Poradna duly
Jana Čurdová
U nás už se taky hajá. Štěpán si dnes rozbil pusu
.
Stašně pospíchal k DVD přehrávači a přišlápnul si ruku a spadl na pusinku.. Tak nám trochu tekla krev, ale vyřešili jsme to chladícíma kousátkama
.
X-juli, za chvíli budeš mít z Adámka vyloženě společenského tvora
.
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí.. ![]()
janicce píše:
U nás už se taky hajá. Štěpán si dnes rozbil pusu.
Stašně pospíchal k DVD přehrávači a přišlápnul si ruku a spadl na pusinku.. Tak nám trochu tekla krev, ale vyřešili jsme to chladícíma kousátkama.
X-juli, za chvíli budeš mít z Adámka vyloženě společenského tvora.
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí..
chudinka a plakal moc? to je mi ho lito. tak posilam pofoukanicko..
x-juliet píše:janicce píše:chudinka a plakal moc? to je mi ho lito. tak posilam pofoukanicko..
Stašně pospíchal k DVD přehrávači a přišlápnul si ruku a spadl na pusinku.. Tak nám trochu tekla krev, ale vyřešili jsme to chladícíma kousátkama.
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí..
jj, plakal moc
. Ale maminka ho utěšila a bebičko pofoukala
![]()
Děkujeme za pofoukani ![]()
janicce píše:x-juliet píše:jj, plakal mocjanicce píše:chudinka a plakal moc? to je mi ho lito. tak posilam pofoukanicko..
Nestraš - snad bude ještě trošku rozumné počasí... Ale maminka ho utěšila a bebičko pofoukala
![]()
Děkujeme za pofoukani
to maminky umi nejlip
tak hlavne,ze uz je dobre ![]()
Ahojky maminky
![]()
S tím počasím už to asi opravdu nebude lepší
…je na čase si pomalu zvykat
![]()
Taky vám řeknu, že mám den blbec
Klepu z balkónu koberec, co má Pátík před postýlkou a co se mi samozřejmě nestane?! vytrhne se mi z ruky a letí si k zemi ze 7. patra
Jak já jsem se, během těch pár vteřin co se řítil dolu, modlila aby s sebou nestrhnul i satelitní talíře, co mají sousedi pod námi …
Naštěstí tiše dopadl na mokrý hovínkama posetý trávník
Tak jsem čapla Patrika do náruče a mazala pro něj…kupodivu byl čistý
![]()
Přeju vám holčiny lepší den ![]()
Chelsi píše:
Ahojky maminky![]()
S tím počasím už to asi opravdu nebude lepší…je na čase si pomalu zvykat
![]()
![]()
Přeju vám holčiny lepší denKlepu z balkónu koberec, co má Pátík před postýlkou a co se mi samozřejmě nestane?! vytrhne se mi z ruky a letí si k zemi ze 7. patra
Jak já jsem se, během těch pár vteřin co se řítil dolu, modlila aby s sebou nestrhnul i satelitní talíře, co mají sousedi pod námi …
![]()
To je hned
![]()
My jsme se před chvilkou porobudili
.
Chtěli jsme jít ven, ale prší
.
Tak si v obyváku vyrovíme velkou opičí dráhu a budeme řádit ![]()
janicce píše:Chelsi píše:To je hned
Ahojky maminky![]()
S tím počasím už to asi opravdu nebude lepší…je na čase si pomalu zvykat
![]()
![]()
Přeju vám holčiny lepší denKlepu z balkónu koberec, co má Pátík před postýlkou a co se mi samozřejmě nestane?! vytrhne se mi z ruky a letí si k zemi ze 7. patra
![]()
![]()
My jsme se před chvilkou porobudili.
Chtěli jsme jít ven, ale prší.
Tak si v obyváku vyrovíme velkou opičí dráhu a budeme řádit
Chelsi píše:
je tak srandovní když si to mete skrz celý obývák![]()
janicce píše:Chelsi píše:
je tak srandovní když si to mete skrz celý obývák![]()
Počkej, až bude běhat. To teprv bude srandyŠtěpánovi už je obývák malý - dnes docestoval až do kopuelny a pozoroval pračku jak pere
.
Chelsi píše:
Jó pračka, tak ta u nás úspěch nebude mít, máme vrchní plnění
No neboj, Patik si najde určitě adekvátní náhradu ![]()
Ahoooojky holky
![]()
Moc děkujeme Andrejce a Adámkovi za krásné a příjemné dopoledne v herničce.....Pátíkovi se tam nakonec moc líbilo
Bylo to tam fajnový. Ted už je po obídku a sám!!! si hraje a povídá
![]()
Za chvíli zase frčíme pryč na návštěvu. A večer se možná pustím do nějakých těch buchtiček, podle receptu od Janči
to bude sranda, aby to u nás nedopadlo jako v pohádce Hrnečku vař! ![]()
Všem přeji krásný den ![]()
Jo a je u vás to sluníčko, co ho slibovali v předpovědi počasí? Tady je stejně jak včera
![]()
Jo a malé info
v DM drogerii od včera dávají krááásné fiálové pouzdra (obal) na kupónky…stačí si u nich na terminálu aktualizovat osobní údaje a říct si na pokladně ![]()
mám ho už doma
![]()
Chelsi píše:
Jo a malé infov DM drogerii od včera dávají krááásné fiálové pouzdra (obal) na kupónky…stačí si u nich na terminálu aktualizovat osobní údaje a říct si na pokladně
mám ho už doma![]()
Mám v plánu si pro něj jít zítra ![]()
My večer čekáme návštěvu - přijedou rodiče na prodloužený víkend. Moc se těším - moc často se nevidíme.
Po O jsem dala prcka spinkat a začala jsem vařit a péct, aby měla návštěva co jíst a aby se jim u nás líbilo
.
Už mám hotovo..uff
.
Tak pak dej, Heli, vědět, jak se buchtičky povedly.
Jinak u nás je pěkně hnusně! ![]()
Chelsi píše:
Jo a malé infov DM drogerii od včera dávají krááásné fiálové pouzdra (obal) na kupónky…stačí si u nich na terminálu aktualizovat osobní údaje a říct si na pokladně
mám ho už doma![]()
ja ho mam uz od vcera
![]()
Chelsi píše:
Ahoooojky holky![]()
![]()
Moc děkujeme Andrejce a Adámkovi za krásné a příjemné dopoledne v herničce.....Pátíkovi se tam nakonec moc líbilo
Všem přeji krásný denBylo to tam fajnový. Ted už je po obídku a sám!!! si hraje a povídá
![]()
Za chvíli zase frčíme pryč na návštěvu. A večer se možná pustím do nějakých těch buchtiček, podle receptu od Jančito bude sranda, aby to u nás nedopadlo jako v pohádce Hrnečku vař!
Jo a je u vás to sluníčko, co ho slibovali v předpovědi počasí? Tady je stejně jak včera![]()
nam se to taky mooc libilo
![]()
patrik je sikulka,ze si tak hezky hraje sam
,to je ta socializace:-)
my prisli az ted,jeste jsme si udelali prochazku:-)
taky si uzij navstevu a at se ti buchyto povedou a P.S. v hrinicku var bylo,ze se musi rikat HRNECKU DOST,na nic jineho hrnecek neslysi
![]()
jeste me napadlo ohledne toho UM,zkusila bych obejit par lekaren,nekdy se prodavaji za par korun vzorky UM:-)