Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
17.4.11 13:46

neděste nas holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.4.11 13:48
Jo to je přesné, hlavně neřvalo a člověk se vyspal :lol: No i když zase ty první úsměvy a zvuky jako je grr,ua, eu jsou kouzelné :) A když se na mě po ubrečené noci usměje, vše je rázem zapomenuto :)
TereuliJa píše:
Právě, taky si stýskám =D Jak to bylo v bříšku hodné a neřvalo to :lol:
Laskecka píše:
Ahoj, zrovna sem nakukuji :) Já mám chlapečka 27.02.2011. Ale jinak koukám, samé těhulky :) Jak mě chybí to velké bříško :)
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky :think: =)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
17.4.11 19:58

ahoj holky :mavam:

zdravím novou maminku :mavam: taky se snad brzy přidám do klubu maminek v této kolonce.

Dneska už jsem pomali vyhlásila stav bdělosti :lol: ale zatím by to byl jen planý poplach… ale už se tááák moc těším. A to bříško mi bude chybět určitě. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.4.11 20:31
Mě nejvíc dojal brouček když se začal poprvý chechtáát nahlas :D. To kdyby dělal místo toho pláče =)). Je to kouzelný co ty míma dokážou,rozjasnit i bouřkový mraky :lol: :dance: :hug:
Laskecka píše:
Jo to je přesné, hlavně neřvalo a člověk se vyspal :lol: No i když zase ty první úsměvy a zvuky jako je grr,ua, eu jsou kouzelné :) A když se na mě po ubrečené noci usměje, vše je rázem zapomenuto :)
TereuliJa píše:
Právě, taky si stýskám =D Jak to bylo v bříšku hodné a neřvalo to :lol:
Laskecka píše:
Ahoj, zrovna sem nakukuji :) Já mám chlapečka 27.02.2011. Ale jinak koukám, samé těhulky :) Jak mě chybí to velké bříško :)
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky :think: =)
:twisted: :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.4.11 20:35

maty to je supeeeer :D budeme mit porod v primem přenosu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.11 20:46

Ahojky, mám holčičku narozenou 3.1. jmenuje se Kačenka, zdravím všechny maminky i těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.11 20:54

Moc se těším, až se začne dceruška smát nahlas, zatím se usmívá bez zvuků, ale je to taky moc sladké. A kdy se začlo mimčo smát nahlas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.4.11 21:01
Speat píše:
Moc se těším, až se začne dceruška smát nahlas, zatím se usmívá bez zvuků, ale je to taky moc sladké. A kdy se začlo mimčo smát nahlas??

Lukášek se mi poprvé zechechtal nahlas asi týden před 3.měsícem. To bylo kouzelný,začal jako by se chtěl rozbrečet ale on se rozesmál :dance: od té dby se smál pár krát když na něj vyplazuju jazyk :-P :lol: :lol: a usmívá se skoro furt :-D , bude z něj veselá kopa :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.11 21:21

Tak to Kačence je už 3,5 měsíce a ještě se nahlas nezasmála, ale jinak se směje pořád. je to smíšek. Pamatuju si jak se takhle začla smát neteř a bylo to úžasný. A kdy jste rodila? Jestli můžu vyzvídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.4.11 21:35

Normálně tykat prosím tady 8-o . Já jsem porodila 11.1.2011 v 9:02. No já Lukášek si vybral todle datum :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.4.11 21:37
Speat píše:
Tak to Kačence je už 3,5 měsíce a ještě se nahlas nezasmála, ale jinak se směje pořád. je to smíšek. Pamatuju si jak se takhle začla smát neteř a bylo to úžasný. A kdy jste rodila? Jestli můžu vyzvídat.

Já se řadím mezi mladé maminky rodila jsem ve 20. letech ale už je mi 21.let :lol: :dance: A Kačenka se zachechtá taky jenom musí najít nejlepší okamžik ještě si asi nevybrala… :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.11 21:41

Zasměje se určitě brzo, to se těším. Ok tykačka, já jsem tu poprvé, ale už budu častěji.
Mě se Kačka narodila 3.1., ale v Lukáškově datumu svítí hodně jedniček. Pěkné datum.
To jsou teda od sebe týden a den. Já jsem chtěla rodit posledního prosince nebo prvního,ale Kačenka se rozhodla jinak. Nakonec je to celkem jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.4.11 21:46

Jj,hlavně že jsou ty prdolové zdraví a hraví :pankac: . Taky už se ti přetočila holka jedna? =) Lukymu už se podařilo ze zad přetočit na břicho to jsem koukala :D. Furt se snažil a vztekal až se mu to podařilo.. :D.. sem četla kdesi že 11.1.11 se budou rodit ctižádostivé děti.. tak to jsem na Lukyho zvědavá :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.4.11 22:08

ahoj speat. gratuluju k pěkné holčičce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 07:15

Ahoj holky :mavam:

zdravím novou maminku :mavam: a gratuluju k úžasné holčičce.

Lucienne:
včera jsem na psaní už neměla ani pomyšlení… ale pro info jsme stále 2 v 1. :nevim: si asi ještě počkám. Ale po včerejšku se čím dál víc těším na středeční poradnu :dance:

holky, vy zkušenější, můžete mi poradit? Včera, jak mi nebylo nejlíp, tak mi pak ještě do toho začalo týct mlíko, ale doslova proudem. Do teď to bylo tak, že třeba po 2-3 hodinách ukápla kapka. Ale včera jsem byla úplně durch po 10 minutách… Stalo se vám to? je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí