Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
26.4.11 18:04

Ahojky, zdravím všechny po svátcích. Doufám, že jste si užívali jako já. Ty vedra to bylo jako v létě.
Maty: ještě pohromadě? jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.4.11 22:57

Ilka zdraví maminky i těhulky, se Šimůnkem v náruči :mavam:
narodil se 20.4.2011 v 6.10 (příjem v 6.08) rychlovka, a míry 2600g a 47cm
trochu jsme v porodnici bojovali, spadnul na 2350g a nechtěl slabostí nic jíst, pořád jen spal. Ale zabojovali jsme a jsme s propouštěcí váhou 2500g doma :srdce:
víc napíšu zítra, včetně porodu, jestli vás to teda zajímá :oops: abych neztěžovala.
nějak jsem naměla na nikoho tady kontakt :think: abych dala vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.4.11 05:45

Ahojky :mavam:

IlkaV:
veliká gratulace, koukejte pořádně papat ať pěkně přibíráte. Ať vám Šimůnek dělá jen a jen radost. Porod super rychlovka, kéž by to tak šlo u nás všech čekajících :)

Speat:
my jsme stále pohromadě. :nevim: Dneska jdeme na monitor a do poradny, snad i ultrazvuk, tak uvidíme, co se dozvíme.
Sluníčko na mě začalo působit v negativním slova smyslu, byla jsem úplně vyřízená a pořád jsem jen spala a spala. Za to dneska v noci jsem nemohla spát skoro vůbec, ale manžel vstával do práce taky úplně zmlácenej, tak to asi byly nějaký erupce na slunci :lol:
Co ty? A co Kačenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.4.11 07:20

Ilko moc gratuluju k Šimůnkovi! to jsou krásné zprávy :dance: určitě budeme zvědaví i na detaily :mrgreen: a když koukam na ten cas prijmu tak se divim ze jsi nerodila na chodbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
27.4.11 08:58

Ilja: Mocinky gratuluji ke zdravému miminku :palec: Váhu určitě dožene. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.4.11 09:13

Ilka teda moc moc gratuluji :) a byla to teda rychlovka, ja chci podrobnosti :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
27.4.11 09:24

Dobré ránko :mavam: Tak po včerejší kontrole jsme se dozvěděli, že se Natálce vůbec nechce ven :roll: Je holka ještě moc vysoko, tak jsem zvědavá, jestli to do termínu (kterej je mimochodem už příští čtvrtek) stihnem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.4.11 14:06

Ahoj holky :mavam:

já se hlásím po dnešním monitoru a poradně. Vůbec z toho všeho nemám dobrý pocit. Jediné, co mě uklidňuje je to, že je vše v pořádku a malý prospívá.

Příští úterý mě čeká poslední monitor a poradna u mudra, poté mě předá porodnici a vzhledem k tomu, že malý bude mít s největší pravděpodobností přes 4 kg, tak se příští týden bude rozhodovat, jestli budeme rodit přirozeně nebo císařem… ach jo…jo a malýmu se vůbec nechce ven… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.4.11 14:07

zuziiiik:
nám se taky nechce ven… :( snad se ty naše prdelky umoudří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.4.11 14:08

maty ja myslela ze jsi psala ze uz mas brisko níž? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.4.11 14:26

maty
přes 4 kg? probůh čím ho krmíš? víš co by mě zajímalo, kolik jsi přibrala a jedla jsi ty vitamíny pro těhotné? díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.4.11 14:38

lucienne:
to mám, potvrdil to i doktor, dokonce cítil na pohmat i hlavičku… ale porodní cesty stále uzavřené… :(

madrianova:
já nevím, po čem tak přibejvá. Nahoře mám 15 kg, hodně zadržuju teď vodu. Dneska mám otoky o 2 stupně vyšší než minulý týden. Vitamíny pro těhotný jsem nejedla. Jím normálně 3× - 4× za den dle hladu a porce normální jako před těhu. hodně jsem jedla ovoce a zeleninu, ale to už měsíc mám kvůli otokům zakázané. takže teď jsem většinou na jogurtech, přesnídávkách, co jsem v poslední době začala, tak je sladké… tyčinka nebo buchta po obědě ke kafíčku, jinak nic… uzeninu nejím vůbec, nějak na ni nemám chuť… fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.4.11 15:00

maty
aha tak to není moc 15 kg..to mu prostě akorát asi chutná no :-)
tak hodně zdravíčka a štěstíčka prckovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanapr
27.4.11 15:06

Ahoj holky, přidávám se do skupiny, miminko čekám po půlce června. Kdyby tady byla nějaká maminka na procházky s kočárkem z Kolína, ozvěte se.

• Citovat
  • Upravit
4026
27.4.11 15:13

madrianova:
no a 6 kg mám za posledních 6 týdnů… to je jen ta zadržená voda… holt mu asi posílám samé dobroty. Budu doufat, že se doktoři aspoň trošku v tom odhadu porodní váhy spletou a že malej bude mít míň a půjde nám to přirozeně. Kéž by se mi otevřely porodní cesty, aby to mohli vyvolat…
děkujeme za palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky