Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
20.4.11 13:15

Teda holky, já sice nemůžu posoudit, ale vypadá fakt dost dobře a myslím, že i tak poslouží :palec: My jsme nakonec vybrali ten Dorjan… Máme ho zatím u táty a vypadá super a snad bude vyhovovat. Už se mooooc těším, až ho vyzkoušíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 13:18

zuzi ja mela taky dorjan jako favorita ale tenhle se mi taky moc libi a stoji pulku :oops: tak uvidim jestli se mi na nej podari najit nejake recenze. ale zatim jsem unešena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 15:08

Ahoj holky :mavam:

zuziiiiik:
to jsem ráda, že jsi ok… už jsem myslela, že předbíháš :lol:

Lucienne + Karamelinka:
krásnej kočárek :palec:

manca 1:
jaká byla rajská? Já teď dobaštila nudle s mákem od včera a vyrazím ještě do města, taky na zmrzku :potlesk:

Jinak holky, byla jsem na monitoru, to byly dneska orgie. Malej se mlel a mlel. Potom jsme šli k mudrovi, ten mě prohmátl, sdělil, že se dole něco chystá a že to vypadá na přípravu k porodu. No a nakonec ultrazvuk, kde jsem se dozvěděla, že podle stehenní kosti bude mít malej při narození tak 51 - 52 cm. Současná váha +/- 300 g mu po měření vyšla na 3.650 g. Tak to nebude žádnej malej, ale pěknej obřík :lol: měla bych se zamyslet nad tím, jestli ho vůbec vytlačím :think:
A poslední věta od pana doktora mi udělala radost. :lol: Pokud neporodíte, tak se uvidíme za týden. :potlesk:

A teď si zdovolením zaskočím na jednu velkou točenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 15:18

maty skoč si oba si ji zasloužite :-D tak to je super ze uz to budes mit brzy za sebou. snad ti jeste moc nevyroste, ja mela 56 cm :oops: ale zase je videt ze hezky prospiva :) a dik za pochvalu kocarku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
20.4.11 15:19

maty1983:
No teda… To si děláš srandu… Takže ty už budeš za týden možná mamina :-) Tak to ti závidím… :hug: Jinak já jdu zítra na kontrolu do tý nemocnice, tak uvidím, jestli se něco dozvím. Já chci taky rodit!!!! :zed: Už jsem z toho unavená a teď jak musím odpočívat a nic nemůžu… Prostě mě to nebaví, venku tak krásně a já pomalu ani nemůžu ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 15:21

zuzi za chvilku bude mimčo venku a ty budes mit cely krasny leto na prochazky a mimčo na dece venku a tak :dance: ja ho budu mit v rijnu zakuklenyho a zachumlanýho pul roku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
20.4.11 15:27

Já vím, ani nevíš, jak jsem ráda, že nám to vyšlo takhle hezky na květen… Bude krásný počásko a užiju si procházky s kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 15:33

krasne ti to vyslo, hezky si užijete prochazek. mně by v unoru ven nevyhnal, ale asi budu muset i v -20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 17:05

ahoj holky :mavam:

tak jsem tam malýmu poslala malou višňovou a ještě jsme si dopřáli ledovou tříšť malina/citron :dance: no co, nemůžu pít, tak jsme trošku zhřešili a dostali do sebe trochu vody :dance: vždyť já už jsem si dneska připadala vyprahlá jak na poušti… :zed:

lucienne:
nemáš zač, je fakt krásnej…
56 cm při narození, tak to jsi byla pořádná obřice, kolik jsi měla kg? Já jsem měla 3.50 kg a 50 cm a brácha měl 3.50 kg a 49 cm. :think:

zuziiiiik:
taky se dočkáš. Už to máš taky za pár. Minulý týden mi doktor taky říkal, že se nic nechystá.
A koukej odpočívat, prďolka za to stojí. Tu chvilku už to vydržíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 17:06

Jo a po šestý nám potvrdili kluka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 17:15

mnam maty vy si debužírujete. :potlesk: ja byla žížala. měla jsem taky 3,6 kg :mrgreen: tak to uz by to mohl byt opravdu kluk vid? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 17:28

lucienne:
snad jo, žlutou do porodnice, ale radši ponechám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.4.11 18:53

Maty: Rajská se povedla malej jí dal ze šesti :palec: Teda ty se máš já chci taky už drandit kočárkem, ale bohužel mimčo bude v zimě tak si ten kočár moc neužiju. Porodu se neboj já měla děti jedno 3900g a druhy 4000g a v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 18:59

manca 1
děkuju za uklidnění. Já se porodu nebojím. Jen mi na začátku řekli, že mám malou pánev a že čtyřkilové mimčo neporodím přirozenou cestou, tak doufám, že porod bude hned po velikonocích, aby „obřík“ nevyrostl do obřích rozměrů :lol:

já chtěla o víkendu píct sekanou, tak to asi přehodnotím na rajskou… nějak jsi mě ráno navnadila a já se té chuti nemůžu zbavit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
20.4.11 19:08
maty1983 píše:
manca 1
děkuju za uklidnění. Já se porodu nebojím. Jen mi na začátku řekli, že mám malou pánev a že čtyřkilové mimčo neporodím přirozenou cestou, tak doufám, že porod bude hned po velikonocích, aby „obřík“ nevyrostl do obřích rozměrů :lol:já chtěla o víkendu píct sekanou, tak to asi přehodnotím na rajskou… nějak jsi mě ráno navnadila a já se té chuti nemůžu zbavit :potlesk:

A co segedínskej gulášek :lol: vcera jsem mela od maminky,už babičky na návštěvě k obědu. Jsem si ho objednala =D Byl mňamozní =D. Jinac ja sem delala dukatove buchticky se sodoo… tak nejak sem na ne dostala chut :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí