Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
10.11.11 21:26
Dita01 píše:
plínky z Dm chválím !!! používáme často a prckovi vyhovují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kupuje je se slevou na DM knížku. Ještě chci zkuist ty z Lídlu anebo tesco… nemáte zkušenost?

Já jsem zkoušela zelené Tesco pleny a podle mě, jsou hodně podobné těm z DM. A teď je mají v akci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.11.11 22:12

ahojky, teda vy máte zážitky, to je děsný co se děje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.11.11 10:17

Dito, po těch z Lidlu sse Julie oprudila, takže já už radši neexperimentuju :-P
Jinak hlásím, ale samozřejmě to nechci zakřiknout, že Julie spala teď dvě noci za sebou v kuse! sice usnula až kolem půl devátý, ale do sedmi v kuse, jéééé to bylo tak krásný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
460
11.11.11 11:10

sterezi: No paráda, tak držím pěstí,aby to Julí vydrželo co nejdéle :potlesk: :lol: u nás je to se spaním jak kdy…někdy k němu vstávám jednou někdy i 4× :roll:

Ty z Lidlu jsem nezkoušela, ale Tesco zelené jsme dostali, tak jsem je používala na střídačku s látkovýma a Pamperskama. Příště bych už je ale nekoupila, přišlo mi, že se z nich malému brzy oprudí prdka. To už nám líp vyhovovali Bella Happy a i z těch Babylove má docela krásnou pokožku na prdce :palec:
Náš žebříček spokojenosti od nejlepší: :mrgreen:
1. Pampers Premium care
2. Pampers active baby
3. Bella Happy + Babylove
4. Tesco Baby essentials
5. Rossman Baby dreams - nebo co to mají za tu svou značku…ty teda nee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.11.11 11:19

Ted mají akci na plenky Pampers active baby v drogérii Teta…4ky (82kusů) když koupíte 2 balíky, dají vám 100,– slevu, tak jeden vyjde na 350,– tzn.že jedna plenka stojí 4, 30,– :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.11.11 12:38
sterezie píše:
Dito, po těch z Lidlu sse Julie oprudila, takže já už radši neexperimentuju :-P
Jinak hlásím, ale samozřejmě to nechci zakřiknout, že Julie spala teď dvě noci za sebou v kuse! sice usnula až kolem půl devátý, ale do sedmi v kuse, jéééé to bylo tak krásný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Paráda :palec: . Snad jí to vydrží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.11.11 12:42
Chelsi píše:
sterezi: No paráda, tak držím pěstí,aby to Julí vydrželo co nejdéle :potlesk: :lol: u nás je to se spaním jak kdy…někdy k němu vstávám jednou někdy i 4× :roll:Ty z Lidlu jsem nezkoušela, ale Tesco zelené jsme dostali, tak jsem je používala na střídačku s látkovýma a Pamperskama. Příště bych už je ale nekoupila, přišlo mi, že se z nich malému brzy oprudí prdka. To už nám líp vyhovovali Bella Happy a i z těch Babylove má docela krásnou pokožku na prdce :palec:
Náš žebříček spokojenosti od nejlepší: :mrgreen:
1. Pampers Premium care
2. Pampers active baby
3. Bella Happy + Babylove
4. Tesco Baby essentials
5. Rossman Baby dreams - nebo co to mají za tu svou značku…ty teda nee :pankac:

Přidávám náš žebříček plek :mrgreen:
1. Pampers premium care
2. Pampers active baby
3. Tesco Essecials
4. Babylove

No abych pravdu řekla, tak jsem ani jiné nezkoušela. Ještě vlastně v porodnici Fixies, ale že by mě nadchly :nevim: . A Bella Happy jsem měla vzorek a přišly mi tlusté a tuhé (i když oproti PPC jsou všechny tusté a tuhé, že :lol: )
A Rossman plenky mi už nesmí do baráku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.11.11 12:45

My jsme se před chvíli vrátili z plavání a paráda to byla :palec: Štěpán si to tentokrát opravdu užil. Cachtali jsme se asi 40 minut a pak jsme byli hodinu v herničce. Zmohlo ho to tak, že usnul už v autě.. Tak jsem ho opatrně přenesla do postýlky a bucá jak dudek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.11.11 13:14
janicce píše:
My jsme se před chvíli vrátili z plavání a paráda to byla :palec: Štěpán si to tentokrát opravdu užil. Cachtali jsme se asi 40 minut a pak jsme byli hodinu v herničce. Zmohlo ho to tak, že usnul už v autě.. Tak jsem ho opatrně přenesla do postýlky a bucá jak dudek :pankac:

Jééé brouček :hug: no tak to je super, že si to tentokrát užil a měli jste opět bazének sami pro sebe? určitě jsi ho už nedávala do té ohrádky, vid? :mrgreen:
U nás … Pátík je po obědě, měl domácí polévku :huban: , uložila jsem ho do postýlky a on místo aby chrupkal, tak si furt stoupá :twisted: :lol: Jdu ho položit a za chvilku zase stojí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.11.11 13:17
A Rossman plenky mi už nesmí do baráku :roll:
:pankac: Máš recht :pankac: ty jsou ze všech, co jsem vyzkoušela, na :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.11.11 16:21
Chelsi píše:
janicce píše:
My jsme se před chvíli vrátili z plavání a paráda to byla :palec: Štěpán si to tentokrát opravdu užil. Cachtali jsme se asi 40 minut a pak jsme byli hodinu v herničce. Zmohlo ho to tak, že usnul už v autě.. Tak jsem ho opatrně přenesla do postýlky a bucá jak dudek :pankac:
Jééé brouček :hug: no tak to je super, že si to tentokrát užil a měli jste opět bazének sami pro sebe? určitě jsi ho už nedávala do té ohrádky, vid? :mrgreen:
U nás … Pátík je po obědě, měl domácí polévku :huban: , uložila jsem ho do postýlky a on místo aby chrupkal, tak si furt stoupá :twisted: :lol: Jdu ho položit a za chvilku zase stojí :roll: :roll:

do ohrádky jsem ho už raději nedávala :-D . Tentokrát jsem šla s nosítkem, takže no bylo rychlejší, něž s tím kočárem, jako minule :roll: .
A usnul Patik nakonec :lol: ? Za jak dlouho ho to přestalo bavit :-) ? Je to malý šikula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.11.11 21:51

Jani, nebudeš mi nejspíš věřit,ale on po celou dobu (cca 40minut) furt vstával a volal mama mama …no nevydržela jsem to a protože byl unavený, tak jsem ho šoupla do kočárku,připoutala a hned usnul :/ Udělala jsem přesně to,co jsem nikdy nechtěla,abych na sebe neušila bič. No a večer to byla úplná katastrofa, protože se mu prořezávají obě horní jedničky a ještě má bolení z té polévky,tak prďákuje jako starý chlapík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.11.11 21:56
Chelsi píše:
Jani, nebudeš mi nejspíš věřit,ale on po celou dobu (cca 40minut) furt vstával a volal mama mama …no nevydržela jsem to a protože byl unavený, tak jsem ho šoupla do kočárku,připoutala a hned usnul :/ Udělala jsem přesně to,co jsem nikdy nechtěla,abych na sebe neušila bič. No a večer to byla úplná katastrofa, protože se mu prořezávají obě horní jedničky a ještě má bolení z té polévky,tak prďákuje jako starý chlapík ;)

Ono ho to za chvíli přestane bavit, neboj :pankac: . Já Štěpána před spaní co nejvíc utahám, aby pak neměl na takové kraviny ani pomyšlení :mrgreen: .
Bobátko malé :hug: - zuby a ještě do toho bříško..
Já jsem na zoubky koupila Calgel a pomáhal. A nebo chladivé kousátko a bylo dobře..
Muž šel dneska na fotbal, takže tu vegetím sama..
A co Ty? Jak si užíváš víken bez muže 8-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.11.11 22:06

Chelsi, tak to malá spí běžně v kočárku, jeddině večer usíná v postýlce :wink: a je to fakt praktický, vzhledem k tomu stoupání, jinak teda holky samozřejmě gratuluju!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
460
11.11.11 22:21

Já mu zoubky mažu Mundisalem gelem,taky to docela zabírá…ale on jak už je prďola přetažený únavou,tak je protivný a to uspávání je pak náročný. Včera naopak usnul,jen co jsem ho položila do postýlky. Od zítřka do neděle budu mít u sebe mladšího brášku (7let) to bude Pátík rád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí