Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jojo musim uznat že psi jsou fakt gurmáni
nebo chytá masařku a nevidí, neslyší nic jinýho a narazí do zdi ![]()
my když byli v létě na seči, tak švagrový kocour přinesl švagrovi do postele ráno myšku, ještě živou a chtěl si hrát
… to byl tanec ![]()
však švagrová vylítla pěkně, když zjistila, co se jim tam mrská v posteli ![]()
To dělala naše kočka taky, vždycky se přišla pochlubit, že ulovila myš a přednáma si sní hrála ![]()
blleee to musela byt chutovka
ted baloo zase honil jepici pul hodiny a byl strasne stastnej kdyz ji nakonec chytil ![]()
Jéé tady je diskuze o zvířecích mazlíčkách
. Já osobně s přítelem máme jednu kočičku ale bydlí ted u našich,bráchy a babičky kteří bydlí nedaleko v baráku. Tady v 10.patře by si za 1.nezvykla a za 2. bych se o ní bála. Ale jezdíme za ní často
Má tam kamarády bráchovu Linoru,a Shredingra a rodičů Alfréda.. =D. A před prahem už se jim několikrát oběvil ptáček nebo myška.. to tam nosej jak trofeje kočky
![]()
jsou to miláčkouvé ty naši zvířátka
oni to myslej tak dobře a my jim ještě vynadáme ![]()
Ahoj holky… To víte, že jsem se zase vrátila bez mimča – teda s mimčem, ale pořád 2v1
Ale jinak všechno super, tlak ukázkovej a Natálka taky. Akorát se jí zatím ven moc nechce ![]()
V úterý jedeme zase na monitor, tak se uvidí, jestli se ta naše cácora umoudří. ![]()
Ahoj holky ![]()
já jsem dneska úplně grogy. Ráno jsem se vydala do města a byla jsem ráda, že jsem se vrátila. Bylo mi blbě od žaludku, klepala jsem se a taky jsem se hezky motala. To asi to teplo a můj zákaz pití dohromady udělaly své.
Zuziiiiik:
to je dobře, že jste v pořádku. Jak jste velcí?
Speat:
co Kačenka a její růstový spurt?
Holky, kdo ví jak je na tom IlkaV. Snad je ještě 2 v 1.
Ahoj holky já budu až od úterý zase, teď je pořád něco, zatím chlapi spí, tak jen vám dám fotečku
a pak to vše nějak zkusim dohnat co ste tu nakecali
velky UTZ 20.4. /21tt/ - Zdravá, krásná princezna ![]()
Hlavička 5cm, hlavička až zadeček 13,6cm
Zuziiiku, dava si teda na cas, princeznicka Vase
Vsak se musi poradne nachystat, aby byla nejkrasnejsi ![]()