Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
25.10.11 19:51

U nás už se taky hajá. Štěpán si dnes rozbil pusu :roll: .
Stašně pospíchal k DVD přehrávači a přišlápnul si ruku a spadl na pusinku.. Tak nám trochu tekla krev, ale vyřešili jsme to chladícíma kousátkama :jazyk: .
X-juli, za chvíli budeš mít z Adámka vyloženě společenského tvora :dance: .
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
25.10.11 20:43
janicce píše:
Stašně pospíchal k DVD přehrávači a přišlápnul si ruku a spadl na pusinku.. Tak nám trochu tekla krev, ale vyřešili jsme to chladícíma kousátkama :jazyk: .
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí.. :palec:

chudinka a plakal moc? to je mi ho lito. tak posilam pofoukanicko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.10.11 20:51
x-juliet píše:
janicce píše:

jj, plakal moc :cry: . Ale maminka ho utěšila a bebičko pofoukala :huban: :srdce:
Děkujeme za pofoukani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
25.10.11 20:58
janicce píše:
x-juliet píše:
janicce píše:
jj, plakal moc :cry: . Ale maminka ho utěšila a bebičko pofoukala :huban: :srdce:
Děkujeme za pofoukani :hug:

to maminky umi nejlip :palec: tak hlavne,ze uz je dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.10.11 14:55

Ahojky maminky :mavam: :kytka:
S tím počasím už to asi opravdu nebude lepší :think: …je na čase si pomalu zvykat :roll: :-D

Taky vám řeknu, že mám den blbec :zed: Klepu z balkónu koberec, co má Pátík před postýlkou a co se mi samozřejmě nestane?! vytrhne se mi z ruky a letí si k zemi ze 7. patra 8-o Jak já jsem se, během těch pár vteřin co se řítil dolu, modlila aby s sebou nestrhnul i satelitní talíře, co mají sousedi pod námi … :oops: Naštěstí tiše dopadl na mokrý hovínkama posetý trávník :twisted: Tak jsem čapla Patrika do náruče a mazala pro něj…kupodivu byl čistý :pankac: :jazyk:

Přeju vám holčiny lepší den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.10.11 15:45
Chelsi píše:
S tím počasím už to asi opravdu nebude lepší :think: …je na čase si pomalu zvykat :roll: :-D

Taky vám řeknu, že mám den blbec :zed: Klepu z balkónu koberec, co má Pátík před postýlkou a co se mi samozřejmě nestane?! vytrhne se mi z ruky a letí si k zemi ze 7. patra 8-o Jak já jsem se, během těch pár vteřin co se řítil dolu, modlila aby s sebou nestrhnul i satelitní talíře, co mají sousedi pod námi … :oops: Naštěstí tiše dopadl na mokrý hovínkama posetý trávník :twisted: Tak jsem čapla Patrika do náruče a mazala pro něj…kupodivu byl čistý :pankac: :jazyk:

To je hned :lol: :mrgreen:
My jsme se před chvilkou porobudili :andel: .
Chtěli jsme jít ven, ale prší :zed: .
Tak si v obyváku vyrovíme velkou opičí dráhu a budeme řádit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.10.11 17:30
janicce píše:
Chelsi píše:

To je hned :lol: :mrgreen:
My jsme se před chvilkou porobudili :andel: .
Chtěli jsme jít ven, ale prší :zed: .
Tak si v obyváku vyrovíme velkou opičí dráhu a budeme řádit :pankac:
:pankac:
Tady taky stále prší.....my jsme byli na chvilku venku,šli jsme s pejskem naproti tatíkovi k metru. A ted stavíme s Pátíkem z kostek komíny a on s nadšením se k nim připlazí a zbourá je :lol: …je tak srandovní když si to mete skrz celý obývák :mrgreen: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.10.11 17:43
Chelsi píše:
je tak srandovní když si to mete skrz celý obývák :mrgreen: :srdce:
:mrgreen:
Počkej, až bude běhat. To teprv bude srandy :lol: Štěpánovi už je obývák malý - dnes docestoval až do kopuelny a pozoroval pračku jak pere :-) .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.10.11 18:48
janicce píše:
Chelsi píše:
je tak srandovní když si to mete skrz celý obývák :mrgreen: :srdce:
:mrgreen:
Počkej, až bude běhat. To teprv bude srandy :lol: Štěpánovi už je obývák malý - dnes docestoval až do kopuelny a pozoroval pračku jak pere :-) .
:mrgreen: to máš svatou pravdu :wink:
Jó pračka, tak ta u nás úspěch nebude mít, máme vrchní plnění :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.10.11 19:05
Chelsi píše:
Jó pračka, tak ta u nás úspěch nebude mít, máme vrchní plnění :jazyk:

No neboj, Patik si najde určitě adekvátní náhradu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.10.11 13:03

Ahoooojky holky :mavam: :kytka:

Moc děkujeme Andrejce a Adámkovi za krásné a příjemné dopoledne v herničce.....Pátíkovi se tam nakonec moc líbilo :palec: Bylo to tam fajnový. Ted už je po obídku a sám!!! si hraje a povídá :pankac: :srdce:
Za chvíli zase frčíme pryč na návštěvu. A večer se možná pustím do nějakých těch buchtiček, podle receptu od Janči :jazyk: to bude sranda, aby to u nás nedopadlo jako v pohádce Hrnečku vař! :mrgreen:

Všem přeji krásný den :kytka:
Jo a je u vás to sluníčko, co ho slibovali v předpovědi počasí? Tady je stejně jak včera :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.10.11 13:13

Jo a malé info :lol: v DM drogerii od včera dávají krááásné fiálové pouzdra (obal) na kupónky…stačí si u nich na terminálu aktualizovat osobní údaje a říct si na pokladně :palec:
mám ho už doma :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.10.11 13:34
Chelsi píše:
Jo a malé info :lol: v DM drogerii od včera dávají krááásné fiálové pouzdra (obal) na kupónky…stačí si u nich na terminálu aktualizovat osobní údaje a říct si na pokladně :palec:
mám ho už doma :pankac: :mavam:

Mám v plánu si pro něj jít zítra :dance:
My večer čekáme návštěvu - přijedou rodiče na prodloužený víkend. Moc se těším - moc často se nevidíme.
Po O jsem dala prcka spinkat a začala jsem vařit a péct, aby měla návštěva co jíst a aby se jim u nás líbilo :dance: .
Už mám hotovo..uff 8-) .
Tak pak dej, Heli, vědět, jak se buchtičky povedly.
Jinak u nás je pěkně hnusně! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
27.10.11 14:42
Chelsi píše:
mám ho už doma :pankac: :mavam:

ja ho mam uz od vcera :-D :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
27.10.11 14:45
Chelsi píše:
Ahoooojky holky :mavam: :kytka:

Moc děkujeme Andrejce a Adámkovi za krásné a příjemné dopoledne v herničce.....Pátíkovi se tam nakonec moc líbilo :palec: Bylo to tam fajnový. Ted už je po obídku a sám!!! si hraje a povídá :pankac: :srdce:
Za chvíli zase frčíme pryč na návštěvu. A večer se možná pustím do nějakých těch buchtiček, podle receptu od Janči :jazyk: to bude sranda, aby to u nás nedopadlo jako v pohádce Hrnečku vař! :mrgreen:

Všem přeji krásný den :kytka:
Jo a je u vás to sluníčko, co ho slibovali v předpovědi počasí? Tady je stejně jak včera :nevim: :lol:

nam se to taky mooc libilo :palec: :-D

patrik je sikulka,ze si tak hezky hraje sam :palec: ,to je ta socializace:-)

my prisli az ted,jeste jsme si udelali prochazku:-)

taky si uzij navstevu a at se ti buchyto povedou a P.S. v hrinicku var bylo,ze se musi rikat HRNECKU DOST,na nic jineho hrnecek neslysi :lol: :lol:

jeste me napadlo ohledne toho UM,zkusila bych obejit par lekaren,nekdy se prodavaji za par korun vzorky UM:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí