Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
16.11.11 22:18

Chelsi chceš v roce odstavit? jak často kojíš? já ráno večer,ale už bere i lahvičku takže u nás to nebude problém :wink: ale zatím si to užívám a chci kojit co nejdéle,ale když spí dostane lahvičku s Um a vyhovuje mu to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.11.11 22:21
Chelsi píše:
Krásný večer děvčátka :wink: :mavam:My jsme se dnes měli docela fajn,dopoledne jsme si byli vyzvednout fotokalendáře :mrgreen: :pankac: a jsou docela povedené. Odpoledne jsme byli na procházce, cestou jsem obešla lékárny a koupila vzorečky sunarů. Páč mi včera doktorka sdělila, že bych měla Pátíka pomalu na něj zvykat a kolem toho ročku pozvolna odstavovat…že prý to později bude náročnější :roll: Tak to začneme pomalu zkoušet :jazyk:
Jinak Pátík je po dnešku zase pěkně potlučený (máme i malinkatou modřinku nad očíčkem :twisted: :roll: ) bere ten trénink nějak hopem, dneska se mi postavil v koupelně u vany 8-o a celkově byl odpoledne výjmečně tak hodný…asi mu ten mráz venku dělá dobře :lol:

Je to šikulka :palec: . Z modřin si nic nedělej - ještě jich bude až až :mrgreen: . Štěpán má rýmu jak trám :zed: . Bobátko moje malé. Musíme odsávat odsávačkou a to se mu ani trochu nelíbí :poblion: .
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF :dance: . A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.11.11 22:25
Dita01 píše:
Chelsi chceš v roce odstavit? jak často kojíš? já ráno večer,ale už bere i lahvičku takže u nás to nebude problém :wink: ale zatím si to užívám a chci kojit co nejdéle,ale když spí dostane lahvičku s Um a vyhovuje mu to :palec:

No právě, že bych řekla, že kojím docela často…před spaním, v noci, ráno a kolikrát si vyřve i přes den :roll: Velkou roli v tom hraje i ten kontakt, Pátík je na něm tak trochu závislý a razantně do ted odmítá cokoliv jiného (UM)
Chtěla bych aspoň, aby si na něj pomaličku zvykal a nahradit třeba kojení před spaním nebo to ranní, ale v noci bych ho třeba kojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.11.11 22:30

Chelsi já mu MM přes den nutím :wink: no a v noci to ho odstavil manžel,ale nebylo to jednoduché :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.11.11 22:33
janicce píše:
Chelsi píše:
Krásný večer děvčátka :wink: :mavam:My jsme se dnes měli docela fajn,dopoledne jsme si byli vyzvednout fotokalendáře :mrgreen: :pankac: a jsou docela povedené. Odpoledne jsme byli na procházce, cestou jsem obešla lékárny a koupila vzorečky sunarů. Páč mi včera doktorka sdělila, že bych měla Pátíka pomalu na něj zvykat a kolem toho ročku pozvolna odstavovat…že prý to později bude náročnější :roll: Tak to začneme pomalu zkoušet :jazyk:
Jinak Pátík je po dnešku zase pěkně potlučený (máme i malinkatou modřinku nad očíčkem :twisted: :roll: ) bere ten trénink nějak hopem, dneska se mi postavil v koupelně u vany 8-o a celkově byl odpoledne výjmečně tak hodný…asi mu ten mráz venku dělá dobře :lol:
Je to šikulka :palec: . Z modřin si nic nedělej - ještě jich bude až až :mrgreen: . Štěpán má rýmu jak trám :zed: . Bobátko moje malé. Musíme odsávat odsávačkou a to se mu ani trochu nelíbí :poblion: .
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF :dance: . A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba :nevim:

Miláček malinkej :srdce: …ať je mu brzy lépe.
Nakonec jsem sehnala nějakou novinku od Hippu :nevim: , Nutrilon a Nutra defens a bebu tu čeče ne. Lékárnice ještě říkala at vyzkouším klasiku Sunar od Hero ( :?: ) ten prý mívá u kojenců úspěch. Ještě jsem si sehnala dva emaily, kde můžu požádat o další vzorečky…jde mi hlavně o to, abych nekupovala zbytečně celou krabici a pak to vyhodila z okna, když to nebude chtít. Do ted jsem vždy tu udělanou celou dávku v lahvičce vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.11.11 22:37
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Zrovna jsem narazila na slevomatu na skládácí přáníčka s vlasní fotkou 10ks za 115CZK. Do toho jdu a pošlu to jako PF :dance: . A jaké značky jsi sehnala? Vím, že vzorky dělá snad jen NutraDef. a Beba :nevim:
Nakonec jsem sehnala nějakou novinku od Hippu :nevim: , Nutrilon a Nutra defens a bebu tu čeče ne. Lékárnice ještě říkala at vyzkouším klasiku Sunar od Hero ( :?: ) ten prý mívá u kojenců úspěch. Ještě jsem si sehnala dva emaily, kde můžu požádat o další vzorečky…jde mi hlavně o to, abych nekupovala zbytečně celou krabici a pak to vyhodila z okna, když to nebude chtít. Do ted jsem vždy tu udělanou celou dávku v lahvičce vyhodila.

