Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
28.4.11 21:10

TereuliJa:
Prosím tě nevíš co je potřeba k vyřízení rodičovského přízpěvku? Vyplnit formulář a co mám mít ještě sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.4.11 22:53
Speat píše:
TereuliJa:
Prosím tě nevíš co je potřeba k vyřízení rodičovského přízpěvku? Vyplnit formulář a co mám mít ještě sebou?

Rodičovského příspěvku? Já nevím já jsem si vyřizovala akorát hned po propuštění z nemocnice mateřškou a přídavky na děti kam jsem šla rovnou akorát s čerstvoučkým rodným listem Lukáška. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.4.11 22:58

Děvčata já se s váma musím podělit o vtipné věci co se dějí mladým maminkám jako mě :-D jelikož ke všemu vypadám hodně mladě. :lol: Konečně bydlíme s přítelem sami v pronajatém 2kk no a choděj nám sem každou chvíli nějací vnucovači od O2 a pod. individua. No vždycky se mě otážou jestli jsou rodiče doma :D Takže se jich zbavímvelice snadno tím že rodiče proste nejsou doma :D. Jedinkrát jsem řekla že ten rodič jsem já. Ale to jen pro to že to byl moc sympatický mladík. :cert: pššt.. :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 06:00

ahoj holky :mavam:
tak jsem včera nějak vytuhla. Vzbudil mě až manžel kolem 10, když si chtěl jít lehnout taky a já ležela našponovaná i přes jeho postel :)

Lucienne:
taky jsem byla ráda, když jsem šla na mateřskou (šla jsem už 8 týdnů před). hodně mě v práci tlačilo břicho a navíc jsem tam za sebe měla zástup, tak jsem se tam docela i nudila.

Speat:
pro RP je potřeba vyplnit formulář pro sociálku a mám pocit, že tam dokonce i nějakou část vyplňoval zaměstnavatel. Ale u toho budeš stejně vyřizovat RD, tak ti to kdyžtak vyplní.

TereuliJa:
ahoj :mavam:
jak rostete? ze psaní je vidět,že ti Lukášek dělá jen a jen radost :) to je dobře… mimochodem, to s těma rodičema je dost dobrý :palec: Mě se ve 23 ptali v autobuse, jestli chci poloviční a já blbec to nevyužila :zed: njn, tenkrát jsem byla asi ještě hodně naivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.4.11 07:30

tereu to je vtipna historka. takhle se muzes zbavit plno lidí :mrgreen: maty ja chci pryč skoro 3 mesice predem. chci to zkombinovat s dovolenou a neplacenou dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 07:35

lucienne:
to je dobře, aspoň budeš mít čas si vše nachystat a odpočinout si, pak s tím bříškem to už pak půjde o mnoho hůř. Já jsem teď ráda,že smetu smetí na lopatku a to u toho klečím. :lol: Dovolenou jsem si vybírala postupně a chodila na zkrácené týdny (4 nebo 3 dny v týdnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.4.11 07:38

aha. to by u me nešlo ta zkrácena dovolená. ja mam praci furt a nikdo ji za me neudela :D ale sem rada ze budu mit aspon ty 3 mesice. to bude baaajo :dance: a sem rada ze si nebudu muset obouvat boty, ale jen žabky a balerinky. jinak by me musel obouvat manzel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 07:51

lucienne:
jj, na toto je to taky pohodlnější, nebudeš muset nakupovat těhotenské oblečení do práce.bude stačit vytahané triko na doma :palec: mimochodem včera mi manžel sundával ponožky,když viděl,jak se s tím trápím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 07:52

lucienne:
a kdo za tebe bude pracovat, az budes na matersky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.4.11 08:11

bere se za mě náhradní grafik :dance: ja už mam nejake letni šaty pokoupene. a moc se mi líbí :dance: jinak ja se pres to bricho skoro neohnu už ted. mam strach abych tam mimčo nemuchlala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 09:15

lucienne:
myslím, že toho se bát nemusíš. Ono o sobě dá vědět, když se mu něco nelíbí… náš Vojta třeba nemá rád, když jezdím v autě, to se vždycky zapře nahoře i dole a já pak sedím našponovaná, že ani nevím, jak je možný, že se dokážu tak natáhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.4.11 09:42

chichi to je sranda :lol: ja ho zatim tak moc necítim, tak uvidim co pak na to bude rikat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
29.4.11 09:58

Ahojky holky, přeju vám krásné ránko.
Co dělají vaše pupíčky? Doufám, že se cítíte dobře. Já jsem se dneska dobře vyspala v noci jsme kojili jen jednou :-)
Jinak jsem zjistila, že rodičovský přízpěvek se zařizuje na úřadu práce :roll:
Jak jste si psali o hadříkách, já jsem měla mega břicho hlavně v zimě a nemohla jsem zapnout žádnou bundu, tak jsem pak strašila v takové staré, vypadala jsem jak strašidlo, boty věčně rozepnutý i ve sněhu, protože se nešlo pořádně ohnout, to byla sranda. :lol: Ke konci už mi byli jen jedny kalhoty a už i ty mě začínaly tlačit. V létě je to asi lepší, ale zase ty vedra to musí být náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 10:17

lucienne:
neboj, všechno přijde :) :potlesk:

Speat:
víš, co se stalo mě v zimě? Byl konec ledna a já se nešikovně ohnula, že si zavážu boty, což by ještě nebylo tak hrozný, že? Ale jak jsem se ohnula, tak mi ustřelil knoflík od kabátu, to byla prda, ještě že to nikomu nevystřelilo oko :dance: Druhou bundu jsem nezapnula už na začátku ledna, takže jsem nosila huňatej vytahanej svetr… teď nosím manželovu mikču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 10:17

speat:
jinak gratuluju k vyspání se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...