Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
28.4.11 18:30

speat:
tak hlavně, aby to bylo bez reakce… váha super :palec:

Lucienne:
přestaň pracovat a přidej se :) ale penízky jsou potřeba, že? já jsem dneska mluvila s prací, tak se mnou po porodu počítají brigádně, tak se mi taky ulevilo. Hlavně, pak ten přechod z PPM na RP nebude tak drastický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 18:32

maty už jsem dopracovala :mrgreen: a budes to zvladat s miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 18:37

Kačenka měla minule po očkování teploty, ale to je normální, doufám, že jen den a bude zase dobře.

Jinak co se týče práce, tak já vůbec nechápu jak to můžou maminky s malýma miminkama zvládat, protože já pořád jen lítám kolem malé a na nic jiného nemám čas. Sotva stíhám uklidit a uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 18:39

lucienne:
určitě. Mám super maminu, slíbila, že když budu potřebovat, tak pohlídá. To samý manžel. Navíc je to práce na půl úvazku, ale čistého času max. 1 hod. denně. Takže si myslím, že by to mohlo být v poho, když je vyšlu odpoledne s kočárkem, já si odfrknu a budu přitom datlovat do pc, tak by to mohlo snad jít… kdyžtak to jistí víkendy u našich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 18:41

speat:
já doufám, že budu. jsem takovej akční člověk. Moje mamka se těší, až bude hlídat. A navíc my budeme peníze potřebovat. Obzvlášť teď, když taťka koupil to auto a vlastně díky tomu není žádná fin. rezerva… ale je pěkný. Dneska mě svezl a dokonce by mě nechal i řídit, ale já nechtěla, protože mi dnes není nejlíp (asi tlak), tak to nechám až na jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 18:57

tak super ze to muzes delat z domova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 19:09

to jo, jinak bych do toho nešla… v kanceláři nás bylo 9, to by byl na mrňouse asi pěknej frmol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 19:13

no to bych taky nedala. ja uz se nemuzu dockat cervence az nastoupim na mateřskou a budu mit od prace klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.4.11 19:31

Ahoj holkyy.. tak jsem tu dlouho nebyla měla jsem taky frmol =D. Jak vám rostou bříška a mrňousci? Něco jsem pročetla takže veliká gratulace ILCE :kytka: Krásnej mimísek se vám povedl :-). Hodně štěstíčka a zdravíčka přeju oboum :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 19:38

ahoj tereu :) a jak se mas? co noveho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.4.11 19:47

Tak už je krásně tak lítáme hodně venku =). Jen mě mrzí že je Lukášek ještě tak malinkatej,nemůžu se dočkat až budem moct chodit si hrát na hřiště a chodit do zoo a do cirkusu třebas.. :dance: . Ale i tak dobrý =), Lukášek je čipera pořád se směje žbleptá.. včera jsme nikam nejeli měla jsem moc úklidu,žehlení atd.. a lukášek pořád dělal brrm :lol: :lol: :lol: :lol: A co u tebe nového =) Roste bříško :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 19:54

jeee ja se na to tak tesim :) urcite ma kazdy ten vek neco do sebe :) ja se moc tesim na usmevy a smích :mrgreen: na bříško jsem dneska nemela moc času, ale manžel mi říkal at se naobědvam ze trapim mimi hladem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 20:20

TereuliJa:
nazdárek, jojo venku je krásně, i když dneska jsme tu měli dvě bouřky. Kačenka spí na čerstvém vzduchu nejlépe. Koupila jsem sítku na kočárek a nechávám jí spát pod stromem na zahrádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.4.11 20:45
Speat píše:
TereuliJa:
nazdárek, jojo venku je krásně, i když dneska jsme tu měli dvě bouřky. Kačenka spí na čerstvém vzduchu nejlépe. Koupila jsem sítku na kočárek a nechávám jí spát pod stromem na zahrádce.

Jojo Lukášek na vzduchu taky krásně spí, a když nespí tak nezlobí, venku se mu prostě líbí. Teď zrovna koukám že k nám jde taky buřina.. :-( . Brr…

Lucien: No ono miminko je horší jak tasemnice to si stejně veme co potřebuje :lol: Alespon sem to někde četla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 21:07

taky sem si ve srandě řikala že je mimi vlastne hroznej cizopasník. Jak ve Vetřelci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí