Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
IlkaV:
takže ta zátka prakticky nic neznamená…
Homeopatika jsem měla naordinované víc jak měsíc na hlasivky, vůbec mi to nepomohlo, spíš se to zhoršovalo, tak se to pak řešilo klasickou léčbou - kapačky s antibiotikama… byla jsem nakonec ráda, že jsem se vyhla operaci.
Lucienne:
zítra to s mudrem určitě proberu… jsem zvědavá, co mi řekne…
lucienne:
neboj, ja nejsem ten typ, kterej by bral nohy na ramena… spíš jsem taková, že ráda vím a mám ráda jistotu a teď, když nevím, do čeho jdu, co mě čeká a jestli je správně to, co se děje, tak mám tendenci se zeptat, abych se ujistila… v každým případě ale děkuju ![]()
maty ja budu taky plašit až se to bude blížit
manco bud rada ze mimco roste ne? ![]()
manca 1
měla jsem stejný problém … ![]()
lucienne:
mám pocit, že těch posledních 14 dní bude horších než první rande ![]()
Lucienne: To já samozřejmě sem, ale už to bude třetí mimčo tak taky vim jak se těch kil pak nemůžu zbavit, jsem pak jak rozpláclá kachna a když jsem to trochu zhubla( stejně jsem se na svoji původní váhu nedostala)Tak už jsem těhotná znova ![]()
Mě pár hodin než to začlo, ten můj porod a všechno tak mi taky tekla hodně jakási bílá hmota =D. Pak mi tam dali nějakou vložku a něco na to nastříkala prej když to zrůžovatí tak to je plodovka když ne tak nějak obyčejenj výtok a nebyla to plodovka
… tu mi vypouštěli při porodu nebo před už ani pořádně nevím
no teda byl to divnej pocit… nezvláštnější bylo když lukášek vyklouz a najednou upe břicho dole celí povolený.. blé.. to se mi vůbec nelíbilo
![]()
Ahojky Maty, to bude asi zátka. Mě odešla den před porodem. Začlo to že odešla trochu a pak za pár hodin znova trochu, pak začla odcházet víc a už nebyla jen průhledná, ale růžová. Už to byly velké kusy. Je to taková medůzka ![]()
Ale švagrové odešla zátka a rodila až za týden. Odchod zátky je určitě signál, že se začíná tělo připravovat na porod, ale nemusí to být hnedka.
holky děkuju… ![]()
byla to taková bílá cuckovitá hmota. Přirovnala bych to k jogurtově bílýmu hlenu…
teď mám už asi hodinku takovej zvláštní pocit v podbřišku, tak raději polehávám. Uvidím, co mi zítra řekne mudr v poradně. Snad bude mít potěšující zprávu a budeme brzy rodit…
a ty jsi mimčo neplanovala manco? mne je teda jedno o kolik mi vyroste špek, hlavně že bude mimčo
![]()
Lucienne: Právě že ne mám už dvě děti docela velký a když jsem tohle zjistila byl to šok. Ty to třeba schodíš hned mám kamarádky že šly domů hned z porodky v riflích, ale já už mám zkušenost že mě to fakt nejde.
ahaaa to jsem nevěděla manco. no ja to neschodim ale nejak je mi to jedno ![]()
Maty: hlavně klídek a pohodu. Poznáš, že rodíš a většinou to není žádná rychlovka. Takže pohoda klídek…
Držím moc a moc palečky
Já už mám o dvě kg mín než před početím. Kojením a dlouhýma procházkama dvakrát denně to šlo dolů samo. Ale postavu rozhodně stejnou nemám, ta se mi dost změnila. To je hold dan za mrnouska ![]()