Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
TereuliJa píše:
Právě, taky si stýskám =D Jak to bylo v bříšku hodné a neřvalo to
Laskecka píše:
Ahoj, zrovna sem nakukujiJá mám chlapečka 27.02.2011. Ale jinak koukám, samé těhulky
Jak mě chybí to velké bříško
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky=)
ahoj holky ![]()
zdravím novou maminku
taky se snad brzy přidám do klubu maminek v této kolonce.
Dneska už jsem pomali vyhlásila stav bdělosti
ale zatím by to byl jen planý poplach… ale už se tááák moc těším. A to bříško mi bude chybět určitě. ![]()
Laskecka píše:
Jo to je přesné, hlavně neřvalo a člověk se vyspalNo i když zase ty první úsměvy a zvuky jako je grr,ua, eu jsou kouzelné
A když se na mě po ubrečené noci usměje, vše je rázem zapomenuto
TereuliJa píše:
Právě, taky si stýskám =D Jak to bylo v bříšku hodné a neřvalo to
Laskecka píše:
Ahoj, zrovna sem nakukujiJá mám chlapečka 27.02.2011. Ale jinak koukám, samé těhulky
Jak mě chybí to velké bříško
TereuliJa píše:
Ahojka, Je tady taky nějaká už maminka s mímem leden,unor,březen 2011? Ted tu čtu samé těhulky=)
Ahojky, mám holčičku narozenou 3.1. jmenuje se Kačenka, zdravím všechny maminky i těhulky
Moc se těším, až se začne dceruška smát nahlas, zatím se usmívá bez zvuků, ale je to taky moc sladké. A kdy se začlo mimčo smát nahlas??
Speat píše:
Moc se těším, až se začne dceruška smát nahlas, zatím se usmívá bez zvuků, ale je to taky moc sladké. A kdy se začlo mimčo smát nahlas??
Lukášek se mi poprvé zechechtal nahlas asi týden před 3.měsícem. To bylo kouzelný,začal jako by se chtěl rozbrečet ale on se rozesmál
od té dby se smál pár krát když na něj vyplazuju jazyk
a usmívá se skoro furt
, bude z něj veselá kopa
![]()
Tak to Kačence je už 3,5 měsíce a ještě se nahlas nezasmála, ale jinak se směje pořád. je to smíšek. Pamatuju si jak se takhle začla smát neteř a bylo to úžasný. A kdy jste rodila? Jestli můžu vyzvídat.
Normálně tykat prosím tady
. Já jsem porodila 11.1.2011 v 9:02. No já Lukášek si vybral todle datum ![]()
Speat píše:
Tak to Kačence je už 3,5 měsíce a ještě se nahlas nezasmála, ale jinak se směje pořád. je to smíšek. Pamatuju si jak se takhle začla smát neteř a bylo to úžasný. A kdy jste rodila? Jestli můžu vyzvídat.
Já se řadím mezi mladé maminky rodila jsem ve 20. letech ale už je mi 21.let
A Kačenka se zachechtá taky jenom musí najít nejlepší okamžik ještě si asi nevybrala…
![]()
Zasměje se určitě brzo, to se těším. Ok tykačka, já jsem tu poprvé, ale už budu častěji.
Mě se Kačka narodila 3.1., ale v Lukáškově datumu svítí hodně jedniček. Pěkné datum.
To jsou teda od sebe týden a den. Já jsem chtěla rodit posledního prosince nebo prvního,ale Kačenka se rozhodla jinak. Nakonec je to celkem jedno…
Jj,hlavně že jsou ty prdolové zdraví a hraví
. Taky už se ti přetočila holka jedna? =) Lukymu už se podařilo ze zad přetočit na břicho to jsem koukala
. Furt se snažil a vztekal až se mu to podařilo..
.. sem četla kdesi že 11.1.11 se budou rodit ctižádostivé děti.. tak to jsem na Lukyho zvědavá
![]()
Ahoj holky ![]()
zdravím novou maminku
a gratuluju k úžasné holčičce.
Lucienne:
včera jsem na psaní už neměla ani pomyšlení… ale pro info jsme stále 2 v 1.
si asi ještě počkám. Ale po včerejšku se čím dál víc těším na středeční poradnu ![]()
holky, vy zkušenější, můžete mi poradit? Včera, jak mi nebylo nejlíp, tak mi pak ještě do toho začalo týct mlíko, ale doslova proudem. Do teď to bylo tak, že třeba po 2-3 hodinách ukápla kapka. Ale včera jsem byla úplně durch po 10 minutách… Stalo se vám to? je to normální? ![]()