Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maty:
Aha, já myslela, že to má i vliv na vyvolání.
První miminko, ale nervózní nejsem, porodu se nebojím, beru to tak že je to přirozený a vůbec na to radši nemyslím
A ty máš první?
zuzkapr:
jj, první. A už se na něj moc těším. Porodu se taky nebojím, jen když to bude ten císař, tak mě bude mrzet, že u toho nebude moct být manžel. A kde budeš rodit?
zuzkapr:
na vyvolání má vliv prý jen oxytocin, takže ty babský rady jako schody, vytírání, mytí oken a tak prý nefungují. Takže pohlavní styk a masáž bradavek… a já jak blbec, vytírám, běhám do schodů a tak… ![]()
Maty:
To by mě asi taky trošku mrzelo, u nás to zatím na císaře nevypadá, ale kdyby byl, tak by mi to nevadilo, hlavně ať je v pořádku miminko. Rodit budu nejspíš ve Svitavách, pocházím odtamtud a manžel hodně cestuje do zahraničí, takže v Kolíně bych byla sama…kde rodíš ty?
zuzkapr:
já budu v Chrudimi. Byla jsem se tam podívat a ta porodnice mě nadchla. Ty jsi ze Svitav, to je tady „kousek“ (jak se to vezme). Já bydlím ve Skutči.
Maty:
Nad chrudimskou jsem taky hodně přemýšlela. Projíždím Chrudimí když jezdím na víkend k rodičům a dokonce jsem tam jezdila do nemocnice i pracovně. To je dobrej výběr! Já jak jsem ležela ve svitavské, tak jsem s ní byla taky moc spokojená, sice dost lidí na ni nadává, ale porodní oddělení teda nemá chybu.
zuzkapr:
to je dobře, že s ní jsi spokojená… spokojená maminka, spokojený miminko a pak půjde vše samo
a manžel bude u porodu, když teda nebude v zahraničí?
Maty
neboj třeba tě miminko překvapí.
Já byla s malým v pondělí na kontrole v porodnici. Paní dr. řekla " za týden dojdete, malej je moc vysoko, na porod to vubec není" byla jsem tam 2.10. Termín 4.10.
udělala teda hamiltona, to sem ani poradne nevedela a ráno ve tři sme začali rodit, dojeli sme do porodnice 3.10. v 6hod ráno, řekli mi že je malý moc vysoko, at chodim, skáču na balonu, ležím na boku s jednou nohou nahoře, aby mohl sestoupit. 11:55 hod byl na světe ![]()
Takže to že to nevypadá, nic neznamená
![]()
posílám nějaký fotečky
1 den
Příspěvek upraven 27.04.11 v 17:41
nicollka:
nezbývá než doufat.
Naděje umírá poslední ![]()
IlkaV:
to je nádhernej uzlíček
ještě jednou moc gratulujeme.
Ahoj holky
Maty: Přeji ti aby si měla miminko co nejdřív u sebe a s porodem to do bře dopadlo
Ilja moc krásné fotečky ještě jednou gratuluji k nádhernému miminku
Holky můžu mít asi hloupou otázku? To na to fakt zabírá masáž bradavek? a co je to ten hamilton?? Já už budu rodit potřetí ao ničem takovém jsem nikdy neslyšela
Jsem asi blbka
a ještě jsem se chtěla zeptat těch co jste znali pohlaví miminka od kdy jste ho věděli? Mě to před X lety řekli až po 20t, ale většina z vás už to věděla zdá se mnohem dřív
Děkuji za odpovědi