Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
18.4.11 10:29

tak to jsem zvedava jestli na me prijdou chute :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 10:31

:lol: aspoň mám nač svést to plácání všeho možného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.4.11 10:37

to je pravda. tehotnym se ma odpustit a povolit všechno :lol: vtipny jak si manžel užívá v krámu ty kasy pro tehotny :lol: třeba je tam stejna fronta jak vsude jinde, ale proste tam musi jit aby to dal vsem vedet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 10:55

to je hezký… :palec: ty kasy pro těhotný jsem u nás teda ještě nikde nepotkala. většinou si to pěkně vystojím (ze začátku těhu to bylo úmorné, protože jsem měla tendence omdlívat) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 10:56

ale teď jsi mi připomněla. Navštívila jsem minulý týden poprvé DM drogerii a dali mi tam kartičku na slevy pro těhotný, který budou platit až do třetího roku věku dítěte. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
18.4.11 11:07

Ahojky, tak hlásím že jsme také stále 2v1 :palec:
Maty - tak přesně to mám taky, jako mám poslíky každou chvíli, si vždycky říkám jestli jako pojedem, jeslti je to ono… jenže se to nikdy nezačně nijak zhoršovat, takže si říkám tak zase nic :lol:
no a taky se mi teď naposledy asi 2× najednou spustilo z prsou 8-o což byl pokrok, tak si říkám že by… a nic
a vždycky se k tomu něco přidá, tak nevím jak dlouho to bude trvat a už mě to i přestává bavit, taková pohotovost pořád. A hlavně když se to takto nenápadně postupně připravuje, tak fakt doufám, že to pak poznám, nebo že to nepřijde snad jako rychlovka. Mám kolem sebe holky, jedna měla porozeno 1,5hodiny od PRVNÍCH BOLESTÍ a druhý do 2hodin po PRASKNUTÍ PLODOVKY … 8-o jako hoďku to mám do porodnice :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.4.11 11:08

jo tu jsem taky dostala a vubec nevim kam sem ji dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
18.4.11 11:08
lucienne píše:
to je pravda. tehotnym se ma odpustit a povolit všechno :lol: vtipny jak si manžel užívá v krámu ty kasy pro tehotny :lol: třeba je tam stejna fronta jak vsude jinde, ale proste tam musi jit aby to dal vsem vedet :mrgreen:

to taky existuje? a to je nějak speciálně označený? já vím že tak maximálně pro maminky s dětma :lol: tak tam jako těhotný taky patříme ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.4.11 11:12

ilko teda to jsou rychlovky :potlesk: to by se mi taky libilo :dance: a jsou to ty expres pokladny do 5 položek tak v některych kramech je pod tim jeste pro tehotne :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
18.4.11 11:12

Dobrý ráno holky. Tak mě včera poprvé nebylo špatně splácala jsem páté přes deváté. SDnes mám hlad jek vlk a už zas nemůžu všechno mi jde proti srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 11:29

IlkaV:
tak že by se nám to opravdu blížilo…
ve středu jdu na monitor a do poradny, mudr prý udělá i ultrazvuk. Tak jsem zvědavá, co mi na to řekne. Ale já doufám, že mi praskne voda, protože jinak si budu pořád říkat, že nebudu zbytečně plašit…

manca 1:
tak si dej, máš na to nárok :palec: já taky v poslední době plácám :lol:

Lucienne:
tak šup ještě pro další :lol: asi se to vyplatí, protože paní říkala, že bych měla slevu na všechno, co jsem kupovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.4.11 13:44

Ahojky,
mě se holčička ještě nepřetočila. To je Lukášek, docela hodně akční. Kačka si zastím bere jen hračky a už začíná všechno strkat do pusinky. Obě pěstičky se snaží narvat do pusinky najednou. Je tak sladká.
Co se týče tekoucího mlíčka, ta mě se to nestalo. Mě se nedělalo mléko ani po porodu, rozkojili jsme se až po pěti dnech po porodu. Takže bud ráda, že to teče, to určitě budeš mít hodně mlíčka a kojení půjde jako po másle…
Klidně už si vem do podprsenky vložky ale často je vyměnuj at máš bradavky v suchu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.4.11 13:52

Maty ty tvý kombinace, fuuuuj to je mazec :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 14:38

Speat:
taky někdy nad tou kombinací kroutím očima, ale co, když si to tělo žádá :lol:
do podprsenky jsem zatím nosila odličovací tampony, protože mi teklo mlezivo jen po kapkách… až včera to začalo tyct jak pominutý… snad máš pravdu a budu pak moct kojit, což bych hrozně ráda…

holky, jdu do města na zmrzku a stavím se tam za kamarádkou na drb… za chvilku to mlsání nebudu mět nač svést, tak dokud můžu, tak si to ještě užiju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.4.11 14:58

já jsem si v těhotenství taky dopřávala dobrůtky :-) taky jsem nabrala krásných 17 kg :-D
Maty: počkej až budeš kojit, z jednoho ti bude pít prcek a druhé poteče proudem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí