Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To je dobrá náhoda.
Já jsem trochu mladší jsem srpnová lvice
a Kačenka bude zase trochu starší než tvoje miminko.
Co vlastně čekáš, holčičku nebo chlapečka?
Speat píše:
Hmmm bylinkové kuřátko, taky bych si dala a jak to uvaříš, porad nějakej receptík, prosím prosím
Už nevím co vařit, je to pořád dokola.
Maty: taky docházej nápady a tedka když kojim a nemůžu všechno, aby malá neměla prdíky, tak je to ještě horší.
Speat píše:
Hmmm bylinkové kuřátko, taky bych si dala a jak to uvaříš, porad nějakej receptík, prosím prosím
Už nevím co vařit, je to pořád dokola.
Maty: taky docházej nápady a tedka když kojim a nemůžu všechno, aby malá neměla prdíky, tak je to ještě horší.
To já taky vařím pořád dokola snadný,rychlý věci.. když tu jsem sama. Jenom pro mě,mě nebaví vyvařovat nějaký bašty. =D. Dneska sem byla pozvaná od mamky na segedín,mňamka =D. Štavnaté bylinkové kuře udělám docela lehko
viz.ilustrační obrázek ![]()
speat:
srpnovejch lvů znám hodně a jsou to fajn lidičky, tak jsem ráda, že tě můžu taky poznat (zatím aspoň takhle, třeba se tady někdy domluvíme na nějakém srazíčku) ![]()
Tatínek pracoval na chlapečkovi Vojtíškovi, na ultrazvuku nám 5× potvrdili chlapečka Vojtíška a teď už jen čekám, jestli s námi z porodnice pojede domů chlapeček Vojtíšek ![]()
maty mame asi stejne manzely. ten muj taky neda bez buchty ani ranu ![]()
Maty: Vojtíšek, to je moc pěkný jméno. Já jsem moc chtěla holčičku a manžel chtěl moc chlapečka a nakonec to vyšlo mě ![]()
lucienne:
já jsem si myslela, že jsi buď blíženec nebo lev…
njn manžely máme takové, jaké jsme si je vychovaly
tchýně moc nepeče, tak od ní to nemá, já pekla každý víkend a teď co jsem doma, tak vždycky když odjíždí a přijíždí, tak peču… dneska teda dělá přepadovku a před 2 hodinama volal, že míří rovnou domů, ale bude tu tak v 10 možná později. Takže na pečení už kašlu… měl se ozvat dřív ![]()
Speat:
my se nejdřív dohodli na jménech, pak začali pracovat a když už jsme měsíc věděli, že to bude chlapeček, tak manžel začal vymýšlet nová jména
vzhledem k tomu, že jsme Matoušovi, tak docela humorná např: Šimon Matouš, Matouš Matouš… jsem ráda, že to Vojtíšek vyhrál ![]()
Lucienne:
tak to ti letos bude rovných čtvrt století… tak to je mimis pěkněj dárek… sice kousek po narozeninách, ale to nevadí, narozeniny se nemaj slavit dopředu ![]()
Já jsem začátkem lonskýho roku vysadila prášky a na čarodejnice jsme se s manželem dohodli, že už začnem makat na miminku…to jsem ale den na to zjistila, že už jsem těhotná ![]()
Lucienne:
jéé tak to jsi maličkato mladší ![]()
a jsi rozená začátkem srpna? budeme slavit spolu ![]()