Poradna duly
Jana Čurdová
x-juliet píše:
diky moc,holky![]()
ja o tom nechci moc mluvit,boli to a je to nehezke..
jen jsem chtela,abyste to vedely a nedivily se,proc o manzelovi nemluvim..
fakt si nechci stezovat a brecet vam tu..
chelsi-tenhle ctvrtek nepujdem do hernicky,kvuli te skole,ale ten dalsi urco:-)
holciny-juklikovat nepujdem,ale muzeme se k vam pripojit potom,jestli pujdete jeste na prochazku a treba na kaficko:-)
a jeste me napadlo-vite,ze v lefikovi se da udelat narozeninova oslava?,normalne za provozu centra.. Treba tem nasem zlatickum udelat spolecnou minioslavicku v lednu
teď jsou divný noce, já vůbec nemůžu spát
![]()
x-juliet píše:Chelsi píše:
x-juliet: Já to naprosto chápu
Tento čtvrtek půjdeme sami, ať Pátík nezakrnía ten další počítáme s vámi
My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo
Už malému shání župánek a pro sebe odvahu
tak tam pozdravujte ve ct miminka
![]()
tak at vyberes nejaky pekny,at je patik frajer
na co odvahu,jsi hezka zenska a pro rudu ta nej a to je dulezity![]()
Chelsi píše:x-juliet píše:Chelsi píše:
My do bazíku půjdeme, Pátík tam ještě nebyl a když to bude vpoho a bude se mu ve vodě líbit, tak třeba začneme chodit blíž do Vršovic. Ještě jsem teda nevolala kvůli rezervaci, tak snad bude volné místo
![]()
jéé, ty jsi hodná
si mi hezky polechtala a povzbudila mé nízké sebevědomí
Pozdravovat budeme, já jsem zvědavá, jestli se tam objeví ti samí…
Už jdu do pelechu dokud Pátík spinká
![]()
jéé, ty jsi hodná
![]()
jéé, ty jsi hodná
jaky nizky sebevedomi? nekdy ti ukazu fotky,kdyz mi bylo 14-15let,to bylo nizke sebevedomi.. ![]()
ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je pryc ![]()
vite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc
![]()
V pc to vypadalo moc hezky,tak uvidim v realu:-)
x-juliet píše:
ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je prycvite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc
![]()
Ahojky ![]()
tak to je slušná cena za ty fotokalendáře
že by se udělal vánoční dáreček pro babičky?
![]()
Já dnes byla taky na couračce a v DM
Akorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím
, ale ted už sladce spinká ![]()
Kurňa holky
dnes se mění čas
![]()
Takže malej nebude vstávat v 6, ale už v 5
![]()
Chelsi píše:x-juliet píše:Ahojky
ahoj holciny. jaky byl den? my celekm fajn,prochazka a doplneni zasob v DM-pleny,ubrousky,kasicky atd.,neco pro me a litr je prycvite,ze na piklio.cz mate fotokalendare 1+1 zdarma (bud dva ruzne,nebo i jeden dvakrat),tak jsem si vybrala tu nejmensi velikost nast.kalendare(sest listu),dala tam adikovy fotky a odjednala 2×,za 199kc
![]()
tak to je slušná cena za ty fotokalendářeže by se udělal vánoční dáreček pro babičky?
![]()
Já dnes byla taky na couračce a v DMAkorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím
, ale ted už sladce spinká
taky jsem udelala jeden pro sebe ajeden jako prekvapko pro mamu ![]()
daji se vyzvednout v prazemtakze bez postovneho:-)
to se patikovi nedivim:-),ja dam adamovi,v nouzi nejvetsi,rohlik a je klid:-)
adam taky spinka,uz hodinu a pul,ale porad se mi z boku prevraci na brisko,tam se mu nelibi,tak se trochu vzbudi,zanarika,ja ho musim obratit na zada a za 5 minut to same(treba 5× za sebou:-)
ma patik nejakou hracku spinkacka? adik ma svoji loutku oslika,pred spanim ji vzdycky drzi,prohlizi si ji a povida ji pohadku a pak vytuhne:-))
áhoj
byli jsme od čtvrtka v severních čechách u babičky, takže dočítám ![]()
jinak holky, omlouvám se,ale v pátek nemůžeme, zase jedeme ve čt mimo prahu..
Chelsi, krásný buchty, taky je mám zítra v plánu ![]()
Andrejko, co napsat, snad jen hodně sil ![]()
a co se týče posledních nocí,tak mi ani nemluvte
vypadá to na horní zuby, takže uspávám hodinu, pak třikrát vstanu a ve tři je Julie vyspaná, výská a chce si hrát
pánvičkou jí dneska klepnu!
takže se dnes těším na vstávání v pět
![]()
sterezie píše: áhojbyli jsme od čtvrtka v severních čechách u babičky, takže dočítám
jinak holky, omlouvám se,ale v pátek nemůžeme, zase jedeme ve čt mimo prahu..
Chelsi, krásný buchty, taky je mám zítra v plánu
Andrejko, co napsat, snad jen hodně sil
a co se týče posledních nocí,tak mi ani nemluvtevypadá to na horní zuby, takže uspávám hodinu, pak třikrát vstanu a ve tři je Julie vyspaná, výská a chce si hrát
pánvičkou jí dneska klepnu!
takže se dnes těším na vstávání v pět
![]()
rikala jsem si,ze se tu neobjevujes..
diky ![]()
tak se mejte hezky ![]()
zoubky nekdy umi pozlobit,tak at rychle vylezou a spinkani se zlepsi ![]()
u adama to vypada uz na sesty zub,takze dva nahore a ctyri dole ![]()
x-juliet: Jsou tak úúúúžasný ty děti, když spinkají
Čeče Pátin má žabičku usínáčka z Ikei, pak závěsného modrého hrošíka, ale že by měl vyloženě oblíbeného usínáčka na každou noc
to nemá…většinou ho asi omrzí
Ale dneska si v obchodě vybral plyšáčka barevnou zebru, měl z ní hroznou legraci, tak jí zítra vyperu a uvidíme, jak ho bude bavit.
sterezie: ahojky kočko
Já jsem si říkala, že jsi asi nějak zaneprázdněná
Zuby to je peklo…u nás aktuální asi už měsíc
občas mu dásničky namažu Mundisalem (účinkuje prý do 2min) po něm se docela zklidní a je to lepší.
