Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooojky ![]()
Nakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou
Stálo to za to ![]()
Chelsi píše:
AhooojkyNakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou
Stálo to za to
V kině jsem nebyla fakt dlouho a na filmu s titulkama ani nemluvím
Před porodem jsme s mužem chodili pravidelně (na české filmu ovšem). Bylo to fajn, Heli ![]()
Někdy to můžem zopáknout
Třeba nás bude víc.. ![]()
Dita01 píše:
Chelsi já byla včera, suppeeerrrr !!!!!!
Ahojky ![]()
na čem jsi byla?
janicce píše:Chelsi píše:V kině jsem nebyla fakt dlouho a na filmu s titulkama ani nemluvím
AhooojkyNakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou
Stálo to za to
![]()
Před porodem jsme s mužem chodili pravidelně (na české filmu ovšem). Bylo to fajn, Heli
Někdy to můžem zopáknout![]()
Třeba nás bude víc..
No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí
![]()
Chelsi píše:
No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí![]()
A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili
?
Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra
ale hned jak jsem viděla Pátínka, tak jsme se museli spolu pomazlit
(v Tescu mezi regály
)
janicce píše:Chelsi píše:A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili
No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí![]()
?
Prý to šlo
, akorát Ruda běsnil, jaký je problém někde ohřát dět.jídlo…nakonec uspěl v KFC
(Pátí měl dnes totiž obídek na dvakrát, jak moc nechce papkat kvůli těm zoubkům
)
Chelsi píše:
Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra![]()
(v Tescu mezi regály
)
Taky jsem se se Štěpánkem vítala, jako kdybych ho neviděla týden. Já prozměnu v Ikei před záchodkama ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Prý to šloChelsi píše:A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili
?
)
No mě v Palladiu v jedné restauraci řekli, že mi skleničku neohřejí, že to nesmí
Nechápu!
janicce píše:Chelsi píše:Taky jsem se se Štěpánkem vítala, jako kdybych ho neviděla týden. Já prozměnu v Ikei před záchodkama
Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra![]()
(v Tescu mezi regály
)
aspoň jste tam měli klídek. A jak to vypadalo v Ikee dnes? pořídil manžel, co chtěl?
Lidí bylo docela dost, ale už to nebylo takové davové šílenství, jako dny před tím
.
Koupili jsme všechno, co jsme chtěli
A ještě jsme jako bonus dostali poukázku na slevu 50% na veškerou útratu v restauraci ![]()
Teď si vlastně vzpomínám, že jsme chtěli ještě pořídit nové úchytky ke skříňkám - ty naše jsou pro mimi nebezpečné (mají ostré hrany
)… No tak příště ![]()
janicce píše:Chelsi píše:No mě v Palladiu v jedné restauraci řekli, že mi skleničku neohřejí, že to nesmíjanicce píše:Prý to šloChelsi píše:A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili
?
)
![]()
Nechápu!
Taky to nechápu…Ruda jako kuchař to taky nechápe, sámi v práci nemají problém ohřát jídlo určené pro děti (protože ty si prostě z jídelního lístku nevyberou vhodné papkání) ale když si nějaká babča přinese třeba polívčičku a chce jí pro sebe ohřát, tak to už nesmějí…což chápu. Ale třeba na Chodově mají k dispozici volně přístupně mikrovlnky ![]()
janicce píše:Štědrá to IkeaLidí bylo docela dost, ale už to nebylo takové davové šílenství, jako dny před tímaspoň jste tam měli klídek. A jak to vypadalo v Ikee dnes? pořídil manžel, co chtěl?
![]()
.
Koupili jsme všechno, co jsme chtěli![]()
A ještě jsme jako bonus dostali poukázku na slevu 50% na veškerou útratu v restauraci
Teď si vlastně vzpomínám, že jsme chtěli ještě pořídit nové úchytky ke skříňkám - ty naše jsou pro mimi nebezpečné (mají ostré hrany)… No tak příště
Chelsi píše:
Ale třeba na Chodově mají k dispozici volně přístupně mikrovlnky
Fakt?
To jsem ještě v nákupáku neviděla.. Jen na plavání a v Lefíku ![]()