Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
2.11.11 20:17

Jani, lilkové závitky? to jako, že lilek je náplň? ptám se protože jsem to nikdy neslyšela a snad ani nejedla…zní to zajímavě. Lilek jsem měla snad jen ogrilovaný :wink:

grepi: super nové metříky :palec: hlavně ten vánoční je parádní :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.11.11 20:22
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak teď jsem si smíchy málem cvrnkla Jani :mrgreen: při představě Štěpánka v hromadě podprsenek :pankac: Jo co se v mládí chlapec naučí :lol: .....Dnes mi ten můj muž udělal radost…přišel z práce a přinesl mi mé oblíbené svíčky s vůní perníčků :srdce: :andel: (jakoby tušil, že jsem si na něj včera postěžovala :roll: )
No pohled to byl opravdu zajímavý :lol: . A ty jiskřičky v očích :twisted: .
Svíčky s vůní perníčků?? Kde se prodávají? Mě dnes manžel přinesl láhev Lambrusca :mrgreen: .

Hmmmm, Lambrusko taky jde :huban:
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůně :lol: voní úžasně…vánočně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
2.11.11 20:35
Chelsi píše:
Jani, lilkové závitky? to jako, že lilek je náplň? ptám se protože jsem to nikdy neslyšela a snad ani nejedla…zní to zajímavě. Lilek jsem měla snad jen ogrilovaný :wink:grepi: super nové metříky :palec: hlavně ten vánoční je parádní :mrgreen: :jazyk:

Lilkové závitky mě naučila moje kamarádka Ruska:-)
Lilek podélně nakrájíš na tekné plátky. Pak si uděláš libovolné těstíčko (já to dělám tak, že to nejprve obalím v mouce a pak ve směsi vajíčka a parmazanu). Obalíš to v něm a usmažíš. Necháš odpočinout na ubrousku a mezitím si připravíš náplň. Já dělám takouvou hustší česnekovou pomazánku, ale náplň může být jakákoliv - kdo co má rád. A tím dipem pak pomažeš ty plátky usmaženého lilku (jako máslo na chleba :mrgreen: ). Nakonec dám na jeden konec lilku nakrájené čerstvé rajčátko a vytvořím z toho takovou rolku. Pokud do nedrží pohromadě, tak to připíchnu párátkem :pankac: .
Asi to neni hlavní jídlo, ale jako předkrm nebo občerstvení pro návštěvu super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
2.11.11 20:36
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak teď jsem si smíchy málem cvrnkla Jani :mrgreen: při představě Štěpánka v hromadě podprsenek :pankac: Jo co se v mládí chlapec naučí :lol: .....Dnes mi ten můj muž udělal radost…přišel z práce a přinesl mi mé oblíbené svíčky s vůní perníčků :srdce: :andel: (jakoby tušil, že jsem si na něj včera postěžovala :roll: )
Svíčky s vůní perníčků?? Kde se prodávají? Mě dnes manžel přinesl láhev Lambrusca :mrgreen: .
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůně :lol: voní úžasně…vánočně :wink:

Zítra mám cestu do DM, tak se na ně půjdu podívat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.11.11 13:22
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
To jsou ty svíčky ve skle Air Wick „Touch Luxury“ vůně cukroví, vánoční koření a vanilka…ale na obalu jsou právě perníčky, tak já tomu říkám perníčková vůně :lol: voní úžasně…vánočně :wink:

Jani :mavam: dnes je mají v Bille v akci za 99,– :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.11.11 13:24

tak vcera jsem byla u kartarky,misto hodiny jsem tam byla dve a pul.. super zenska a ty karty,ty nelhaly. az jsem se musela smat,jak to vychazelo podle skutecnosti a zaroven z toho i mrazi.. kartarka byla z doporuceni me kamaradky,zadna z nocin,nebo tak.. porad na to musim myslet,co mi rekla,jak se mi potvrdilo,co jsem uz vedela. ptala jsem se karet i na adama,skolu,praci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.11.11 13:29

Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam? :wink: Já pojedu metrem…

A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.11.11 13:31
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Jani :mavam: dnes je mají v Bille v akci za 99,– :pankac:

Až se miminko vyspinká, tak jedeme do Billy :pankac:
Díky za tip :kytka: .
Co zítřejší plavání? Jdete teda s námi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.11.11 13:32
Chelsi píše:
Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam? :wink: Já pojedu metrem…A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila :roll:

Já pojedu autem, ale klidně se mužeme sejít u metra. Stejně tam budu parkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.11.11 13:33
x-juliet píše:
tak vcera jsem byla u kartarky,misto hodiny jsem tam byla dve a pul.. super zenska a ty karty,ty nelhaly. az jsem se musela smat,jak to vychazelo podle skutecnosti a zaroven z toho i mrazi.. kartarka byla z doporuceni me kamaradky,zadna z nocin,nebo tak.. porad na to musim myslet,co mi rekla,jak se mi potvrdilo,co jsem uz vedela. ptala jsem se karet i na adama,skolu,praci..

Moje máti byla taky kdysi u kartářky..
A co Ti předpověděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.11.11 13:37
x-juliet píše:
:palec:
a slyšela jsi to, co jsi chtěla slyšet? :-)
Ale neříkají nic o budoucnosti nebo něco negativního, vid? Nebo jo? Nikdy jsem nebyla u kartářky a ani raději nechci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.11.11 13:51
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak zítra plavčo, ikdyž v našem případě spíš koupačka. Jani chceš se někde sejít nebo se uvidíme až tam? :wink: Já pojedu metrem…A dnes už nikam nejdu, max. vyvenčit pesinu, dopolední procházka mi stačila :roll:

Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.11.11 13:56
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?

V 10 hod je to akorát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.11.11 14:03
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Dobrá, já to tam moc neznám, nejezdím tam často…tak nahoře u výlezu z metra směrem k tomu parkovišti a v kolik myslíš, že tam budete ? V 10.OO nebo je to brzo?
V 10 hod je to akorát :palec:

Super :palec: raději jsem ti poslala v soukro.zprávě moje tel.číslo kdyby něco, tak ať na sebe nečekáme až do aleluja :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.11.11 14:15

tak si koupani hezky uzijte:-)

ani tak moc negativniho ne,spis se mi potvrdilo,co jsem vedela a budoucnost mi vysla fajn,moje i adamova:-)

chelsi-takze dnes prochazka,na cvicu jsi nebyla? ja byla s adamem na fakulte,pan doktor moc hodny a vstricny a domluvili jsme se na tematu rigorozky,ted jen zaplatim poplatky a muzu zacit psat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí