Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
14.4.11 08:52

IlkaV:
ahoj :mavam:
budeme držet palečky, aby monitor vyšel na výbornou :palec: pak nám písni, ať víme, jak jsi na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.4.11 16:25

Maty:přesný termín se dozvím příští středu…,ale podle propočů to bude skoro jako u mé první holčičky,kolem 15.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.4.11 16:31

Ahoj holky tak jsem zpátky štítka se mi dokonce zlepšila :) to jsem ráda a vzali nás hned :) no a skočila jsem si trošku utratit peněženku. Jen mě bolí zub, takže si zavolam k zubařce a zítra, v pondělí valím. auuuu

a mé úlovky http://www.modrykonik.cz/…/co-uz-mame/

jdu umýt nádobí, poklidit vyprané prádlo a pak do postele s notasem tak trochu počtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 16:57

Petrasekk:
tak to bude nejhezčí dárek pod stromeček :palec:

Nicollka:
to je dobře, že máš super výsledky… a peněženku jsi provětrala pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 19:16

ahoj kočky :mavam: zdravím vás my jsme s mímem pěkně vycachtaný, snad se mu to libilo tak jako mně :hug: a koupila sem mu pyžámko s tygrem od medvidka pu a chrastitko s pandou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 19:32

:mavam: lucienne
ten tvůj prďolka se bude mít… já se chystám do sprchy teď, ale tobě můžu závidět větší lázně než vanu :palec: je dobře, že sis ten den užila…

já jsem chvilku žehlila, udělala jsem si oběd a od té doby polehávám. Mám nějaký divný pocit v břiše. Malej se mele jak prdlej bez přestávky. :nevim: tak radši ležim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
14.4.11 19:34

Ahojky, tak hlásím že malej vpořádku, monitor skoro hodinovej.. ale nakonec vyhodnocen jako vpořádku :palec:
Takže kompletní kontrola za týden ve čtvrtek…tak snad to ještě týden dotáhneme :lol: a bude i UZ - tak se snad dozvím jak jsme veliký a jestli je teda hlavičkou dole. Naposledy jsme byly v 30t. a měli jsme 1,5kg a hlavičkou dole, ale od tý doby se určitě min. 2× otočil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 19:37

koupalko bylo uzasny. v babylonu bylo asi 10 lidi takze sem mela celou velkou vířivku pro sebe :lol: hezzky se šetři maty, at ho tam udrzis nez se manzel vrati :D ilko gratuluju k uspesne kontrole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.4.11 19:42

Ahoj holky, ráda se k vám přidám:-) :mavam: čekáme miminko v listopadu.. Myslím že rok 2011 bude silnej ročník:-) :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 19:43

ahoj deniniii ja v zari/rijnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 19:46

IlkaV:
tak to jsou dobré zprávy… jen se držte. My jdeme příští týden taky na uz, byli jsme naposledy ve 31 tt a to jsme měli 1.620g, tak jsem taky zvědavá, jak na tom budeme…

Lucienne:
tak to jsi se měla úplně úžasně… úplně ti závidím. Já jsem chtěla jít taky do bazénu plavat někdy po 25 tt a to jsem zjistila, že se už nevejdu do vršku plavek, tak jsem to musela vzdát… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 19:54

to me mrzi maty… ja sem si ty plavky koupila nejak vetsi a ted mi konecne jsou a prsa mi klidne muzou jeste vyrust :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 20:01

lucienne:
ty jsi ale prozíravá :lol:
já si bazén užiju po porodu. Už jsem se rozhodla, že od září budu chodit s malým na plavání, tak si to vynahradím :palec: a plavky koupím podle toho, jak dopadnu po porodu :dance: už teď mám podprsenku o 2 čísla větší :think: kam to až poroste? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 20:03

prozirava ne spis si nerada zkoušim plavky. tak sem se precenila :D ale ted jko kdyz je najdu :) mne se plavco s mimcama moc libi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 20:12

my budeme chodit určitě… už se na to fakt moc těším :dance:

tak přemýšlím, co zítra uvařit. Manžel říkal, že přijede možná po obědě, jinak večer, takže musím něco vymyslet. Na večer udělám lívance s marmeládou, protože má přijet malá a ta je zbožňuje. Ale k obědu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí