Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
19.4.11 09:01

IlkaV:
takže ta zátka prakticky nic neznamená…

Homeopatika jsem měla naordinované víc jak měsíc na hlasivky, vůbec mi to nepomohlo, spíš se to zhoršovalo, tak se to pak řešilo klasickou léčbou - kapačky s antibiotikama… byla jsem nakonec ráda, že jsem se vyhla operaci.

Lucienne:
zítra to s mudrem určitě proberu… jsem zvědavá, co mi řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.4.11 09:03

hlavne se nestresuj, nic to neznamena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 09:13

lucienne:
neboj, ja nejsem ten typ, kterej by bral nohy na ramena… spíš jsem taková, že ráda vím a mám ráda jistotu a teď, když nevím, do čeho jdu, co mě čeká a jestli je správně to, co se děje, tak mám tendenci se zeptat, abych se ujistila… v každým případě ale děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.4.11 09:37

Ahoj holky já jsem 9tt a už nedopnu kalhoty :zed: to neni fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.4.11 09:41

maty ja budu taky plašit až se to bude blížit :lol: manco bud rada ze mimco roste ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 09:47

manca 1
měla jsem stejný problém … :palec:

lucienne:
:lol: mám pocit, že těch posledních 14 dní bude horších než první rande :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.4.11 09:52

Lucienne: To já samozřejmě sem, ale už to bude třetí mimčo tak taky vim jak se těch kil pak nemůžu zbavit, jsem pak jak rozpláclá kachna a když jsem to trochu zhubla( stejně jsem se na svoji původní váhu nedostala)Tak už jsem těhotná znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.4.11 09:53

Mě pár hodin než to začlo, ten můj porod a všechno tak mi taky tekla hodně jakási bílá hmota =D. Pak mi tam dali nějakou vložku a něco na to nastříkala prej když to zrůžovatí tak to je plodovka když ne tak nějak obyčejenj výtok a nebyla to plodovka :lol: … tu mi vypouštěli při porodu nebo před už ani pořádně nevím :lol: :lol: no teda byl to divnej pocit… nezvláštnější bylo když lukášek vyklouz a najednou upe břicho dole celí povolený.. blé.. to se mi vůbec nelíbilo :poblion: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 09:56

Ahojky Maty, to bude asi zátka. Mě odešla den před porodem. Začlo to že odešla trochu a pak za pár hodin znova trochu, pak začla odcházet víc a už nebyla jen průhledná, ale růžová. Už to byly velké kusy. Je to taková medůzka :lol:
Ale švagrové odešla zátka a rodila až za týden. Odchod zátky je určitě signál, že se začíná tělo připravovat na porod, ale nemusí to být hnedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 10:07

holky děkuju… :hug:

byla to taková bílá cuckovitá hmota. Přirovnala bych to k jogurtově bílýmu hlenu…
teď mám už asi hodinku takovej zvláštní pocit v podbřišku, tak raději polehávám. Uvidím, co mi zítra řekne mudr v poradně. Snad bude mít potěšující zprávu a budeme brzy rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.4.11 10:15

a ty jsi mimčo neplanovala manco? mne je teda jedno o kolik mi vyroste špek, hlavně že bude mimčo :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.4.11 10:18

Lucienne: Právě že ne mám už dvě děti docela velký a když jsem tohle zjistila byl to šok. Ty to třeba schodíš hned mám kamarádky že šly domů hned z porodky v riflích, ale já už mám zkušenost že mě to fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.4.11 10:29

ahaaa to jsem nevěděla manco. no ja to neschodim ale nejak je mi to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 10:31

Maty: hlavně klídek a pohodu. Poznáš, že rodíš a většinou to není žádná rychlovka. Takže pohoda klídek…
Držím moc a moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 10:32

Já už mám o dvě kg mín než před početím. Kojením a dlouhýma procházkama dvakrát denně to šlo dolů samo. Ale postavu rozhodně stejnou nemám, ta se mi dost změnila. To je hold dan za mrnouska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí