Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
13.4.11 18:31

No nic jdu si udělat smažák a brambory se zel. v pařáku mnamka :) Jen chudak syn syr muze ale smažený ne, a v pařáku to asi neudelam co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 18:32

nebo že bych mu syr obalila a dala do trouby? udela se to bez oleje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 18:42

v pařáku to určitě neuděláš a do trouby bez oleje, nevím… řízky v troubě dělám, ale taky na oleji… ale vím, že kamarádka nahrazovala olej vodou. Nebo jestli by pomohl pečící papír :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 19:46

tak on po 4,5 letech přišel na to že syr nema rad :) tak sem nemusela nakonec nic řešit a dala jsem si jen ja. on se tu nimra s bramborama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 19:50

nicollka:
jsi mu k tomu mohla udělat alespoň tvaroh :lol: chudák o bramborách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 20:49

ale ne on to tak chtel, mel u toho kukurici, brokolici :) pry to tak ma rad. no nevim, rano vstane zase brzy ze mahlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 20:55

no jo, dieta, ta nikdy moc nezasytí :lol: manžel říká, že zelenina je hladový jídlo, protože to není maso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 21:01

jj Manža řika že jak tam neni maso, tak to „neni“ jidlo a že na zakusky nema chut :D

tak ja jdu spat at to rano vzladnu tak brzičko, pak se napojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 21:07

tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.4.11 07:34

bože to je den, V 6 budíček, cesta „až“ do Vyškova, vzali krev a dojdete po 12h a to sem si vyhádala že se chci objednat na určitou hodinu, že musim zase i s malym, ze sem ho akorat vzala z nemocnice a on nesmi mezi lidi zatim. Tak prej dojdete po 12h. Jestli tam budu půl hodiny tak se zvedam a odchazim, duchny tam chrchlali a nepotrebuju aby se malej vratil zpatky do nemoccnice a ten duchnovskej smrad tak to bylo fakt neco po ránu…božeeee nesnašim engokrinologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.4.11 07:38

A VŮBEC NEMĚLI BY MÍT TĚHOTNÝ PŘEDNOST???!!! SAKRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 08:40

Dobré i když zatažené a upršené ráno :mavam:
holky, my dnes v noci skoro nespali. Malej se mlel,jak to nikdy nedělá, tak teď v noci se tam dělo rodeo či co. Při vstávání jsem zjistila,že mi zase kleslo břicho, při pohledu do zrcadla se mi to potvrdilo :potlesk: Teď se mu bude chtít prďolkovi na svět, když ho přemlouvám, aby tam ještě zůstal než se taťka vrátí ze zahraničí. :zed:

Nicollka:
ta přednost platí jak kde… mě taky u některého doktora vezmou jako těhotnou hned a u některého si to musím „protrpět“. Takže držím pěstičky, aby to po té 12té klaplo co nejdřív. :palec:

A já jdu využít ošklivého počasí a dám se do žehlení. I když se mi zrovna 2× nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.4.11 08:44

jeee maty a kdy se ti teda vrati pritel? to je superrr uz za chvili budeš mít šmudlu u sebe :dance: ja se razim koupat do toho babylonu at udelam neco pro zada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
14.4.11 08:48

Dobré ránko, tak díte odevzdáno ve školce, a my jedeme dneska na monitor, tak snad bude vše zase OK.
Tak se tu mějte krásně a užívejte pupíčků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.4.11 08:50

lucienne:
ahoj :mavam:
manžel bude ještě příští týden jezdit na mezinárodce. Momentálně je v Itálii, když to dobře půjde, tak v sobotu a v neděli bude doma, ale podle dnešní zprávičky to není vůbec jistý. Takže prďolku přemlouvám, aby vydržel do velikonoc :think: Dle úterní poradny to ještě jen tak nebude, tak snad vydržíme pohromadě. :think:

užij si koupel a pak písni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky