Poradna duly
Jana Čurdová
Chelsi píše:
Holkíííbavili jsme se co koupit dětičkám, ale inspirujte mne ještě… co koupit chlapovi svému?
To je pro mne oříšek a hodně tvrdý
![]()
Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe
.
Jinak tátovi mám v plánu koupit SmartPhone..
To jsem Ti asi moc nepomohla, co
. Ani s jedním a ni s druhým ![]()
A ještě táta k tomu mobilu dostane takové ty drobnosti jako jsou ponožky, kosmetika a tak.. Jo a asi koupím nové mlýnky na sůl a pepř..
janicce píše:Chelsi píše:Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe
Holkíííbavili jsme se co koupit dětičkám, ale inspirujte mne ještě… co koupit chlapovi svému?
![]()
.
To jsem Ti asi moc nepomohla, co. Ani s jedním a ni s druhým
Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roce
Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roceChelsi píše:Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe
![]()
.
Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet
No to věřím. Můj muž je zas takový ignorant, že když se ho zeptám, co by si přát, tak řekne, že nic
. Takže mu vyberu něco sama a on to pak stejně nepoužívá. Třeba loni mluvil o tom, že by chtěl něco do práce. Tak dostal profi nůž a vidličku. Stálo to ranec a on to stejně nepoužívá
. Jediné, co neignoruje je oblečení..
A to máme ještě týden před Vánoci výročí 7let!!! ![]()
Ale to vždy něco vymyslím…přinejhorším se uvaří a upeče nějaká mńamka, zapálíme svíčky a vopiju ho do němoty
…to byla ovšem sranda.
Jo, vlastne říkal, že by se hodil hrnec.. Ale přece mu nekoupím nějaký kastrol, ze kterého budu vařit taky ![]()
A nebo kup nějaký víkendový pobyt pro dva (máma určitě rádá pohlídá). Nebo masáž.. Je to těžké s těma chlapama..
Chelsi píše:
přinejhorším se uvaří a upeče nějaká mńamka, zapálíme svíčky a vopiju ho do němoty![]()
![]()
…to byla ovšem sranda.
Omlouvám se za vpadnutí
dáte mi prosím hlasík? http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197 díky moc!
janicce píše:Chelsi píše:No to věřím. Můj muž je zas takový ignorant, že když se ho zeptám, co by si přát, tak řekne, že nicjanicce píše:Tak Pátík ten už má dárečků připravrných dost, spíš musím vymyslet něco pro Rudu. Elektronika, nad to ani nepřemýšlím, protože si to kupuje sám a kdykoliv v roceChelsi píše:Já jsem malému objednala ještě takovou tu želvu, co promítá hvězdičky a hračky z Ikei - ale to jsem se inspirovala já od Tebe
![]()
.
Pro něj a jeho rodinu je to opravdu náročný něco kloudnýho vymyslet
. Takže mu vyberu něco sama a on to pak stejně nepoužívá. Třeba loni mluvil o tom, že by chtěl něco do práce. Tak dostal profi nůž a vidličku. Stálo to ranec a on to stejně nepoužívá
. Jediné, co neignoruje je oblečení..
janicce píše:
Jo, vlastne říkal, že by se hodil hrnec.. Ale přece mu nekoupím nějaký kastrol, ze kterého budu vařit taky
Chelsi píše:
Nejhorší ale je, že si u nich v rodině nastavili vysokou laťku a obdarovávají se samýma veledarama a to je fakt na palici něco vymyslet:zed: U nás si dáváme maličkosti a u nich třeba LCD televize![]()
Hmm, tak to pak těžko konkurovat ![]()
Na svátek dostal župan a z toho měl radost.. večer v něm dřepí u televize u fotbalu a libuje si, jak je mu teploučko
.
janicce píše:
A nebo kup nějaký víkendový pobyt pro dva (máma určitě rádá pohlídá). Nebo masáž.. Je to těžké s těma chlapama..
To jsou dobré nápady, možná nějaký ten pobyt by docela šel, skouknu to pak na Slevomatu…na masáže dostávají poukázky v práci do Sabai(e) ![]()
Koukala jsem na Slevomatu mají ted za slušnou cenu kompletní úklid vnitřku auta, což by taky šlo, ale zase to není osobní dárek, co potěší…spíš praktický ![]()
janicce píše:
A nějaký dobrý nůž do práce by neocenil?
Když on je na toto moc vybíravý
…asi bych dopadla jako ty s tím nožem a vidličkou ![]()