Jinak to naše dítě má v hlavě asi budík, protože v noci na dnešek vstával přesně v časech jako minulou noc
(22.30, 2.30, 5.30) ![]()
Chtěla jsem jít žehlit, ale raději sem si uvařila jídlo na zítra a nalila si decku vínka ![]()
Chelsi píše:
x-juliet: Jsou tak úúúúžasný ty děti, když spinkajíČeče Pátin má žabičku usínáčka z Ikei, pak závěsného modrého hrošíka, ale že by měl vyloženě oblíbeného usínáčka na každou noc
to nemá…většinou ho asi omrzí
Ale dneska si v obchodě vybral plyšáčka barevnou zebru, měl z ní hroznou legraci, tak jí zítra vyperu a uvidíme, jak ho bude bavit.
sterezie: ahojky kočkoJá jsem si říkala, že jsi asi nějak zaneprázdněná
Zuby to je peklo…u nás aktuální asi už měsíc
občas mu dásničky namažu Mundisalem (účinkuje prý do 2min) po něm se docela zklidní a je to lepší.Jinak to naše dítě má v hlavě asi budík, protože v noci na dnešek vstával přesně v časech jako minulou noc
(22.30, 2.30, 5.30)
Chtěla jsem jít žehlit, ale raději sem si uvařila jídlo na zítra a nalila si decku vínka
asi mu davas moc hracek na vyber:-)
to je sladky,s tou zebrou
![]()
teda to buzeni ti nezavidim.. druhy den bych se plouzila jako mrtvola
a cos varila dobryho? ja dneska zapecene testoviny ![]()
tos udelala dobre,s vinkem,vcera jsem mela s mamou trochu cerveneho a divala se na dokument Jana Sveraka Tatinek(o jeho otci,Zdenkovi S.),to bylo tak zajimavy
![]()
pristi ctvrtek,10.,jsu na No Name do Lucerny,uz mam listek,ja se taak tesim
![]()
byla jsem na nich uz jednou,tak tri roky nazpatek a nazivou jsou jeste lepsi ![]()
![]()
My jsme měli na návštěvě od čtvrtka rodiče. Včera toho manžel využil a pozval mě na výbornou, úžasnou, skvělou večeři do Prahy:srdce: .
Rodiče hlídali Štěpánka. Bylo to poprvé, co ho někdo hlídal. I když jsem si večer skvěle užila, tak jsem se na tu svojí malou lásku moc a moc těšila
.
Jinak malý se dnes probudil až v 8 hodin. Což je paráda, jelikož mu můžu pěkně upravit denní režim (zimní čas), aniž by to nějak zpozoraval ![]()
x-juliet píše:Chelsi píše:x-juliet píše:Ahojky
![]()
tak to je slušná cena za ty fotokalendářeže by se udělal vánoční dáreček pro babičky?
![]()
Já dnes byla taky na couračce a v DMAkorát Pátíka to už nějak po 3 hodinách v kočárku nebavilo, se mu ani nedivím
, ale ted už sladce spinká
taky jsem udelala jeden pro sebe ajeden jako prekvapko pro mamu
daji se vyzvednout v prazemtakze bez postovneho:-)to se patikovi nedivim:-),ja dam adamovi,v nouzi nejvetsi,rohlik a je klid:-)
adam taky spinka,uz hodinu a pul,ale porad se mi z boku prevraci na brisko,tam se mu nelibi,tak se trochu vzbudi,zanarika,ja ho musim obratit na zada a za 5 minut to same(treba 5× za sebou:-)
ma patik nejakou hracku spinkacka? adik ma svoji loutku oslika,pred spanim ji vzdycky drzi,prohlizi si ji a povida ji pohadku a pak vytuhne:-))
to je sluníčko, kdy spinkají tak jsou ti prcci tááák roztomilý
![]()
![]()
x-juliet: Já jsem potřebovala udělat kuřecí prsa, takže jsem uvařila kuřecí nudličky se žampionama na smetaně a k tomu byli bramborové gnocchi
Byla to mňamka, nic nezbylo ![]()
S tím vstáváním k malému…jsem si už zvykla, bývali i horší noci (ale bylo jich naštěstí málo).A Ruda k němu vstávat nemůže, protože ho prostě neslyší, ten má šíleně tvrdý spaní, to bys nevěřila ![]()
Jinak Pátík asi ani nepostřehl nějakou změnu času
Ráno vstával zase v 6 (což by bylo za starého letního času už v 5
) a spát šel ve své obvyklé době v 19.00.....ale zase přes den dal cca 3 hodinky spánku, což bych já brala každý den ![]()
janicce: dobře jste s manželem udělali, já bych toho taky hned využila ![]()
Jani a vy teda jdete juklíkovat? Nakonec holky nejdou, tak abych tam nakonec nešla sama, to bych už mohla jít jinak ve středu do Vršovic, což je o dost blíže než Luka
A jsou tam k dispozici třeba takový ty kruhy s křížem mezi nožkami? nebo nevím jestli mám ještě nějaký sehnat.