom jednou na krmení a pak do osmi spíme. Jenom když potřebuju vstát brzo,jako třeba dneska tak spíme až do desítí
![]()
Maty1983: Děkuji já myslim že ho vyzkoušim nic tím nemůžu zkazit. Po předešlích dětech mi to břicho stejně visí jak něcopěkně nechutný ![]()
Dobré odpoledne maminky a budoucí maminky
tak jsem to konečně všechno přečetla
Dneska jsem byla na Gyn. miminko v pořádku a já jsem dostala Magnesko a Calcium. Zase mě posílala do práce, jako při každé návštěvě
(pracovala jsem u stroje 8 hodin stání nebo sezení plus já jsem ještě 2 hodiny chodila vážit před strojem výrobky z předchozí směny 15kg pytle).
Tak jsem se koukála na vozítka co budete mít krásné holky
já už mám doma zabalený Austin 3 v hráškové barvě u toho i autosedačka a sedící
kdyby jsme chtěli druhé tak univers. barvička ![]()
Andreika ten je taky krásný, napřed sem chtěla trojkolku ale nakonec zvítězil a ještě i podědím ![]()