Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
20.11.11 21:06

Ahooojky :mavam:

Nakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou :hug: Stálo to za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.11.11 21:13

Chelsi já byla včera, suppeeerrrr !!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:15
Chelsi píše:
Ahooojky :mavam:Nakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou :hug: Stálo to za to :pankac:

V kině jsem nebyla fakt dlouho a na filmu s titulkama ani nemluvím :lol: :mrgreen: Před porodem jsme s mužem chodili pravidelně (na české filmu ovšem). Bylo to fajn, Heli :hug:
Někdy to můžem zopáknout 8-) :?: Třeba nás bude víc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:15
Dita01 píše:
Chelsi já byla včera, suppeeerrrr !!!!!! :wink:

Ahojky :mavam:
na čem jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:25
janicce píše:
Chelsi píše:
Ahooojky :mavam:Nakonec kino proběhlo a ještě jednou děkuji Janičce, že šla se mnou :hug: Stálo to za to :pankac:
V kině jsem nebyla fakt dlouho a na filmu s titulkama ani nemluvím :lol: :mrgreen: Před porodem jsme s mužem chodili pravidelně (na české filmu ovšem). Bylo to fajn, Heli :hug:
Někdy to můžem zopáknout 8-) :?: Třeba nás bude víc.. :-)

No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:27
Chelsi píše:
No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí :palec: :pankac:

A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili :-D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:27

Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra :lol: :mrgreen: ale hned jak jsem viděla Pátínka, tak jsme se museli spolu pomazlit :hug: (v Tescu mezi regály :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:31
janicce píše:
Chelsi píše:
No určitě…je takových nových filmů o nichž jsem neměla ani ponětí a ty ukázky filmů, co půjdou teprve do kin, taky stály za shlédnutí :palec: :pankac:
A co Tvojí chlapci? Jak si to spolu v nákupáku užili :-D ?

Prý to šlo :-P , akorát Ruda běsnil, jaký je problém někde ohřát dět.jídlo…nakonec uspěl v KFC :roll: (Pátí měl dnes totiž obídek na dvakrát, jak moc nechce papkat kvůli těm zoubkům :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:33
Chelsi píše:
Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra :lol: :mrgreen: ale hned jak jsem viděla Pátínka, tak jsme se museli spolu pomazlit :hug: (v Tescu mezi regály :roll: )

Taky jsem se se Štěpánkem vítala, jako kdybych ho neviděla týden. Já prozměnu v Ikei před záchodkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:34
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Prý to šlo :-P , akorát Ruda běsnil, jaký je problém někde ohřát dět.jídlo…nakonec uspěl v KFC :roll: (Pátí měl dnes totiž obídek na dvakrát, jak moc nechce papkat kvůli těm zoubkům :think: )

No mě v Palladiu v jedné restauraci řekli, že mi skleničku neohřejí, že to nesmí :nevim: :pocitac: Nechápu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:42
janicce píše:
Chelsi píše:
Byla to pro mne taková dvouhodinová relaxační kůra :lol: :mrgreen: ale hned jak jsem viděla Pátínka, tak jsme se museli spolu pomazlit :hug: (v Tescu mezi regály :roll: )
Taky jsem se se Štěpánkem vítala, jako kdybych ho neviděla týden. Já prozměnu v Ikei před záchodkama :mrgreen:
:mrgreen: aspoň jste tam měli klídek. A jak to vypadalo v Ikee dnes? pořídil manžel, co chtěl?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:46
:mrgreen: aspoň jste tam měli klídek. A jak to vypadalo v Ikee dnes? pořídil manžel, co chtěl?

Lidí bylo docela dost, ale už to nebylo takové davové šílenství, jako dny před tím :roll: :pocitac: .
Koupili jsme všechno, co jsme chtěli :dance: 8-) A ještě jsme jako bonus dostali poukázku na slevu 50% na veškerou útratu v restauraci :palec:
Teď si vlastně vzpomínám, že jsme chtěli ještě pořídit nové úchytky ke skříňkám - ty naše jsou pro mimi nebezpečné (mají ostré hrany :zed: )… No tak příště :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:47
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Prý to šlo :-P , akorát Ruda běsnil, jaký je problém někde ohřát dět.jídlo…nakonec uspěl v KFC :roll: (Pátí měl dnes totiž obídek na dvakrát, jak moc nechce papkat kvůli těm zoubkům :think: )
No mě v Palladiu v jedné restauraci řekli, že mi skleničku neohřejí, že to nesmí :nevim: :pocitac: Nechápu!

Taky to nechápu…Ruda jako kuchař to taky nechápe, sámi v práci nemají problém ohřát jídlo určené pro děti (protože ty si prostě z jídelního lístku nevyberou vhodné papkání) ale když si nějaká babča přinese třeba polívčičku a chce jí pro sebe ohřát, tak to už nesmějí…což chápu. Ale třeba na Chodově mají k dispozici volně přístupně mikrovlnky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.11.11 21:50
janicce píše:
:mrgreen: aspoň jste tam měli klídek. A jak to vypadalo v Ikee dnes? pořídil manžel, co chtěl?
Lidí bylo docela dost, ale už to nebylo takové davové šílenství, jako dny před tím :roll: :pocitac: .
Koupili jsme všechno, co jsme chtěli :dance: 8-) A ještě jsme jako bonus dostali poukázku na slevu 50% na veškerou útratu v restauraci :palec:
Teď si vlastně vzpomínám, že jsme chtěli ještě pořídit nové úchytky ke skříňkám - ty naše jsou pro mimi nebezpečné (mají ostré hrany :zed: )… No tak příště :evil:
Štědrá to Ikea :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.11.11 21:50
Chelsi píše:
Ale třeba na Chodově mají k dispozici volně přístupně mikrovlnky :palec:

Fakt? 8-o To jsem ještě v nákupáku neviděla.. Jen na plavání a v Lefíku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit