Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ?
nevíte náhodou o nějaké švadlence nebo krejčové, která za rozumnou cenu vymění zip u bundy? jde mi o to, abych za tu práci a zip nakonec nedala víc jak za bundu ![]()
Chelsi píše:
janicce: dobře jste s manželem udělali, já bych toho taky hned využila
Jani a vy teda jdete juklíkovat? Nakonec holky nejdou, tak abych tam nakonec nešla sama, to bych už mohla jít jinak ve středu do Vršovic, což je o dost blíže než LukaA jsou tam k dispozici třeba takový ty kruhy s křížem mezi nožkami? nebo nevím jestli mám ještě nějaký sehnat.
My juklíkovat určitě půjdeme. Jestli tam mají kruh, to nevím (v pátek jdeme poprvé), ale určitě tam mají takové ty plavací desky.. Já si s sebou už asi žádné pomůcky ani hračky brát nebudu.. Mylsím, že si vystačíme s tím, co tam bude ![]()
janicce píše:Chelsi píše:My juklíkovat určitě půjdeme. Jestli tam mají kruh, to nevím (v pátek jdeme poprvé), ale určitě tam mají takové ty plavací desky.. Já si s sebou už asi žádné pomůcky ani hračky brát nebudu.. Mylsím, že si vystačíme s tím, co tam bude
Jani a vy teda jdete juklíkovat? Nakonec holky nejdou, tak abych tam nakonec nešla sama, to bych už mohla jít jinak ve středu do Vršovic, což je o dost blíže než LukaA jsou tam k dispozici třeba takový ty kruhy s křížem mezi nožkami? nebo nevím jestli mám ještě nějaký sehnat.
Chelsi píše:janicce píše:Chelsi píše:My juklíkovat určitě půjdeme. Jestli tam mají kruh, to nevím (v pátek jdeme poprvé), ale určitě tam mají takové ty plavací desky.. Já si s sebou už asi žádné pomůcky ani hračky brát nebudu.. Mylsím, že si vystačíme s tím, co tam bude
tak na fotečkách tam měli pomůcek až až, tak snad nám nějakou půjčí
určitě si budeme moc půjčit, co budeme chtít ![]()
Chelsi píše:
Holky ?nevíte náhodou o nějaké švadlence nebo krejčové, která za rozumnou cenu vymění zip u bundy? jde mi o to, abych za tu práci a zip nakonec nedala víc jak za bundu
Znám výbornou švadlenku, ale nevím teda, ze kolik mění zipy
. Ale, myslím, že je pro Tebe dost daleko.. Je to až Praha západ
.
Ale vím, že určitě dělají úpravy oděvů v takových těch čistírnách, co jsou v obchodních centrech. Nevím ale, jak dlouho to trvá ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Znám výbornou švadlenku, ale nevím teda, ze kolik mění zipy
Holky ?nevíte náhodou o nějaké švadlence nebo krejčové, která za rozumnou cenu vymění zip u bundy? jde mi o to, abych za tu práci a zip nakonec nedala víc jak za bundu
.
Ale vím, že určitě dělají úpravy oděvů v takových těch čistírnách, co jsou v obchodních centrech. Nevím ale, jak dlouho to trvá
Jani, je to Rudova bunda (sice je značková) ale už minulý rok ji moc nenosil…vůbec nevím jestli to mám dávat spravovat. Když se ho zeptám co s tím, jestli ji bude nosit, tak mi nic skoro neodpoví
Zase nechci aby tady ležela rozbitá drahá bunda a nenosila se a zabýrala už tak plný šatník, ale zase škoda ji vyhodit
Vybalila jsem bundy, kabáty a věci na zimu a já vůbec nevím kam s tím ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Jani, je to Rudova bunda (sice je značková) ale už minulý rok ji moc nenosil…vůbec nevím jestli to mám dávat spravovat. Když se ho zeptám co s tím, jestli ji bude nosit, tak mi nic skoro neodpovíChelsi píše:Znám výbornou švadlenku, ale nevím teda, ze kolik mění zipy
.
Ale vím, že určitě dělají úpravy oděvů v takových těch čistírnách, co jsou v obchodních centrech. Nevím ale, jak dlouho to trváZase nechci aby tady ležela rozbitá drahá bunda a nenosila se a zabýrala už tak plný šatník, ale zase škoda ji vyhodit
Vybalila jsem bundy, kabáty a věci na zimu a já vůbec nevím kam s tím
Pokud je pěkná a rád ji nosil, tak bych jí nechala spravit a může jí nosit dál. A pokud už má nějakou jinou, tak bych jí odnesla do nějakého toho sběrného boxu, kam se dávají oblečky pro charitu. Já to tak dělám. Jednou za půl roku proberu skříně a co manžel nebo já nenosíme, tak to tam odnesu.. Jen to doma zabírá místo
. A když vím, že to ještě poslouží někomu jinému, tak mi to líto není
.
Jo jo, já to tam dávám občas taky. Ale představ si, že jsem viděla důkaz, že to přímo na charitu nejde…byli jsme kdysi se ségrou v Radotíně v sekáči (už bych tam nikdy nešla
) a potřebovali jsme obě nutně na malou…tak jsme vlezli na jejich takový dvůr, WC nikde, ale aspoň křoví
a tam na tom dvoře stálo asi 30 těchto oranžových boxů
Takže o charitu by šlo jen v případě, že by šli peníze z prodeje těch hadrů.
Tak uvidím…zítra na to ještě mrknu, zajdu se zeptat na ceny za opravu a při nejhorším to zkusím opravit sama
tak jako tak to třeba skončí na popelnici
![]()
Fakt jo
?
No každopádně pokud jí nebude nosit, tak ji někam odnes. Kdyby jsi měla skladovat všechno, co už nenosíte, tak máte doma vetešnictví
. Taky mám občas takové tendence.. Jako že to vyhodit nechci, že je mi to líto.. Ale v okamžiku, kdy otevřu skříň a vypadne na mě pytel se starýma hadrama, tak to letí z baráku ![]()
Dívam se na stránky firmy Bel&Blanch (to jse ta čístírna, co dělá i úpravy) a výměna zipu stojí 340 CZK + cena zipu. Takže taky 400 to stát určitě bude.. Docela ranec, co
?
Jinak jsou všude možně - i na Arkádách a Chodově
.
janicce píše:
Dívam se na stránky firmy Bel&Blanch (to jse ta čístírna, co dělá i úpravy) a výměna zipu stojí 340 CZK + cena zipu. Takže taky 400 to stát určitě bude.. Docela ranec, co?
Jinak jsou všude možně - i na Arkádách a Chodově.
Jani děkuji za info…právě se to všude pohybuje kolem těch 500-600,–
nechám to na Rudovi, at se rozhodne. Já si věci třídím teda poměrně často, ale posílám to dál sestře nebo sestřenkám.
janicce píše:
Tak místečko na páteční řádění v bazénu máme zarezervováno![]()
![]()
My už takéééé
to bude ještě prča ![]()
Chelsi píše:janicce píše:My už takéééé
Tak místečko na páteční řádění v bazénu máme zarezervováno![]()
![]()
![]()
to bude ještě prča
To bude
.
Už se s prďolou těšíme ![]()
tak si to tam uzijte:-)
helco,ten kruh s otvorama na nozicky bych koupila,maji ho u kazdych vietnamcu za 50kc. adik si to v nem uzival