Poradna duly
Jana Čurdová
Chelsi píše:
My bychom taky šli toho 4.
x-juliet: Půjdete? no tak se tam uvidíme nebo si můžeme dát i někde spicha…a půjdete tam už na tu 9. nebo až na cvíčo v 10? Ty jsi s Adíkem každý den někde, vid? Ty jo vy jste ale aktivní maminky, já se pomalu začínám styděti![]()
az ted,snazim se neco podnikat:-))
a az tak aktivni nejsem,tak nemej depky:-)
vyjedu asi tak,abych tam byla po devate,taky to budu muset najit,divala jsem se na mapu
Uvidím, jak to toho 4. stihneme..
Pokud ne, tak se přidáme příště. A nebo pokud by jste po plavču šly ještě někam na prochajdu, tak se přidáme až pak..
x-juliet píše:Chelsi píše:
x-juliet: Půjdete? no tak se tam uvidíme nebo si můžeme dát i někde spicha…a půjdete tam už na tu 9. nebo až na cvíčo v 10? Ty jsi s Adíkem každý den někde, vid? Ty jo vy jste ale aktivní maminky, já se pomalu začínám styděti![]()
vyjedu asi tak,abych tam byla po devate,taky to budu muset najit,divala jsem se na mapu
Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silnici ![]()
tak na toho 4. se ještě domluvíme? Jani, určitě by ses přidala
![]()
a já mám aktivní a neaktivní období
třeba tenhle víkend byl značně neaktivní, takže to zítřkem napravím ![]()
Dobré ráno, kočky
.
Jsem dneska nějaké ranní ptáče. Vzbudila jsem se v 5 a už se mi nechtělo spát
. Tak jsem manželovi upekla buchty na snídani
.
Jak jste tady mluvily o tech oteplovačkách z Tesca.. Tak se šla na ně podívat a koupila je taky
. Takové černé na šráky..
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové
.
janicce píše:
Dobré ráno, kočky.
Jsem dneska nějaké ranní ptáče. Vzbudila jsem se v 5 a už se mi nechtělo spát. Tak jsem manželovi upekla buchty na snídani
.
Jak jste tady mluvily o tech oteplovačkách z Tesca.. Tak se šla na ně podívat a koupila je taky. Takové černé na šráky..
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové.
o tech oteplovakach jsem psala ja,tak to mate stejne.
s adikem jdu ke kadernici a pak nevim..
tak si uzijte cvico:-)
to jsi dobra,s tema buchtama ![]()
x-juliet píše:janicce píše:
Dobré ráno, kočky.
Jsem dneska nějaké ranní ptáče. Vzbudila jsem se v 5 a už se mi nechtělo spát. Tak jsem manželovi upekla buchty na snídani
.
Jak jste tady mluvily o tech oteplovačkách z Tesca.. Tak se šla na ně podívat a koupila je taky. Takové černé na šráky..
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové.
to jsi dobra,s tema buchtama
Jakože nakareřit Adika nebo sebe
?
Pečení mě baví, peču ráda a často, takže jsem s tím neměla žádný problém
. Hlavně jsem měla radost, že měl manžel radost, že mu tak pěkně začíná pracovní týden ![]()
K tomu pěkně kakaíčko a bylo ![]()
janicce píše:x-juliet píše:Jakože nakareřit Adika nebo sebejanicce píše:
Dobré ráno, kočky.
.
to jsi dobra,s tema buchtama?
Pečení mě baví, peču ráda a často, takže jsem s tím neměla žádný problém. Hlavně jsem měla radost, že měl manžel radost, že mu tak pěkně začíná pracovní týden
K tomu pěkně kakaíčko a bylo
sebe
byla jsem blond a varcim se ke sve barve,ale minule to nechytlo uplne,tak musim jit jeste jednou:-)
tak tomu teda rokam luxusni snidane
,to musel mit radost.
taky rada pecu-babovky,perniky,makovce,kolace. ale z kynuteho testa jsem jeste nic nezkousela,chybi odvaha,mam celkem obavy z drozdi,ale uz se k tomu chystam tak rok,ze zkusim upect nejake buchty:-)
Tak když budeš chtít, tak Ti pošlu osvědčený recept na kynuté těsto, které se povede vždycky.. Je to pak velká mňamka:-)
Já jsem si chtěla zajít ke kadeřnici včera (táta hlídal), ale v mám oblíbeném měli zavřeno (berou i bez objednání
).
Tak snad mi to vyjde příští týden.. Kam chodíš do kadeřnictví?
janicce píše:
Tak když budeš chtít, tak Ti pošlu osvědčený recept na kynuté těsto, které se povede vždycky.. Je to pak velká mňamka:-)
Já jsem si chtěla zajít ke kadeřnici včera (táta hlídal), ale v mám oblíbeném měli zavřeno (berou i bez objednání).
Tak snad mi to vyjde příští týden.. Kam chodíš do kadeřnictví?
tak to bys byla moc hodna!:-)
urcite chci zkusit udelat buchty:-)
ja chodim ke kadernici do holesovic,uz asi 5let,ma takove malinke kadernictvi ve sklepe,je sikovna,levna,ale ma porad plno,takze se objednavam tak mesic dopredu:-)
a ty chodis kam? a co planujes s vlasama,zastrihnout,nebo jinou barvu?
moc hezky si pohrala se svatebnim ucesem
Krásný účes! Já mám svoji kadeřnici na Moravě - také mě česala na svatbu:-) Ale pokud nejsem zrovna na Morave, tak ráda chodím do kadeřnictví HelpCut na Poříčí.. Jsou tam strašně šikovní.. Pokaždé z tama odcházím spokojená. Já chci jen upravit střih a udělat ofinu. A melír. Mám přírodní blond vlasy a jen to oživuju melírem ![]()
Před porodem jsem se nechala ostříhat na krátko (asi nějaká vlna hormonů) a už bych to nikdy neudělala ![]()
janicce píše:
Krásný účes! Já mám svoji kadeřnici na Moravě - také mě česala na svatbu:-) Ale pokud nejsem zrovna na Morave, tak ráda chodím do kadeřnictví HelpCut na Poříčí.. Jsou tam strašně šikovní.. Pokaždé z tama odcházím spokojená. Já chci jen upravit střih a udělat ofinu. A melír. Mám přírodní blond vlasy a jen to oživuju melírem
Před porodem jsem se nechala ostříhat na krátko (asi nějaká vlna hormonů) a už bych to nikdy neudělala
Dekuju:-) Jj,pro zenskou je hodne dulezity,byt spokojena s kadernici. Ja se nechala ostrihat nakratko na stredni,po rozchodu,aby byla zmena a hruza,taky nikdy vice:-(
Chelsi píše:x-juliet píše:Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silniciChelsi píše:
x-juliet píše:Chelsi píše:
Chelsi píše:x-juliet píše:Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silniciChelsi píše:
Tak jsem to byla zvenku omrknout a na dverich maji jen Komunitni centrum matky terezy. Co se sejit v pul desate pred kostelem?