Poradna duly
Jana Čurdová
janicce píše:
Přišla jsem domů a jsem uplně vyřízená..
Cvičit chodím tak 3-4× týdně (z toho 1× týdne pod dozorem trenéra) do fitka a 1× týdně na squash.
Ale že by to bylo vidět se říct nedá:( Když jsem byla těhu, tak jsem přibrala jen 10 kg a to jsem nechala v porodnici. Jenže po porodu jsem strašně přibrala.. A nemůžu se toho zbavit
Heli, na Vacu jsem byla asi 30× a nepomohlo mi to
Jinak když jdu na cvičák (jak tomu říká manžel), tak hlídá on. O malého se krásně postará - okoupe, nakrmí..
mas teda pevnou vuli
a taky se tam odreagujes,co ![]()
a kojila jsi? ja v tehu prabrala 15kilo,v porodce nechala tak 9 a zbytek ze me adam vysal(a to jsem moc neverila,ze se kojenim hubne).
a prosimte-to juklikovani stoji 150kc za koupajici se osobu,tzn za me a adam tri sta? diky:-)
bessy píše:
Ahoj holkytak to tady pročítám a škoda, že s vámi nemohu nikam jít
jinak malý rostou zuby,ale nějak divně, má dolní jedničky-to by bylo v pořádku, ale horní rostou dvojky!!Tak budeme mít malého upírka
![]()
x-juliet píše:janicce píše:
Cvičit chodím tak 3-4× týdně (z toho 1× týdne pod dozorem trenéra) do fitka a 1× týdně na squash.
Ale že by to bylo vidět se říct nedá:( Když jsem byla těhu, tak jsem přibrala jen 10 kg a to jsem nechala v porodnici. Jenže po porodu jsem strašně přibrala.. A nemůžu se toho zbavit
Jinak když jdu na cvičák (jak tomu říká manžel), tak hlídá on. O malého se krásně postará - okoupe, nakrmí..
mas teda pevnou vuli
a prosimte-to juklikovani stoji 150kc za koupajici se osobu,tzn za me a adam tri sta? diky:-)a taky se tam odreagujes,co
a kojila jsi? ja v tehu prabrala 15kilo,v porodce nechala tak 9 a zbytek ze me adam vysal(a to jsem moc neverila,ze se kojenim hubne).
Odreaguju se pořádně:-)
Kojila jsem asi 3 měsice
![]()
Jj, to Juklíkování vyjde na 300 CZK (maminka + mimi). Je to docela ranec, co? ![]()
Chelsi píše:krásně a jasně napsané Jani…děkuji
rádo se stalo ![]()
Až budeš ho budeš někdy zkoušet, tak dej vědět, jestli se povedlo.
janicce píše:x-juliet píše:Odreaguju se pořádně:-)janicce píše:
mas teda pevnou vuli
a prosimte-to juklikovani stoji 150kc za koupajici se osobu,tzn za me a adam tri sta? diky:-)a taky se tam odreagujes,co
Kojila jsem asi 3 měsice![]()
Jj, to Juklíkování vyjde na 300 CZK (maminka + mimi). Je to docela ranec, co?
Taky diky za recept,urco to zkusim:-) Nj,lidske telo je nevyzpytatelne,ale ty jsi pekna holka,slusi ti to. No,jako ranec to je,narazove dobry,ale pravidelne ne:-)
janicce píše:Chelsi píše:rádo se stalokrásně a jasně napsané Jani…děkuji
Až budeš ho budeš někdy zkoušet, tak dej vědět, jestli se povedlo.
x-juliet píše:janicce píše:Taky diky za recept,urco to zkusim:-) Nj,lidske telo je nevyzpytatelne,ale ty jsi pekna holka,slusi ti to. No,jako ranec to je,narazove dobry,ale pravidelne ne:-)x-juliet píše:Odreaguju se pořádně:-)janicce píše:
mas teda pevnou vuli
Kojila jsem asi 3 měsice![]()
Jj, to Juklíkování vyjde na 300 CZK (maminka + mimi). Je to docela ranec, co?
Já jsem si koupila na slevomatu poukázky do Juklíku s 50% slevou. A ta cena už je pak hned lepší ![]()
Ještě k tomu kynutému těstu..
Pokud máte v plánu dělat Honzovy buchty, tak s tím těstem pracujte takto:
Vykynuté těsto si vyklopte na, hladkou moukou pomoučený, podklad (stůl, vál, deska..) a válečkem ho vyválejte na cca 1 cm silný plát. Vůbec se toho válečku nebojte - tím se těsto nezničí
.
Potom si ho nožíkem rozkrájejte na čtverečky (cca 7 cm).
Doprostřed pak dáte náplň a spojíte protilehlé strany čtverečku do takového šátečku. Důležité je aby v buchtičce nebyly žádné otvory, jinak náplň vyteče. Pak buchtu pomažte rozpuštěným máslem a vložte do pekáčku (tou spojovanou stranou dolů)..
My jsme byli ráno nechat přezout gumy a mezitím jsme si dali svižnou procházku v dešti
.
Odpo se jede na nakup (opět) a pak se uvidí.. Co Vy?
Jo jinak, před chvílí mi volali od zubaře, že paní doktorka toho 4.11. nebude v ordinaci, tak jsem se přeobjednala.. Takže příští pátek se těším do Juklíku ![]()
Zdravíme do hnusného počasí ![]()
Momentálně si užívám v klídku odpočinku po obědě, než se Pátík probudí. Dnes už vstával v 6 ráno
a celkem je dost protivný. Tak jsme hned ráno vyvenčili hafana, došli nakoupit a pak jsem se od něj nehla, tak snad se probudí s lepší náladou
Odpoledne půjdeme tak akorát zase vyvenčit, ale jinak asi zůstaneme doma.
Jo a dnes v Bille mají 25% slevu na příkrmy, kaše, přesnídávky..... ![]()
Jani to je super, že to takhle s tím pátkem v Juklíku dopadlo ![]()
Chelsi píše:
Zdravíme do hnusného počasí
Momentálně si užívám v klídku odpočinku po obědě, než se Pátík probudí. Dnes už vstával v 6 ránoa celkem je dost protivný. Tak jsme hned ráno vyvenčili hafana, došli nakoupit a pak jsem se od něj nehla, tak snad se probudí s lepší náladou
Odpoledne půjdeme tak akorát zase vyvenčit, ale jinak asi zůstaneme doma.
Jo a dnes v Bille mají 25% slevu na příkrmy, kaše, přesnídávky.....
Jani to je super, že to takhle s tím pátkem v Juklíku dopadlo
Ahooj:-)
jj, taky mám radost
.
Tak to moje mládě dnes vstávalo až v 8 hodin
. A dnes si poprve stoupnul na nožičky
. Nevím, jestli to byl nějaký omyl nebo co, ale jednou se mu to povedlo
.
Přemýšlím, kde v okolím máme Billu
…
Hezky Štěpánku
![]()
No je to hezká sleva v té Bille, ale já už jsem tam byla brzy dopoledne, minimum lidí a stejně už to tam měli pěkně přebráný a výběr nic moc. Ale každá Billa není stejná, tady u nás to snad ani nedoplňují ![]()
Zásob doma máme až až, tak jsem koupila jen 2 skleničky. A taky nějaké drobnosti na vánoční pečení ![]()
Tak my už jsme vzhůru ![]()
Tak zvířátko už konečně chrupká a já si můžu na chvilku oddáchnout a hodit nožky nahoru
Teda řeknu vám, že jsem dnes zjistila, že Páťas je při nejmenším z hodně divokejch vajec
Nedávno se plazil jen směrem dozadu a dnes zvládá 3 metry k DVD přehrávači během pár vteřin… ![]()
janicce-to je stepan sikovny:-)) ![]()
adik spi uz od sesti,je to zlato
Pres den si schrupne max hodku a pul,ale v noci da i 12hodin v kuse:-)
dneska dopo jsem byla s kamaradkou v lefiku(ma hlidat adama,az budu v praci,tak aby si na ni zvyknul:-),ve 12 musela jit do prace,adam si dal sklenicku a ja poledni menu(bramboracka,obalovane zampiony a brambory,okurkovy salat),mnam
Pak si schrupnul v kocarku a domu jsme sli ve tri. Videl tam spoustu miminek,taky jedna dvojcatka,hral si,plazil se a zkousel si sednout:-))
Zitra ho hlida babicka(maji ve skole podzimni prazdniny),ja musim jet na skok do prace.
A ve ctvrtek cviceni:-))
Jinak se,holky,obavam,ze lepsi pocasi uz nebude ![]()