Poradna duly
Jana Čurdová
Chelsi chceš v roce odstavit? jak často kojíš? já ráno večer,ale už bere i lahvičku takže u nás to nebude problém
ale zatím si to užívám a chci kojit co nejdéle,ale když spí dostane lahvičku s Um a vyhovuje mu to ![]()
Chelsi píše:
Krásný večer děvčátka![]()
My jsme se dnes měli docela fajn,dopoledne jsme si byli vyzvednout fotokalendáře
![]()
a jsou docela povedené. Odpoledne jsme byli na procházce, cestou jsem obešla lékárny a koupila vzorečky sunarů. Páč mi včera doktorka sdělila, že bych měla Pátíka pomalu na něj zvykat a kolem toho ročku pozvolna odstavovat…že prý to později bude náročnější
Tak to začneme pomalu zkoušet
Jinak Pátík je po dnešku zase pěkně potlučený (máme i malinkatou modřinku nad očíčkem![]()
) bere ten trénink nějak hopem, dneska se mi postavil v koupelně u vany
a celkově byl odpoledne výjmečně tak hodný…asi mu ten mráz venku dělá dobře
Je to šikulka
. Z modřin si nic nedělej - ještě jich bude až až
. Štěpán má rýmu jak trám
. Bobátko moje malé. Musíme odsávat odsávačkou a to se mu ani trochu nelíbí
.
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF
. A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba ![]()
Dita01 píše:
Chelsi chceš v roce odstavit? jak často kojíš? já ráno večer,ale už bere i lahvičku takže u nás to nebude problémale zatím si to užívám a chci kojit co nejdéle,ale když spí dostane lahvičku s Um a vyhovuje mu to
No právě, že bych řekla, že kojím docela často…před spaním, v noci, ráno a kolikrát si vyřve i přes den
Velkou roli v tom hraje i ten kontakt, Pátík je na něm tak trochu závislý a razantně do ted odmítá cokoliv jiného (UM)
Chtěla bych aspoň, aby si na něj pomaličku zvykal a nahradit třeba kojení před spaním nebo to ranní, ale v noci bych ho třeba kojila…
Chelsi já mu MM přes den nutím
no a v noci to ho odstavil manžel,ale nebylo to jednoduché ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Je to šikulka
My jsme se dnes měli docela fajn,dopoledne jsme si byli vyzvednout fotokalendáře
![]()
a jsou docela povedené. Odpoledne jsme byli na procházce, cestou jsem obešla lékárny a koupila vzorečky sunarů. Páč mi včera doktorka sdělila, že bych měla Pátíka pomalu na něj zvykat a kolem toho ročku pozvolna odstavovat…že prý to později bude náročnější
Jinak Pátík je po dnešku zase pěkně potlučený (máme i malinkatou modřinku nad očíčkem![]()
.
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF. A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba
Miláček malinkej
…ať je mu brzy lépe.
Nakonec jsem sehnala nějakou novinku od Hippu
, Nutrilon a Nutra defens a bebu tu čeče ne. Lékárnice ještě říkala at vyzkouším klasiku Sunar od Hero (
) ten prý mívá u kojenců úspěch. Ještě jsem si sehnala dva emaily, kde můžu požádat o další vzorečky…jde mi hlavně o to, abych nekupovala zbytečně celou krabici a pak to vyhodila z okna, když to nebude chtít. Do ted jsem vždy tu udělanou celou dávku v lahvičce vyhodila.
Chelsi píše:janicce píše:Miláček malinkejChelsi píše:Je to šikulka
![]()
.
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF. A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba
…ať je mu brzy lépe.
Nakonec jsem sehnala nějakou novinku od Hippu, Nutrilon a Nutra defens a bebu tu čeče ne. Lékárnice ještě říkala at vyzkouším klasiku Sunar od Hero (
) ten prý mívá u kojenců úspěch. Ještě jsem si sehnala dva emaily, kde můžu požádat o další vzorečky…jde mi hlavně o to, abych nekupovala zbytečně celou krabici a pak to vyhodila z okna, když to nebude chtít. Do ted jsem vždy tu udělanou celou dávku v lahvičce vyhodila.
To chápu. Nabídla bych Ti naši Bebu, ale my máme tu hypoalergení. A ta je prý oproti klasickému UM hořká
. Takže by to asi k ničemu nebylo, co
?
Měla jsi říct doktorce, aby Ti nějaké vzorky dala. Beztak toho mají plné skříňky - dostávají to od distributorů. Ta naše mi ji jednou dala celou pikslu Nutrilonu ![]()
Dita01 píše:
Chelsi já mu MM přes den nutímno a v noci to ho odstavil manžel,ale nebylo to jednoduché
janicce píše:Chelsi píše:To chápu. Nabídla bych Ti naši Bebu, ale my máme tu hypoalergení. A ta je prý oproti klasickému UM hořkájanicce píše:Miláček malinkejChelsi píše:Je to šikulka
![]()
.
…ať je mu brzy lépe.
Nakonec jsem sehnala nějakou novinku od Hippu, Nutrilon a Nutra defens a bebu tu čeče ne. Lékárnice ještě říkala at vyzkouším klasiku Sunar od Hero (
. Takže by to asi k ničemu nebylo, co
?
Měla jsi říct doktorce, aby Ti nějaké vzorky dala. Beztak toho mají plné skříňky - dostávají to od distributorů. Ta naše mi ji jednou dala celou pikslu Nutrilonu
Jani děkuji za nabídku
… uvidíme, já na to tak nějak nepospíchám
, vyzkoušíme co máme doma a přinejhorším jí koupím (nebo ten Sunar) a kdyžtak zbytek někomu daruji. Ale chce to prý zkoušet a dokola nabízet, aby si zvykli na jinou chuť.
Stejně je to taky zajímavé…jednou ti kladou na srdce, že je nejlepší kojit celé 2 roky a ted mi povídá, že kolem roka pozvolna odstavovat. Tak ho budu pozvolna odstavovat tak půl roku ![]()
Chelsi, to Ti doktorka řekla
já bych asi nechala, až se odstaví sám
ale kdybys chtěla vyzkoušet i třeba Babylove, tak taky můžu poskytnout vzorek ![]()
No uvidíš, jak se Ti to odstavování bude dařit. Pokud by to nešlo a malý by z toho měl být jen nešťastný, tak bych to asi přes koleno nelámala a kojila dál. Třeba příjde UM na chuť později.. A nebo mě napadlo, nejprve zkusit podat odstříkané MM mléko z lahvičky a postupně mu ho měnit za UM. Aby si nejprve zvykl na lahvičku. Ale nemám s tím moc zkušenosti - jen mě to tak napadlo
.
Určitě to s Pátikem zvládnete co nejlépe ![]()
janicce píše:
Grepíku, všchno nejlepší Tvým holčičkám k 10.mesíci![]()
jé děkujem a Vám taky všechno nej a aj Juli
![]()
grepik píše:janicce píše:jé děkujem a Vám taky všechno nej a aj Juli
Grepíku, všchno nejlepší Tvým holčičkám k 10.mesíci![]()
![]()
![]()
Taky díky
. Julinka už 10 měla, ne (podle metříku)?
taky přeju
Julinka měla 5., ale i tak děkujeme
holky, to to letí, už jí táhne 11.měsíc ![]()