Poradna duly
Jana Čurdová
Jani, lilkové závitky? to jako, že lilek je náplň? ptám se protože jsem to nikdy neslyšela a snad ani nejedla…zní to zajímavě. Lilek jsem měla snad jen ogrilovaný ![]()
grepi: super nové metříky
hlavně ten vánoční je parádní
![]()
janicce píše:Chelsi píše:No pohled to byl opravdu zajímavý
Tak teď jsem si smíchy málem cvrnkla Janipři představě Štěpánka v hromadě podprsenek
Jo co se v mládí chlapec naučí
.....Dnes mi ten můj muž udělal radost…přišel z práce a přinesl mi mé oblíbené svíčky s vůní perníčků
![]()
(jakoby tušil, že jsem si na něj včera postěžovala
)
. A ty jiskřičky v očích
.
Svíčky s vůní perníčků?? Kde se prodávají? Mě dnes manžel přinesl láhev Lambrusca.
Hmmmm, Lambrusko taky jde ![]()
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůně
voní úžasně…vánočně ![]()
Chelsi píše:
Jani, lilkové závitky? to jako, že lilek je náplň? ptám se protože jsem to nikdy neslyšela a snad ani nejedla…zní to zajímavě. Lilek jsem měla snad jen ogrilovanýgrepi: super nové metříky
hlavně ten vánoční je parádní
![]()
Lilkové závitky mě naučila moje kamarádka Ruska:-)
Lilek podélně nakrájíš na tekné plátky. Pak si uděláš libovolné těstíčko (já to dělám tak, že to nejprve obalím v mouce a pak ve směsi vajíčka a parmazanu). Obalíš to v něm a usmažíš. Necháš odpočinout na ubrousku a mezitím si připravíš náplň. Já dělám takouvou hustší česnekovou pomazánku, ale náplň může být jakákoliv - kdo co má rád. A tím dipem pak pomažeš ty plátky usmaženého lilku (jako máslo na chleba
). Nakonec dám na jeden konec lilku nakrájené čerstvé rajčátko a vytvořím z toho takovou rolku. Pokud do nedrží pohromadě, tak to připíchnu párátkem
.
Asi to neni hlavní jídlo, ale jako předkrm nebo občerstvení pro návštěvu super ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Hmmmm, Lambrusko taky jdeChelsi píše:No pohled to byl opravdu zajímavý
Tak teď jsem si smíchy málem cvrnkla Janipři představě Štěpánka v hromadě podprsenek
.....Dnes mi ten můj muž udělal radost…přišel z práce a přinesl mi mé oblíbené svíčky s vůní perníčků
![]()
)
. A ty jiskřičky v očích
.
Svíčky s vůní perníčků?? Kde se prodávají? Mě dnes manžel přinesl láhev Lambrusca.
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůněvoní úžasně…vánočně
Zítra mám cestu do DM, tak se na ně půjdu podívat ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Zítra mám cestu do DM, tak se na ně půjdu podívatjanicce píše:Hmmmm, Lambrusko taky jdeChelsi píše:No pohled to byl opravdu zajímavý
![]()
)
. A ty jiskřičky v očích
.
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůněvoní úžasně…vánočně
Jani
dnes je mají v Bille v akci za 99,– ![]()
tak vcera jsem byla u kartarky,misto hodiny jsem tam byla dve a pul.. super zenska a ty karty,ty nelhaly. az jsem se musela smat,jak to vychazelo podle skutecnosti a zaroven z toho i mrazi.. kartarka byla z doporuceni me kamaradky,zadna z nocin,nebo tak.. porad na to musim myslet,co mi rekla,jak se mi potvrdilo,co jsem uz vedela. ptala jsem se karet i na adama,skolu,praci..
Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam?
Já pojedu metrem…
A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila ![]()
Chelsi píše:janicce píše:JaniChelsi píše:Zítra mám cestu do DM, tak se na ně půjdu podívatjanicce píše:Hmmmm, Lambrusko taky jdeChelsi píše:No pohled to byl opravdu zajímavý
![]()
)
. A ty jiskřičky v očích
.
dnes je mají v Bille v akci za 99,–
Až se miminko vyspinká, tak jedeme do Billy ![]()
Díky za tip
.
Co zítřejší plavání? Jdete teda s námi ![]()
Chelsi píše:
Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam?Já pojedu metrem…A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila
Já pojedu autem, ale klidně se mužeme sejít u metra. Stejně tam budu parkovat.
x-juliet píše:
tak vcera jsem byla u kartarky,misto hodiny jsem tam byla dve a pul.. super zenska a ty karty,ty nelhaly. az jsem se musela smat,jak to vychazelo podle skutecnosti a zaroven z toho i mrazi.. kartarka byla z doporuceni me kamaradky,zadna z nocin,nebo tak.. porad na to musim myslet,co mi rekla,jak se mi potvrdilo,co jsem uz vedela. ptala jsem se karet i na adama,skolu,praci..
Moje máti byla taky kdysi u kartářky..
A co Ti předpověděla?
x-juliet píše:
janicce píše:Chelsi píše:Já pojedu autem, ale klidně se mužeme sejít u metra. Stejně tam budu parkovat.
Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam?Já pojedu metrem…A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila
Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?
Chelsi píše:janicce píše:Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?Chelsi píše:Já pojedu autem, ale klidně se mužeme sejít u metra. Stejně tam budu parkovat.
V 10 hod je to akorát ![]()
janicce píše:Chelsi píše:V 10 hod je to akorátjanicce píše:Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?Chelsi píše:Já pojedu autem, ale klidně se mužeme sejít u metra. Stejně tam budu parkovat.
Super
raději jsem ti poslala v soukro.zprávě moje tel.číslo kdyby něco, tak ať na sebe nečekáme až do aleluja ![]()
tak si koupani hezky uzijte:-)
ani tak moc negativniho ne,spis se mi potvrdilo,co jsem vedela a budoucnost mi vysla fajn,moje i adamova:-)
chelsi-takze dnes prochazka,na cvicu jsi nebyla? ja byla s adamem na fakulte,pan doktor moc hodny a vstricny a domluvili jsme se na tematu rigorozky,ted jen zaplatim poplatky a muzu zacit psat:-)