Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
19.4.11 20:26

tak to má taky být.
Já jsem byla hrozně velká a těžká a tak jsem se necítila uplně svěže. Byla jsem pořád unavená a nedočkavá. Já jsem vůbec hodně netrpělivá. Ale Kačenka mě učí trpělivosti každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 20:29

Mě to utíká hrozně moc tedka, malá roste jako z vody. Vůbec nechápu kam se poděly ty tři měsíce, hrozně to letí. S takovou bude malá za chvíli velká. Snažím se si to užívat co nejvíc. Kačenka umí každý týden něco nového, je to úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 20:31

speat:
sundáš pokakanou plínku, navlíkneš novou, v tu ránu uslyšíš prdddd a můžeš začít znovu :dance:
trpělivost je třeba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 21:00

tak nějak :potlesk: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 21:04

Nejvíc mě učí trpělivosti, když se kvůli něčemu vzteká. Třeba u prsa, kroutí se a vzteká a nechce se třeba přisát. Když jsem trpělivá a mluvím na ní v klidu a trochu jí třeba hladím nebo poplácávám, tak se za chvíli uklidní a přisaje. Ale když jsem nervozní a naštvaná, tak se vzteká a nemůže se uklidnit. Děti všechno vycítí.
PS: spokojená maminka = spokojené miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.4.11 21:06

chichi :lol: ty miminka jsou uzasny jak se rychle učí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 21:09

tak to bude sranda :dance: já fakt jen doufám, že to nebude takovej vztekloun a ubulenec, jako jsem byla já :dance: to teda nevím, jak bych hrála spokojenou maminku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 21:15

já jsem docela nervák, takže se musím hodně snažit být v klidu a držet rodinou pohodu. Ale funguje to. Kačka se většinou rychle uklidní,když jsem v pohodě a v klidu jí chlácholím. Ale když třeba knourala celý den, tak jsem večer byla jako bomba, stačilo odjistit. je to někdy hoooodně náročný. Ale to jsou miminka a miminka brečí, to je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 21:18

njn… vždyť oni ze začátku nic jinýho neumí… :lol: ale pak když se na tebe usměje, tak to stojí za všechny ty uplakaný chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 21:21

Naštěstí je Kačenka spíš pozitivní než uplakaná. Hodně se směje a je spokojená. Je to prostě ten největší Milášek :potlesk:
Tak holkčičky dneska přeji krásnou noc papaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 21:26

taky přeju dobrou noc … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
20.4.11 00:40
Speat píše:
Mě to utíká hrozně moc tedka, malá roste jako z vody. Vůbec nechápu kam se poděly ty tři měsíce, hrozně to letí. S takovou bude malá za chvíli velká. Snažím se si to užívat co nejvíc. Kačenka umí každý týden něco nového, je to úžasný.

Mám úplně stejný pocit jako ty. Tři měsíce v tahu a mě to příjde jako včera co Lukášek vylezl na svět. Každý den novej zvuk, novej výraz, novej pokrok.. Utíká to hrozně rychle… :srdce: Miluju ho čím dál víc kulíška :srdce: .. Nechápu ženy co se dobrovolně ačkoliv můžou vzdají té pocty být Matkou. Žádná kariéra,ani peníze to nemůžou vynahradit, vždyť proto tu jsme, to je ten koloběh života. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 07:22
TereuliJa píše:
Speat píše:
Mám úplně stejný pocit jako ty. Tři měsíce v tahu a mě to příjde jako včera co Lukášek vylezl na svět. Každý den novej zvuk, novej výraz, novej pokrok.. Utíká to hrozně rychle… :srdce: Miluju ho čím dál víc kulíška :srdce: .. Nechápu ženy co se dobrovolně ačkoliv můžou vzdají té pocty být Matkou. Žádná kariéra,ani peníze to nemůžou vynahradit, vždyť proto tu jsme, to je ten koloběh života. :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: krasne napsano, už se nemuzu dočkat :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 08:18

ahoj holky :mavam:

TereuliJa: úplně s tebou souhlasím. Taky nedokážu pochopit případy odložených nedej bože týraných dětí. Teď co jsem těhu, to na mě a na manžela působí nějak víc a zdá se mi, že těch špatných případů přibývá.

Lucienne:
já se taky nemůžu dočkat :) Dneska jdu do poradny, na monitor a na ultrazvuk, tak prďolku konečně zase uvidím, naposledy jsem měla ultrazvuk ve 31 tt a teď už jsem 39 tt… jupííí. jsem zvědavá, jak bude velikej :potlesk: a taky doufám, že už se bude něco chystat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
20.4.11 08:29

Maty: tak si to užij a at je všechno v pořádku.

My jdeme dneska na cvíčo za miminama, tak se už moc těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí