Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já se těším zase na bavlněné šaty, které se přes pupík jen natáhnou, a nebude vůbec nikde nic tlačit ![]()
Nicollka píše:
já se těším zase na bavlněné šaty, které se přes pupík jen natáhnou, a nebude vůbec nikde nic tlačit
jo, tak to bude úplná bomba:-) ![]()
No já mám jen co jsem měla s malým ale půjdu někam mrknout na nový. Snad seženu, většinou co se mi libi je tak vel. S ![]()
ahoj holky ![]()
Lucienne:
to máš pravdu, jsou fakt pohodlný a hlavně nikde netlačej. Já koupila jedny a jsou mi do teď. Já mám všechno snad jen na břiše ![]()
Nicollka + Deninii:
ty šaty budou určitě bezvadný… Nicollka: určitě nějaký nový seženeš, dneska toho je toliká… já když viděla ten krámek s tou těhotenskou módou, co tam toho bylo, tak jsem nevěděla, pro co jsem vlastně šla ![]()
Jo a holky, kdybyste chtěli recept na fakt super mňamku, tak doporučuji králíka na česneku a hořčici. Dneska jsem to udělala (prvně) a všichni jsme se mohli užrat… mňam, mňam.
a já se zase loučím, kouknu sem zase zítra. ![]()
holky dneska jsme malovali a mám takovej strach..sice ne já osobně, ale přítel..ale cítit je to po celým bytě..bojím, bojím…
snad to malé pipi neublíží chjoo
Dobré ráno,
ted sem otevřela oči
tak jdu udělat kávičku a palačinky.
A dnes ráno au zase ztvrdlo břicho, „ale“ Sofi se přes to prokopala a už cítím kopanečky na dotyk. Dala jsem teplou ruku tam kde byl kopaneček a šup dalši, krása
Jen doběhl Dany že chce taky a měl tak ledovou ruku, že se sofi asi někam schovala ![]()
to je hezke nicol
maty ja uz se tesim na pristi tyden, to bude teplo ze uz šaty asi vytahnu
madrianova z ceho mas strach? z aroma te barvy? jestli to byla normalni a ne nejaka ředidlová tak by to nemelo vadit
lucienne
ne normální barva, snad i kvalitní, ale i tak jdou z toho výpary a člověk nikdy neví
holt připravit se na příchod malé pipi něják musíme ![]()
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky
=)
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky=)
Právě, taky si stýskám =D Jak to bylo v bříšku hodné a neřvalo to ![]()
Laskecka píše:
Ahoj, zrovna sem nakukujiJá mám chlapečka 27.02.2011. Ale jinak koukám, samé těhulky
Jak mě chybí to velké bříško
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky=)