Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak to má taky být.
Já jsem byla hrozně velká a těžká a tak jsem se necítila uplně svěže. Byla jsem pořád unavená a nedočkavá. Já jsem vůbec hodně netrpělivá. Ale Kačenka mě učí trpělivosti každý den.
Mě to utíká hrozně moc tedka, malá roste jako z vody. Vůbec nechápu kam se poděly ty tři měsíce, hrozně to letí. S takovou bude malá za chvíli velká. Snažím se si to užívat co nejvíc. Kačenka umí každý týden něco nového, je to úžasný.
speat:
sundáš pokakanou plínku, navlíkneš novou, v tu ránu uslyšíš prdddd a můžeš začít znovu ![]()
trpělivost je třeba ![]()
Nejvíc mě učí trpělivosti, když se kvůli něčemu vzteká. Třeba u prsa, kroutí se a vzteká a nechce se třeba přisát. Když jsem trpělivá a mluvím na ní v klidu a trochu jí třeba hladím nebo poplácávám, tak se za chvíli uklidní a přisaje. Ale když jsem nervozní a naštvaná, tak se vzteká a nemůže se uklidnit. Děti všechno vycítí.
PS: spokojená maminka = spokojené miminko
tak to bude sranda
já fakt jen doufám, že to nebude takovej vztekloun a ubulenec, jako jsem byla já
to teda nevím, jak bych hrála spokojenou maminku ![]()
já jsem docela nervák, takže se musím hodně snažit být v klidu a držet rodinou pohodu. Ale funguje to. Kačka se většinou rychle uklidní,když jsem v pohodě a v klidu jí chlácholím. Ale když třeba knourala celý den, tak jsem večer byla jako bomba, stačilo odjistit. je to někdy hoooodně náročný. Ale to jsou miminka a miminka brečí, to je normální…
njn… vždyť oni ze začátku nic jinýho neumí…
ale pak když se na tebe usměje, tak to stojí za všechny ty uplakaný chvilky.
Naštěstí je Kačenka spíš pozitivní než uplakaná. Hodně se směje a je spokojená. Je to prostě ten největší Milášek ![]()
Tak holkčičky dneska přeji krásnou noc papaaaa
Speat píše:
Mě to utíká hrozně moc tedka, malá roste jako z vody. Vůbec nechápu kam se poděly ty tři měsíce, hrozně to letí. S takovou bude malá za chvíli velká. Snažím se si to užívat co nejvíc. Kačenka umí každý týden něco nového, je to úžasný.
Mám úplně stejný pocit jako ty. Tři měsíce v tahu a mě to příjde jako včera co Lukášek vylezl na svět. Každý den novej zvuk, novej výraz, novej pokrok.. Utíká to hrozně rychle…
Miluju ho čím dál víc kulíška
.. Nechápu ženy co se dobrovolně ačkoliv můžou vzdají té pocty být Matkou. Žádná kariéra,ani peníze to nemůžou vynahradit, vždyť proto tu jsme, to je ten koloběh života. ![]()
TereuliJa píše:Speat píše:Mám úplně stejný pocit jako ty. Tři měsíce v tahu a mě to příjde jako včera co Lukášek vylezl na svět. Každý den novej zvuk, novej výraz, novej pokrok.. Utíká to hrozně rychle…
Mě to utíká hrozně moc tedka, malá roste jako z vody. Vůbec nechápu kam se poděly ty tři měsíce, hrozně to letí. S takovou bude malá za chvíli velká. Snažím se si to užívat co nejvíc. Kačenka umí každý týden něco nového, je to úžasný.Miluju ho čím dál víc kulíška
.. Nechápu ženy co se dobrovolně ačkoliv můžou vzdají té pocty být Matkou. Žádná kariéra,ani peníze to nemůžou vynahradit, vždyť proto tu jsme, to je ten koloběh života.
ahoj holky ![]()
TereuliJa: úplně s tebou souhlasím. Taky nedokážu pochopit případy odložených nedej bože týraných dětí. Teď co jsem těhu, to na mě a na manžela působí nějak víc a zdá se mi, že těch špatných případů přibývá.
Lucienne:
já se taky nemůžu dočkat
Dneska jdu do poradny, na monitor a na ultrazvuk, tak prďolku konečně zase uvidím, naposledy jsem měla ultrazvuk ve 31 tt a teď už jsem 39 tt… jupííí. jsem zvědavá, jak bude velikej
a taky doufám, že už se bude něco chystat
Maty: tak si to užij a at je všechno v pořádku.
My jdeme dneska na cvíčo za miminama, tak se už moc těšíme ![]()