To chápu. Nabídla bych Ti naši Bebu, ale my máme tu hypoalergení. A ta je prý oproti klasickému UM hořká :nevim: . Takže by to asi k ničemu nebylo, co :think: ?
Měla jsi říct doktorce, aby Ti nějaké vzorky dala. Beztak toho mají plné skříňky - dostávají to od distributorů. Ta naše mi ji jednou dala celou pikslu Nutrilonu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.11.11 22:42
Dita01 píše:
Chelsi já mu MM přes den nutím :wink: no a v noci to ho odstavil manžel,ale nebylo to jednoduché :pankac:
:palec: Týýý jo, to teda tiše závidím :lol: už si nepamatuji, kdy jsem spala celou noc (poslední dny jsou to zase extrémy :roll: nejspíš zuby, ale uklidní se jen u prsa) Bojím se, že dokud ho budu kojit, tak celou noc neprospí :think: No uvidíme, bude to na dlouho, ale to mi nakonec nevadí…stačilo by mi aby UM přišel na chuť, že ho tím neotrávím a kojit můžu také (dokud to půjde, ale už né tak často)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.11.11 22:52
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
To chápu. Nabídla bych Ti naši Bebu, ale my máme tu hypoalergení. A ta je prý oproti klasickému UM hořká :nevim: . Takže by to asi k ničemu nebylo, co :think: ?
Měla jsi říct doktorce, aby Ti nějaké vzorky dala. Beztak toho mají plné skříňky - dostávají to od distributorů. Ta naše mi ji jednou dala celou pikslu Nutrilonu :dance:

Jani děkuji za nabídku :hug: … uvidíme, já na to tak nějak nepospíchám :wink: , vyzkoušíme co máme doma a přinejhorším jí koupím (nebo ten Sunar) a kdyžtak zbytek někomu daruji. Ale chce to prý zkoušet a dokola nabízet, aby si zvykli na jinou chuť.
Stejně je to taky zajímavé…jednou ti kladou na srdce, že je nejlepší kojit celé 2 roky a ted mi povídá, že kolem roka pozvolna odstavovat. Tak ho budu pozvolna odstavovat tak půl roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.11.11 23:08

Chelsi, to Ti doktorka řekla 8-o já bych asi nechala, až se odstaví sám :oops: ale kdybys chtěla vyzkoušet i třeba Babylove, tak taky můžu poskytnout vzorek :wink:

• Citovat
  • Upravit
9821
16.11.11 23:41

hodně dětí se dostaví v roce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 08:42

No uvidíš, jak se Ti to odstavování bude dařit. Pokud by to nešlo a malý by z toho měl být jen nešťastný, tak bych to asi přes koleno nelámala a kojila dál. Třeba příjde UM na chuť později.. A nebo mě napadlo, nejprve zkusit podat odstříkané MM mléko z lahvičky a postupně mu ho měnit za UM. Aby si nejprve zvykl na lahvičku. Ale nemám s tím moc zkušenosti - jen mě to tak napadlo :pankac: .
Určitě to s Pátikem zvládnete co nejlépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 08:43

Grepíku, všchno nejlepší Tvým holčičkám k 10.mesíci :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.11.11 09:53
janicce píše:
Grepíku, všchno nejlepší Tvým holčičkám k 10.mesíci :mrgreen: :kytka:

jé děkujem a Vám taky všechno nej a aj Juli :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 12:33
grepik píše:
janicce píše:
Grepíku, všchno nejlepší Tvým holčičkám k 10.mesíci :mrgreen: :kytka:
jé děkujem a Vám taky všechno nej a aj Juli :kytka: :kytka: :kytka:

Taky díky :kytka: . Julinka už 10 měla, ne (podle metříku)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
17.11.11 12:48

taky přeju :kytka: Julinka měla 5., ale i tak děkujeme :wink: holky, to to letí, už jí táhne 11.měsíc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex