Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
28.10.11 22:34
x-juliet píše:
diky moc,holky :srdce:

ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..

jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..

fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..

chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)

holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)

a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu :lol:
:hug: :hug: :hug:

teď jsou divný noce, já vůbec nemůžu spát :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.10.11 22:54
x-juliet píše:
Chelsi píše:
x-juliet: Já to naprosto chápu :hug:
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrní :lol: a ten další počítáme s vámi :pankac:My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo :roll: Už malému shání župánek a pro sebe odvahu :lol:

tak tam pozdravujte ve ct miminka :-) :-)

tak at vyberes nejaky pekny,at je patik frajer :pankac: :pankac:

na co odvahu,jsi hezka zenska a pro rudu ta nej a to je dulezity :-)
:hug: jéé, ty jsi hodná :kytka: si mi hezky polechtala a povzbudila mé nízké sebevědomí :mrgreen:
Pozdravovat budeme, já jsem zvědavá, jestli se tam objeví ti samí…
Už jdu do pelechu dokud Pátík spinká :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.10.11 18:29
a
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrní :lol: a ten další počítáme s vámi :pankac:My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo :roll: Už malému shání župánek a pro sebe odvahu :lol:

:hug: jéé, ty jsi hodná :kytka: si mi hezky polechtala a povzbudila mé nízké sebevědomí :mrgreen:
Už jdu do pelechu dokud Pátík spinká :mavam:
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:

Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:

jaky nizky sebevedomi? nekdy ti ukazu fotky,kdyz mi bylo 14-15let,to bylo nizke sebevedomi.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.10.11 18:33

ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je pryc :-D

vite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc :palec: :lol:
V pc to vypadalo moc hezky,tak uvidim v realu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.10.11 19:59
x-juliet píše:
ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je pryc :-Dvite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc :palec: :lol:

Ahojky :mavam:
tak to je slušná cena za ty fotokalendáře :palec: že by se udělal vánoční dáreček pro babičky? :think: :lol:
Já dnes byla taky na couračce a v DM :pankac: Akorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím :roll: , ale ted už sladce spinká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.10.11 20:12

Kurňa holky :mrgreen: dnes se mění čas :zed: 8-o
Takže malej nebude vstávat v 6, ale už v 5 :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.10.11 20:18
Chelsi píše:
x-juliet píše:
ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je pryc :-Dvite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc :palec: :lol:
tak to je slušná cena za ty fotokalendáře :palec: že by se udělal vánoční dáreček pro babičky? :think: :lol:
Já dnes byla taky na couračce a v DM :pankac: Akorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím :roll: , ale ted už sladce spinká :andel:

taky jsem udelala jeden pro sebe ajeden jako prekvapko pro mamu :-)
daji se vyzvednout v prazemtakze bez postovneho:-)

to se patikovi nedivim:-),ja dam adamovi,v nouzi nejvetsi,rohlik a je klid:-)

adam taky spinka,uz hodinu a pul,ale porad se mi z boku prevraci na brisko,tam se mu nelibi,tak se trochu vzbudi,zanarika,ja ho musim obratit na zada a za 5 minut to same(treba 5× za sebou:-)

ma patik nejakou hracku spinkacka? adik ma svoji loutku oslika,pred spanim ji vzdycky drzi,prohlizi si ji a povida ji pohadku a pak vytuhne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
29.10.11 20:53

áhoj :mavam: byli jsme od čtvrtka v severních čechách u babičky, takže dočítám :lol:
jinak holky, omlouvám se,ale v pátek nemůžeme, zase jedeme ve čt mimo prahu..
Chelsi, krásný buchty, taky je mám zítra v plánu :wink:
Andrejko, co napsat, snad jen hodně sil :hug:
a co se týče posledních nocí,tak mi ani nemluvte :zed: vypadá to na horní zuby, takže uspávám hodinu, pak třikrát vstanu a ve tři je Julie vyspaná, výská a chce si hrát :zed: pánvičkou jí dneska klepnu! :mrgreen: takže se dnes těším na vstávání v pět :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
605
29.10.11 21:12
sterezie píše: áhoj :mavam: byli jsme od čtvrtka v severních čechách u babičky, takže dočítám :lol:
jinak holky, omlouvám se,ale v pátek nemůžeme, zase jedeme ve čt mimo prahu..
Chelsi, krásný buchty, taky je mám zítra v plánu :wink:
Andrejko, co napsat, snad jen hodně sil :hug:
a co se týče posledních nocí,tak mi ani nemluvte :zed: vypadá to na horní zuby, takže uspávám hodinu, pak třikrát vstanu a ve tři je Julie vyspaná, výská a chce si hrát :zed: pánvičkou jí dneska klepnu! :mrgreen: takže se dnes těším na vstávání v pět :roll: :lol:

rikala jsem si,ze se tu neobjevujes..

diky :srdce:

tak se mejte hezky :-)

zoubky nekdy umi pozlobit,tak at rychle vylezou a spinkani se zlepsi :-)

u adama to vypada uz na sesty zub,takze dva nahore a ctyri dole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.10.11 21:23

x-juliet: Jsou tak úúúúžasný ty děti, když spinkají :srdce: Čeče Pátin má žabičku usínáčka z Ikei, pak závěsného modrého hrošíka, ale že by měl vyloženě oblíbeného usínáčka na každou noc :think: to nemá…většinou ho asi omrzí :nevim: Ale dneska si v obchodě vybral plyšáčka barevnou zebru, měl z ní hroznou legraci, tak jí zítra vyperu a uvidíme, jak ho bude bavit.
sterezie: ahojky kočko :mavam: Já jsem si říkala, že jsi asi nějak zaneprázdněná :lol: Zuby to je peklo…u nás aktuální asi už měsíc :roll: občas mu dásničky namažu Mundisalem (účinkuje prý do 2min) po něm se docela zklidní a je to lepší.

Jinak to naše dítě má v hlavě asi budík, protože v noci na dnešek vstával přesně v časech jako minulou noc :nevim: (22.30, 2.30, 5.30) 8-o
Chtěla jsem jít žehlit, ale raději sem si uvařila jídlo na zítra a nalila si decku vínka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.10.11 22:03
Chelsi píše:
x-juliet: Jsou tak úúúúžasný ty děti, když spinkají :srdce: Čeče Pátin má žabičku usínáčka z Ikei, pak závěsného modrého hrošíka, ale že by měl vyloženě oblíbeného usínáčka na každou noc :think: to nemá…většinou ho asi omrzí :nevim: Ale dneska si v obchodě vybral plyšáčka barevnou zebru, měl z ní hroznou legraci, tak jí zítra vyperu a uvidíme, jak ho bude bavit.
sterezie: ahojky kočko :mavam: Já jsem si říkala, že jsi asi nějak zaneprázdněná :lol: Zuby to je peklo…u nás aktuální asi už měsíc :roll: občas mu dásničky namažu Mundisalem (účinkuje prý do 2min) po něm se docela zklidní a je to lepší.Jinak to naše dítě má v hlavě asi budík, protože v noci na dnešek vstával přesně v časech jako minulou noc :nevim: (22.30, 2.30, 5.30) 8-o
Chtěla jsem jít žehlit, ale raději sem si uvařila jídlo na zítra a nalila si decku vínka :pankac:

asi mu davas moc hracek na vyber:-)
to je sladky,s tou zebrou :-D :palec:

teda to buzeni ti nezavidim.. druhy den bych se plouzila jako mrtvola

a cos varila dobryho? ja dneska zapecene testoviny :palec:

tos udelala dobre,s vinkem,vcera jsem mela s mamou trochu cerveneho a divala se na dokument Jana Sveraka Tatinek(o jeho otci,Zdenkovi S.),to bylo tak zajimavy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.10.11 22:06

pristi ctvrtek,10.,jsu na No Name do Lucerny,uz mam listek,ja se taak tesim :palec: :pankac:

byla jsem na nich uz jednou,tak tri roky nazpatek a nazivou jsou jeste lepsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
30.10.11 09:43

:mavam:
My jsme měli na návštěvě od čtvrtka rodiče. Včera toho manžel využil a pozval mě na výbornou, úžasnou, skvělou večeři do Prahy:srdce: .
Rodiče hlídali Štěpánka. Bylo to poprvé, co ho někdo hlídal. I když jsem si večer skvěle užila, tak jsem se na tu svojí malou lásku moc a moc těšila :hug: :srdce: .
Jinak malý se dnes probudil až v 8 hodin. Což je paráda, jelikož mu můžu pěkně upravit denní režim (zimní čas), aniž by to nějak zpozoraval :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.10.11 18:00
x-juliet píše:
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Já dnes byla taky na couračce a v DM :pankac: Akorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím :roll: , ale ted už sladce spinká :andel:

taky jsem udelala jeden pro sebe ajeden jako prekvapko pro mamu :-)
daji se vyzvednout v prazemtakze bez postovneho:-)

to se patikovi nedivim:-),ja dam adamovi,v nouzi nejvetsi,rohlik a je klid:-)

adam taky spinka,uz hodinu a pul,ale porad se mi z boku prevraci na brisko,tam se mu nelibi,tak se trochu vzbudi,zanarika,ja ho musim obratit na zada a za 5 minut to same(treba 5× za sebou:-)

ma patik nejakou hracku spinkacka? adik ma svoji loutku oslika,pred spanim ji vzdycky drzi,prohlizi si ji a povida ji pohadku a pak vytuhne:-))

to je sluníčko, kdy spinkají tak jsou ti prcci tááák roztomilý :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.10.11 19:13

:mavam:
x-juliet: Já jsem potřebovala udělat kuřecí prsa, takže jsem uvařila kuřecí nudličky se žampionama na smetaně a k tomu byli bramborové gnocchi :huban: Byla to mňamka, nic nezbylo :jazyk:

S tím vstáváním k malému…jsem si už zvykla, bývali i horší noci (ale bylo jich naštěstí málo).A Ruda k němu vstávat nemůže, protože ho prostě neslyší, ten má šíleně tvrdý spaní, to bys nevěřila :roll:

Jinak Pátík asi ani nepostřehl nějakou změnu času :nevim: Ráno vstával zase v 6 (což by bylo za starého letního času už v 5 8-o ) a spát šel ve své obvyklé době v 19.00.....ale zase přes den dal cca 3 hodinky spánku, což bych já brala každý den :wink:

janicce: dobře jste s manželem udělali, já bych toho taky hned využila :lol:
Jani a vy teda jdete juklíkovat? Nakonec holky nejdou, tak abych tam nakonec nešla sama, to bych už mohla jít jinak ve středu do Vršovic, což je o dost blíže než Luka :think: A jsou tam k dispozici třeba takový ty kruhy s křížem mezi nožkami? nebo nevím jestli mám ještě nějaký sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí