Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teda holky, já sice nemůžu posoudit, ale vypadá fakt dost dobře a myslím, že i tak poslouží
My jsme nakonec vybrali ten Dorjan… Máme ho zatím u táty a vypadá super a snad bude vyhovovat. Už se mooooc těším, až ho vyzkoušíme ![]()
zuzi ja mela taky dorjan jako favorita ale tenhle se mi taky moc libi a stoji pulku
tak uvidim jestli se mi na nej podari najit nejake recenze. ale zatim jsem unešena ![]()
Ahoj holky ![]()
zuziiiiik:
to jsem ráda, že jsi ok… už jsem myslela, že předbíháš ![]()
Lucienne + Karamelinka:
krásnej kočárek ![]()
manca 1:
jaká byla rajská? Já teď dobaštila nudle s mákem od včera a vyrazím ještě do města, taky na zmrzku ![]()
Jinak holky, byla jsem na monitoru, to byly dneska orgie. Malej se mlel a mlel. Potom jsme šli k mudrovi, ten mě prohmátl, sdělil, že se dole něco chystá a že to vypadá na přípravu k porodu. No a nakonec ultrazvuk, kde jsem se dozvěděla, že podle stehenní kosti bude mít malej při narození tak 51 - 52 cm. Současná váha +/- 300 g mu po měření vyšla na 3.650 g. Tak to nebude žádnej malej, ale pěknej obřík
měla bych se zamyslet nad tím, jestli ho vůbec vytlačím ![]()
A poslední věta od pana doktora mi udělala radost.
Pokud neporodíte, tak se uvidíme za týden. ![]()
A teď si zdovolením zaskočím na jednu velkou točenou ![]()
maty skoč si oba si ji zasloužite
tak to je super ze uz to budes mit brzy za sebou. snad ti jeste moc nevyroste, ja mela 56 cm
ale zase je videt ze hezky prospiva
a dik za pochvalu kocarku ![]()
maty1983:
No teda… To si děláš srandu… Takže ty už budeš za týden možná mamina
Tak to ti závidím…
Jinak já jdu zítra na kontrolu do tý nemocnice, tak uvidím, jestli se něco dozvím. Já chci taky rodit!!!!
Už jsem z toho unavená a teď jak musím odpočívat a nic nemůžu… Prostě mě to nebaví, venku tak krásně a já pomalu ani nemůžu ven ![]()
zuzi za chvilku bude mimčo venku a ty budes mit cely krasny leto na prochazky a mimčo na dece venku a tak
ja ho budu mit v rijnu zakuklenyho a zachumlanýho pul roku ![]()
Já vím, ani nevíš, jak jsem ráda, že nám to vyšlo takhle hezky na květen… Bude krásný počásko a užiju si procházky s kočárkem ![]()
krasne ti to vyslo, hezky si užijete prochazek. mně by v unoru ven nevyhnal, ale asi budu muset i v -20 ![]()
ahoj holky ![]()
tak jsem tam malýmu poslala malou višňovou a ještě jsme si dopřáli ledovou tříšť malina/citron
no co, nemůžu pít, tak jsme trošku zhřešili a dostali do sebe trochu vody
vždyť já už jsem si dneska připadala vyprahlá jak na poušti… ![]()
lucienne:
nemáš zač, je fakt krásnej…
56 cm při narození, tak to jsi byla pořádná obřice, kolik jsi měla kg? Já jsem měla 3.50 kg a 50 cm a brácha měl 3.50 kg a 49 cm. ![]()
zuziiiiik:
taky se dočkáš. Už to máš taky za pár. Minulý týden mi doktor taky říkal, že se nic nechystá.
A koukej odpočívat, prďolka za to stojí. Tu chvilku už to vydržíme…
mnam maty vy si debužírujete.
ja byla žížala. měla jsem taky 3,6 kg
tak to uz by to mohl byt opravdu kluk vid? ![]()
Maty: Rajská se povedla malej jí dal ze šesti
Teda ty se máš já chci taky už drandit kočárkem, ale bohužel mimčo bude v zimě tak si ten kočár moc neužiju. Porodu se neboj já měla děti jedno 3900g a druhy 4000g a v poho ![]()
manca 1
děkuju za uklidnění. Já se porodu nebojím. Jen mi na začátku řekli, že mám malou pánev a že čtyřkilové mimčo neporodím přirozenou cestou, tak doufám, že porod bude hned po velikonocích, aby „obřík“ nevyrostl do obřích rozměrů ![]()
já chtěla o víkendu píct sekanou, tak to asi přehodnotím na rajskou… nějak jsi mě ráno navnadila a já se té chuti nemůžu zbavit ![]()
maty1983 píše:
manca 1
děkuju za uklidnění. Já se porodu nebojím. Jen mi na začátku řekli, že mám malou pánev a že čtyřkilové mimčo neporodím přirozenou cestou, tak doufám, že porod bude hned po velikonocích, aby „obřík“ nevyrostl do obřích rozměrůjá chtěla o víkendu píct sekanou, tak to asi přehodnotím na rajskou… nějak jsi mě ráno navnadila a já se té chuti nemůžu zbavit
A co segedínskej gulášek
vcera jsem mela od maminky,už babičky na návštěvě k obědu. Jsem si ho objednala =D Byl mňamozní =D. Jinac ja sem delala dukatove buchticky se sodoo… tak nejak sem na ne dostala chut
![]()