Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zuzanapr:
ahojky, vítám tě.. víš, co čekáš nebo to bude překvapení? A kdy máš termín?
Děkuju za přivítání. Termín mám 24. června a čekáme holčičku, tak už se na ni moc těším!
ahoj zuzi vítám tě
maty a zuzi snad se vam mimča umoudří a zvědavost bude silnější a podivaji se na svět brzy ![]()
zuzkapr:
taky máme Adélku v záloze… my čekáme chlapečka Vojtíška a na svět by měl přijít už v pondělí… ale podle dnešní kontroly, to moc nevypadá, že by se na nás těšil ![]()
lucienne:
děkujeme… taky v to doufám… břicho dole mezi stehnama, člověk už se natěšil a pak takováhle sprcha
no, ale jednou to prostě přijde a já se ho dočkám ![]()
Maty:
Vojtíšek je taky moc pěkný jméno! To my máme v záloze Ondráška. Asi je mu v bříšku dobře
Já doufám že budu rodit o chvíli dřív a vyhneme se vedrům v nemocnici.
maty ja myslela že to muže byt nic nic a druhy den je mimi? nebo na jak dlouho předem to poznaj? ![]()
lucienne:
to já nevím…
minulý týden říkal, že do týdne asi porodím… teď zase říká, že do týdne neporodím
pak se v tom vyznej
dneska zkusíme s taťkou doporučenou masáž bradavek a uvidíme, jestli to s malým pohne ![]()
zuzkapr:
Ondrášek je taky hezký jméno. Svátek by měl koncem listopadu, že?
A jak prospíváte? vše dobrý? kdy nastupuješ na MD?
prave maty to vim ze ti to rikal že porodis do tydne proto me to tak prekvapuje ![]()
a když jsem se ptala na vyvolání, tak z důvodu uzavřených porodních cest nepřichází v úvahu… ![]()
Maty:
a zkoušela jsi čaj z maliníku? Někde jsem četla, že by to mohlo pomoct. U nás všechno dobrý, na MD nastupuju za 2 týdny, teď jsem na neschopence už delší dobu. Ve 20. týdnu jsme byli chvíli v nemocnici, tak už mě pak do práce neposlali.
zuzkapr: čaj z maliníku piju. 3 hrnky denně (vlastně už nic jinýho nepiju, kvůli otokům mám zákaz pití, ovoce a zeleniny). Maliník ale nemá vliv na porodní cesty, ale na činnost dělohy v druhé době porodní (vypuzení miminka) a pak na její zpětné zavinutí po porodu.
Za 2 týdny na MD, tak to už máš za chvilku…to se ti to taky pomali přibližuje, co? jsi nervózní? a je to tvoje první mimi?