Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, zdravím všechny po svátcích. Doufám, že jste si užívali jako já. Ty vedra to bylo jako v létě.
Maty: ještě pohromadě? jak se cítíš?
Ilka zdraví maminky i těhulky, se Šimůnkem v náruči ![]()
narodil se 20.4.2011 v 6.10 (příjem v 6.08) rychlovka, a míry 2600g a 47cm
trochu jsme v porodnici bojovali, spadnul na 2350g a nechtěl slabostí nic jíst, pořád jen spal. Ale zabojovali jsme a jsme s propouštěcí váhou 2500g doma ![]()
víc napíšu zítra, včetně porodu, jestli vás to teda zajímá
abych neztěžovala.
nějak jsem naměla na nikoho tady kontakt
abych dala vědět
Ahojky ![]()
IlkaV:
veliká gratulace, koukejte pořádně papat ať pěkně přibíráte. Ať vám Šimůnek dělá jen a jen radost. Porod super rychlovka, kéž by to tak šlo u nás všech čekajících ![]()
Speat:
my jsme stále pohromadě.
Dneska jdeme na monitor a do poradny, snad i ultrazvuk, tak uvidíme, co se dozvíme.
Sluníčko na mě začalo působit v negativním slova smyslu, byla jsem úplně vyřízená a pořád jsem jen spala a spala. Za to dneska v noci jsem nemohla spát skoro vůbec, ale manžel vstával do práce taky úplně zmlácenej, tak to asi byly nějaký erupce na slunci ![]()
Co ty? A co Kačenka?
Ilko moc gratuluju k Šimůnkovi! to jsou krásné zprávy
určitě budeme zvědaví i na detaily
a když koukam na ten cas prijmu tak se divim ze jsi nerodila na chodbě ![]()
Ilja: Mocinky gratuluji ke zdravému miminku
Váhu určitě dožene. ![]()
Ilka teda moc moc gratuluji
a byla to teda rychlovka, ja chci podrobnosti
![]()
Dobré ránko
Tak po včerejší kontrole jsme se dozvěděli, že se Natálce vůbec nechce ven
Je holka ještě moc vysoko, tak jsem zvědavá, jestli to do termínu (kterej je mimochodem už příští čtvrtek) stihnem ![]()
Ahoj holky ![]()
já se hlásím po dnešním monitoru a poradně. Vůbec z toho všeho nemám dobrý pocit. Jediné, co mě uklidňuje je to, že je vše v pořádku a malý prospívá.
Příští úterý mě čeká poslední monitor a poradna u mudra, poté mě předá porodnici a vzhledem k tomu, že malý bude mít s největší pravděpodobností přes 4 kg, tak se příští týden bude rozhodovat, jestli budeme rodit přirozeně nebo císařem… ach jo…jo a malýmu se vůbec nechce ven… ![]()
zuziiiik:
nám se taky nechce ven…
snad se ty naše prdelky umoudří…
maty
přes 4 kg? probůh čím ho krmíš? víš co by mě zajímalo, kolik jsi přibrala a jedla jsi ty vitamíny pro těhotné? díky ![]()
lucienne:
to mám, potvrdil to i doktor, dokonce cítil na pohmat i hlavičku… ale porodní cesty stále uzavřené… ![]()
madrianova:
já nevím, po čem tak přibejvá. Nahoře mám 15 kg, hodně zadržuju teď vodu. Dneska mám otoky o 2 stupně vyšší než minulý týden. Vitamíny pro těhotný jsem nejedla. Jím normálně 3× - 4× za den dle hladu a porce normální jako před těhu. hodně jsem jedla ovoce a zeleninu, ale to už měsíc mám kvůli otokům zakázané. takže teď jsem většinou na jogurtech, přesnídávkách, co jsem v poslední době začala, tak je sladké… tyčinka nebo buchta po obědě ke kafíčku, jinak nic… uzeninu nejím vůbec, nějak na ni nemám chuť… fakt nevim ![]()
maty
aha tak to není moc 15 kg..to mu prostě akorát asi chutná no ![]()
tak hodně zdravíčka a štěstíčka prckovi ![]()
Ahoj holky, přidávám se do skupiny, miminko čekám po půlce června. Kdyby tady byla nějaká maminka na procházky s kočárkem z Kolína, ozvěte se.
madrianova:
no a 6 kg mám za posledních 6 týdnů… to je jen ta zadržená voda… holt mu asi posílám samé dobroty. Budu doufat, že se doktoři aspoň trošku v tom odhadu porodní váhy spletou a že malej bude mít míň a půjde nám to přirozeně. Kéž by se mi otevřely porodní cesty, aby to mohli vyvolat…
děkujeme za palečky…