Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
IlkaV:
ahoj ![]()
budeme držet palečky, aby monitor vyšel na výbornou
pak nám písni, ať víme, jak jsi na tom.
Maty:přesný termín se dozvím příští středu…,ale podle propočů to bude skoro jako u mé první holčičky,kolem 15.12
Ahoj holky tak jsem zpátky štítka se mi dokonce zlepšila
to jsem ráda a vzali nás hned
no a skočila jsem si trošku utratit peněženku. Jen mě bolí zub, takže si zavolam k zubařce a zítra, v pondělí valím. auuuu
a mé úlovky http://www.modrykonik.cz/…/co-uz-mame/
jdu umýt nádobí, poklidit vyprané prádlo a pak do postele s notasem tak trochu počtu
Petrasekk:
tak to bude nejhezčí dárek pod stromeček ![]()
Nicollka:
to je dobře, že máš super výsledky… a peněženku jsi provětrala pěkně ![]()
ahoj kočky
zdravím vás my jsme s mímem pěkně vycachtaný, snad se mu to libilo tak jako mně
a koupila sem mu pyžámko s tygrem od medvidka pu a chrastitko s pandou ![]()
lucienne
ten tvůj prďolka se bude mít… já se chystám do sprchy teď, ale tobě můžu závidět větší lázně než vanu
je dobře, že sis ten den užila…
já jsem chvilku žehlila, udělala jsem si oběd a od té doby polehávám. Mám nějaký divný pocit v břiše. Malej se mele jak prdlej bez přestávky.
tak radši ležim ![]()
Ahojky, tak hlásím že malej vpořádku, monitor skoro hodinovej.. ale nakonec vyhodnocen jako vpořádku ![]()
Takže kompletní kontrola za týden ve čtvrtek…tak snad to ještě týden dotáhneme
a bude i UZ - tak se snad dozvím jak jsme veliký a jestli je teda hlavičkou dole. Naposledy jsme byly v 30t. a měli jsme 1,5kg a hlavičkou dole, ale od tý doby se určitě min. 2× otočil ![]()
koupalko bylo uzasny. v babylonu bylo asi 10 lidi takze sem mela celou velkou vířivku pro sebe
hezzky se šetři maty, at ho tam udrzis nez se manzel vrati
ilko gratuluju k uspesne kontrole ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám:-)
čekáme miminko v listopadu.. Myslím že rok 2011 bude silnej ročník:-)
![]()
IlkaV:
tak to jsou dobré zprávy… jen se držte. My jdeme příští týden taky na uz, byli jsme naposledy ve 31 tt a to jsme měli 1.620g, tak jsem taky zvědavá, jak na tom budeme…
Lucienne:
tak to jsi se měla úplně úžasně… úplně ti závidím. Já jsem chtěla jít taky do bazénu plavat někdy po 25 tt a to jsem zjistila, že se už nevejdu do vršku plavek, tak jsem to musela vzdát… ![]()
to me mrzi maty… ja sem si ty plavky koupila nejak vetsi a ted mi konecne jsou a prsa mi klidne muzou jeste vyrust ![]()
lucienne:
ty jsi ale prozíravá ![]()
já si bazén užiju po porodu. Už jsem se rozhodla, že od září budu chodit s malým na plavání, tak si to vynahradím
a plavky koupím podle toho, jak dopadnu po porodu
už teď mám podprsenku o 2 čísla větší
kam to až poroste? ![]()
prozirava ne spis si nerada zkoušim plavky. tak sem se precenila
ale ted jko kdyz je najdu
mne se plavco s mimcama moc libi ![]()
my budeme chodit určitě… už se na to fakt moc těším ![]()
tak přemýšlím, co zítra uvařit. Manžel říkal, že přijede možná po obědě, jinak večer, takže musím něco vymyslet. Na večer udělám lívance s marmeládou, protože má přijet malá a ta je zbožňuje. Ale k obědu ![]()