Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
6.11.11 22:19
janicce píše:
grepik píše:
No vkus jak kdy a hlavně jak na co… bude to zajímavý :think: :think:No civilizace domečku …no dospělo se k názoru, že se polovina zbourá, no víc jak polovina a bude se stavět nově :mrgreen: :mrgreen: doufám :-D
No teda :-D . Já už se těším, až budeme mít taky svůj domeček:-) Abych mohla civlizovat :dance: :mrgreen:

to věřím :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.11.11 09:00
x-juliet píše:
diky moc,holky :srdce:

ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..

jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..

fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..

chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)

****holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)

a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.11.11 10:44
x-juliet píše:
x-juliet píše:

****holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)

a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu :lol:
:mavam:
Hele Andrejko doufám, že nejsi kvůli takovému nedorozumění naštvaná nebo uražená? 8-o O.K. beru že jsi to opravdu psala, ale je to příspěvek z 28.10., týden před plavčem......a 3.11. den před plavčem jsi tu byla taky a diskutovala s námi a o procházce ani něčem podobným nepadlo z tvé strany ani slovo…My jsme se s Jančou taky na pevno nedomlouvali co bude po plavču :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.11.11 18:07

Pašák :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.11.11 18:34
janicce píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.11.11 18:39
janicce píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
605
8.11.11 11:42
Chelsi píše:
x-juliet píše:
x-juliet píše:

:mavam:
Hele Andrejko doufám, že nejsi kvůli takovému nedorozumění naštvaná nebo uražená? 8-o O.K. beru že jsi to opravdu psala, ale je to příspěvek z 28.10., týden před plavčem......a 3.11. den před plavčem jsi tu byla taky a diskutovala s námi a o procházce ani něčem podobným nepadlo z tvé strany ani slovo…My jsme se s Jančou taky na pevno nedomlouvali co bude po plavču :nevim:

ne,nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.11.11 16:59

holky kolik UM vypijou dítka ráno jako svoje první mlíčko? kojím,ale chci babičce nachystat UM… dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.11.11 17:08

to záleží, jak často Ti pije…Julie má třeba ráno ovoce, UM na usnutí jako svačinu a to většinou 180ml, pak oběd, pak na odpolední usnutí 150ml, jogurt nebo kaši, někdy když večeříme tak rohlík s náma a na noc 210-240ml, v noci už pak nic, jen asi tak litr čaje, jinak by byla schopná vypít i láhev UM v noci :mrgreen: ale třeba spoustu holkám pijou děti ráno a večer 240ml :think: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1430
8.11.11 17:09
Dita01 píše:
holky kolik UM vypijou dítka ráno jako svoje první mlíčko? kojím,ale chci babičce nachystat UM… dík

Ahoj :dance:
ráno malý dostává 210 ml vody + 7 odměrek UM. Většinou to vypije všechno, někdy trošku nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.11.11 17:16

díky zkusíme 210 ml UM a 7 odměrek, rán o v 5 ho kojím a pak má kolem 8 sváču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.11.11 17:18
Dita01 píše:
díky zkusíme 210 ml UM a 7 odměrek, rán o v 5 ho kojím a pak má kolem 8 sváču :wink:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.11.11 17:35

Ahojky :)
Jen jsem se přišla mrknout ;) já mám totiž dnes nějaký ospalý den, byla bych schopná celý den prospat a do toho mě celé odpoledne bolí palice :/ Pátín je od včera protivný a když je hodný, tak ho přistihnu, jak cupuje časopis a krmí se jím :/ Pavijánek jeden můj :D

A co vy? Pujdete někdo s námi do toho Lefíku zítra? Jani a tebou počítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
8.11.11 17:43
Chelsi píše:
Ahojky :)
Jen jsem se přišla mrknout ;) já mám totiž dnes nějaký ospalý den, byla bych schopná celý den prospat a do toho mě celé odpoledne bolí palice :/ Pátín je od včera protivný a když je hodný, tak ho přistihnu, jak cupuje časopis a krmí se jím :/ Pavijánek jeden můj :DA co vy? Pujdete někdo s námi do toho Lefíku zítra? Jani a tebou počítám :)
:mavam: Štěpán včera snědl asi půlku krabičky od žárovky :roll: :zed: .
Na zítřek se moc těšíme :dance: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.11.11 18:15

Taky dobrý :) takové dobrůtky jim kupujeme a oni si pak vystačí s papírem ;)

Tak zítra dáme spicha v 10.00 před McD? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí