Poradna duly
Jana Čurdová
x-juliet píše:
tak ja mela svatecni den hrozny
dalsi pokus o debatu s manzelem nedopadla,uz na to ani nemam silu.. pred 6tydny jsem od nej odesla a i kdyz je to tezke,udelala jsem dobre..
Jakto, Andrejko? ![]()
Chelsi píše:
Dobré sváteční ránko![]()
![]()
Zase budu mít v těch dnech hokej, dnes mám místo pátka sobotu
![]()
Tak holky co myslíte, jak dopadly buchty???
Pátínek ted kouká na Pana Včelku a je hodný
Povedly sea jsou fakt dobré…Jani děkuji za receptík
Sice jsem se s nimi dělala od 21:00 až do půlnoci, ale při tom jsem si stihla i trochu poklidit. Ruda byl včera na rozlučce, tak koukal když přišel večer domu
A já už sněla 3kousky
s horkou čokoládou
Jinak v noci jsem k němu vstávala 3× (23.00, 2.30, 5.30) což docela šlo, akorát že už po té půl šesté nechtěl jít spinkat
, takže jsme byli vzhůru do půl osmé a pak jsme zase usnuli a spali až do 10.00
Chelsi chrupkala s námi ani jí nevadilo, že není vyvenčená
Heli, buchty máš výstavní
. Štěpán se dnes vzbudil ve 4 hod a chtěl si hrát
![]()
x-juliet píše:
tak ja mela svatecni den hrozny
dalsi pokus o debatu s manzelem nedopadla,uz na to ani nemam silu.. pred 6tydny jsem od nej odesla a i kdyz je to tezke,udelala jsem dobre..
Ahojky
Andrejko to mě moc mrzí, ale není všem dnům konec, třeba ho ještě něco osvítí a stane se zázrak
ty se drž holka, hlavně kvůli Adámkovi ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Heli, buchty máš výstavní
Dobré sváteční ránko![]()
![]()
Zase budu mít v těch dnech hokej, dnes mám místo pátka sobotu
![]()
Tak holky co myslíte, jak dopadly buchty???
Pátínek ted kouká na Pana Včelku a je hodný
Povedly sea jsou fakt dobré…Jani děkuji za receptík
Sice jsem se s nimi dělala od 21:00 až do půlnoci, ale při tom jsem si stihla i trochu poklidit. Ruda byl včera na rozlučce, tak koukal když přišel večer domu
A já už sněla 3kousky
s horkou čokoládou
Jinak v noci jsem k němu vstávala 3× (23.00, 2.30, 5.30) což docela šlo, akorát že už po té půl šesté nechtěl jít spinkat
, takže jsme byli vzhůru do půl osmé a pak jsme zase usnuli a spali až do 10.00
Chelsi chrupkala s námi ani jí nevadilo, že není vyvenčená
. Štěpán se dnes vzbudil ve 4 hod a chtěl si hrát
![]()
Děkuji za lichotky na buchty.....já jsem ráda, že jsem se konečně nemusela prát s tím kynutým těstem, šlo to hladce a hlavně jsou opravdu dobré. I Ruda (zástupce šéfkuchaře
) mi je pochválil a jak si mlaskal ![]()
Tak to mi Jani řekni, co to měli kluci za noc![]()
![]()
…když se vzbudí za tmy v takovou vražednou dobu a mají chuť si zrovna hrát…zlobíci
Chelsi píše:
Děkuji za lichotky na buchty.....já jsem ráda, že jsem se konečně nemusela prát s tím kynutým těstem, šlo to hladce a hlavně jsou opravdu dobré. I Ruda (zástupce šéfkuchaře) mi je pochválil a jak si mlaskal
Chelsi píše:
Děkuji za lichotky na buchty.....já jsem ráda, že jsem se konečně nemusela prát s tím kynutým těstem, šlo to hladce a hlavně jsou opravdu dobré. I Ruda (zástupce šéfkuchaře) mi je pochválil a jak si mlaskal
diky moc,holky ![]()
ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..
jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..
fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..
chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)
holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)
a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu ![]()
x-juliet píše:
diky moc,holky![]()
ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..
jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..
fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..
chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)
holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)
a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu
Omlouvám se, už se na nic neptám
.
My Juklíkovat určitě jdeme… ![]()
Oslava by byla super
![]()
x-juliet: Já to naprosto chápu ![]()
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrní
a ten další počítáme s vámi ![]()
My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo
Už malému shání župánek a pro sebe odvahu ![]()
Chelsi píše:
x-juliet: Já to naprosto chápu
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrnía ten další počítáme s vámi
My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo
Už malému shání župánek a pro sebe odvahu
Já budu rezervovat v pondělí ![]()
Chelsi píše:
x-juliet: Já to naprosto chápu
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrnía ten další počítáme s vámi
Už malému shání župánek a pro sebe odvahu
tak tam pozdravujte ve ct miminka
![]()
tak at vyberes nejaky pekny,at je patik frajer
![]()
na co odvahu,jsi hezka zenska a pro rudu ta nej a to je dulezity ![]()