Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
15.11.11 15:31
Chelsi píše:
Holkííí :mrgreen:bavili jsme se co koupit dětičkám, ale inspirujte mne ještě… co koupit chlapovi svému? :roll: To je pro mne oříšek a hodně tvrdý :twisted: :lol:

Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe :jazyk: .
Jinak tátovi mám v plánu koupit SmartPhone..
To jsem Ti asi moc nepomohla, co :think: . Ani s jedním a ni s druhým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:32

A ještě táta k tomu mobilu dostane takové ty drobnosti jako jsou ponožky, kosmetika a tak.. Jo a asi koupím nové mlýnky na sůl a pepř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:35
janicce píše:
Chelsi píše:
Holkííí :mrgreen:bavili jsme se co koupit dětičkám, ale inspirujte mne ještě… co koupit chlapovi svému? :roll: To je pro mne oříšek a hodně tvrdý :twisted: :lol:
Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe :jazyk: .
To jsem Ti asi moc nepomohla, co :think: . Ani s jedním a ni s druhým :mrgreen:

Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roce :zed: Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:38
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roce :zed: Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet :nevim:

No to věřím. Můj muž je zas takový ignorant, že když se ho zeptám, co by si přát, tak řekne, že nic :roll: . Takže mu vyberu něco sama a on to pak stejně nepoužívá. Třeba loni mluvil o tom, že by chtěl něco do práce. Tak dostal profi nůž a vidličku. Stálo to ranec a on to stejně nepoužívá :zed: . Jediné, co neignoruje je oblečení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:39

A to máme ještě týden před Vánoci výročí 7let!!! 8-o
Ale to vždy něco vymyslím…přinejhorším se uvaří a upeče nějaká mńamka, zapálíme svíčky a vopiju ho do němoty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …to byla ovšem sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:40

Jo, vlastne říkal, že by se hodil hrnec.. Ale přece mu nekoupím nějaký kastrol, ze kterého budu vařit taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:41

A nebo kup nějaký víkendový pobyt pro dva (máma určitě rádá pohlídá). Nebo masáž.. Je to těžké s těma chlapama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:42
Chelsi píše:
přinejhorším se uvaří a upeče nějaká mńamka, zapálíme svíčky a vopiju ho do němoty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …to byla ovšem sranda.
:palec: :palec: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.11.11 15:43

Omlouvám se za vpadnutí :oops: dáte mi prosím hlasík? http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197 díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:47
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roce :zed: Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet :nevim:
No to věřím. Můj muž je zas takový ignorant, že když se ho zeptám, co by si přát, tak řekne, že nic :roll: . Takže mu vyberu něco sama a on to pak stejně nepoužívá. Třeba loni mluvil o tom, že by chtěl něco do práce. Tak dostal profi nůž a vidličku. Stálo to ranec a on to stejně nepoužívá :zed: . Jediné, co neignoruje je oblečení..
:lol: tak to je taky případ…tak nějak se snažím být vždy originální, aby z toho měl radost, hodilo se mu to a využil to :roll:
Nejhorší ale je, že si u nich v rodině nastavili vysokou laťku a obdarovávají se samýma veledarama a to je fakt na palici něco vymyslet:zed: U nás si dáváme maličkosti a u nich třeba LCD televize 8-o :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:48
janicce píše:
Jo, vlastne říkal, že by se hodil hrnec.. Ale přece mu nekoupím nějaký kastrol, ze kterého budu vařit taky :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:50
Chelsi píše:
Nejhorší ale je, že si u nich v rodině nastavili vysokou laťku a obdarovávají se samýma veledarama a to je fakt na palici něco vymyslet:zed: U nás si dáváme maličkosti a u nich třeba LCD televize 8-o :nevim:

Hmm, tak to pak těžko konkurovat :roll:
Na svátek dostal župan a z toho měl radost.. večer v něm dřepí u televize u fotbalu a libuje si, jak je mu teploučko :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:51

A nějaký dobrý nůž do práce by neocenil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:52
janicce píše:
A nebo kup nějaký víkendový pobyt pro dva (máma určitě rádá pohlídá). Nebo masáž.. Je to těžké s těma chlapama..

To jsou dobré nápady, možná nějaký ten pobyt by docela šel, skouknu to pak na Slevomatu…na masáže dostávají poukázky v práci do Sabai(e) :roll:

Koukala jsem na Slevomatu mají ted za slušnou cenu kompletní úklid vnitřku auta, což by taky šlo, ale zase to není osobní dárek, co potěší…spíš praktický :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:54
janicce píše:
A nějaký dobrý nůž do práce by neocenil?

Když on je na toto moc vybíravý :think: …asi bych dopadla jako ty s tím nožem a vidličkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí