Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No nic jdu si udělat smažák a brambory se zel. v pařáku mnamka
Jen chudak syn syr muze ale smažený ne, a v pařáku to asi neudelam co?
nebo že bych mu syr obalila a dala do trouby? udela se to bez oleje?
v pařáku to určitě neuděláš a do trouby bez oleje, nevím… řízky v troubě dělám, ale taky na oleji… ale vím, že kamarádka nahrazovala olej vodou. Nebo jestli by pomohl pečící papír ![]()
tak on po 4,5 letech přišel na to že syr nema rad
tak sem nemusela nakonec nic řešit a dala jsem si jen ja. on se tu nimra s bramborama
nicollka:
jsi mu k tomu mohla udělat alespoň tvaroh
chudák o bramborách ![]()
ale ne on to tak chtel, mel u toho kukurici, brokolici
pry to tak ma rad. no nevim, rano vstane zase brzy ze mahlad ![]()
no jo, dieta, ta nikdy moc nezasytí
manžel říká, že zelenina je hladový jídlo, protože to není maso ![]()
jj Manža řika že jak tam neni maso, tak to „neni“ jidlo a že na zakusky nema chut ![]()
tak ja jdu spat at to rano vzladnu tak brzičko, pak se napojim.
bože to je den, V 6 budíček, cesta „až“ do Vyškova, vzali krev a dojdete po 12h a to sem si vyhádala že se chci objednat na určitou hodinu, že musim zase i s malym, ze sem ho akorat vzala z nemocnice a on nesmi mezi lidi zatim. Tak prej dojdete po 12h. Jestli tam budu půl hodiny tak se zvedam a odchazim, duchny tam chrchlali a nepotrebuju aby se malej vratil zpatky do nemoccnice a ten duchnovskej smrad tak to bylo fakt neco po ránu…božeeee nesnašim engokrinologii.
Dobré i když zatažené a upršené ráno ![]()
holky, my dnes v noci skoro nespali. Malej se mlel,jak to nikdy nedělá, tak teď v noci se tam dělo rodeo či co. Při vstávání jsem zjistila,že mi zase kleslo břicho, při pohledu do zrcadla se mi to potvrdilo
Teď se mu bude chtít prďolkovi na svět, když ho přemlouvám, aby tam ještě zůstal než se taťka vrátí ze zahraničí. ![]()
Nicollka:
ta přednost platí jak kde… mě taky u některého doktora vezmou jako těhotnou hned a u některého si to musím „protrpět“. Takže držím pěstičky, aby to po té 12té klaplo co nejdřív. ![]()
A já jdu využít ošklivého počasí a dám se do žehlení. I když se mi zrovna 2× nechce…
jeee maty a kdy se ti teda vrati pritel? to je superrr uz za chvili budeš mít šmudlu u sebe
ja se razim koupat do toho babylonu at udelam neco pro zada ![]()
Dobré ránko, tak díte odevzdáno ve školce, a my jedeme dneska na monitor, tak snad bude vše zase OK.
Tak se tu mějte krásně a užívejte pupíčků ![]()
lucienne:
ahoj ![]()
manžel bude ještě příští týden jezdit na mezinárodce. Momentálně je v Itálii, když to dobře půjde, tak v sobotu a v neděli bude doma, ale podle dnešní zprávičky to není vůbec jistý. Takže prďolku přemlouvám, aby vydržel do velikonoc
Dle úterní poradny to ještě jen tak nebude, tak snad vydržíme pohromadě. ![]()
užij si koupel a pak písni ![]()