Poradna duly
Jana Čurdová
janicce píše:grepik píše:No teda
No vkus jak kdy a hlavně jak na co… bude to zajímavý![]()
No civilizace domečku …no dospělo se k názoru, že se polovina zbourá, no víc jak polovina a bude se stavět nově
![]()
doufám
. Já už se těším, až budeme mít taky svůj domeček:-) Abych mohla civlizovat
![]()
to věřím
![]()
x-juliet píše:
diky moc,holky![]()
ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..
jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..
fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..
chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)
****holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)
a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu
x-juliet píše:x-juliet píše:
diky moc,holky![]()
****holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)
a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu
Chelsi píše:x-juliet píše:x-juliet píše:
diky moc,holky![]()
Hele Andrejko doufám, že nejsi kvůli takovému nedorozumění naštvaná nebo uražená?O.K. beru že jsi to opravdu psala, ale je to příspěvek z 28.10., týden před plavčem......a 3.11. den před plavčem jsi tu byla taky a diskutovala s námi a o procházce ani něčem podobným nepadlo z tvé strany ani slovo…My jsme se s Jančou taky na pevno nedomlouvali co bude po plavču
ne,nejsem
holky kolik UM vypijou dítka ráno jako svoje první mlíčko? kojím,ale chci babičce nachystat UM… dík
to záleží, jak často Ti pije…Julie má třeba ráno ovoce, UM na usnutí jako svačinu a to většinou 180ml, pak oběd, pak na odpolední usnutí 150ml, jogurt nebo kaši, někdy když večeříme tak rohlík s náma a na noc 210-240ml, v noci už pak nic, jen asi tak litr čaje, jinak by byla schopná vypít i láhev UM v noci
ale třeba spoustu holkám pijou děti ráno a večer 240ml
![]()
Dita01 píše:
holky kolik UM vypijou dítka ráno jako svoje první mlíčko? kojím,ale chci babičce nachystat UM… dík
Ahoj ![]()
ráno malý dostává 210 ml vody + 7 odměrek UM. Většinou to vypije všechno, někdy trošku nechá.
díky zkusíme 210 ml UM a 7 odměrek, rán o v 5 ho kojím a pak má kolem 8 sváču ![]()
Dita01 píše:
díky zkusíme 210 ml UM a 7 odměrek, rán o v 5 ho kojím a pak má kolem 8 sváču
Ahojky ![]()
Jen jsem se přišla mrknout
já mám totiž dnes nějaký ospalý den, byla bych schopná celý den prospat a do toho mě celé odpoledne bolí palice :/ Pátín je od včera protivný a když je hodný, tak ho přistihnu, jak cupuje časopis a krmí se jím :/ Pavijánek jeden můj ![]()
A co vy? Pujdete někdo s námi do toho Lefíku zítra? Jani a tebou počítám ![]()
Chelsi píše:
Ahojky
Jen jsem se přišla mrknoutjá mám totiž dnes nějaký ospalý den, byla bych schopná celý den prospat a do toho mě celé odpoledne bolí palice :/ Pátín je od včera protivný a když je hodný, tak ho přistihnu, jak cupuje časopis a krmí se jím :/ Pavijánek jeden můj
A co vy? Pujdete někdo s námi do toho Lefíku zítra? Jani a tebou počítám
Taky dobrý
takové dobrůtky jim kupujeme a oni si pak vystačí s papírem ![]()
Tak zítra dáme spicha v 10.00 před McD? ![]()