Poradna duly
Jana Čurdová
janicce píše:Chelsi píše:Já už mám vyžehleno
Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit![]()
![]()
![]()
Ty se máš
nechceš přijet i s tvým elánem k nám?
raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Chelsi píše:A dneska takyjanicce píše:grepik píše:jo aha
Já měla na mysli Adámka od x-juliet![]()
ten je taky 17. ne??
X-juliet, jak je vidět, sem už nechodí..z nějakého důvodu se s námi asi nechce bavit…páč včera byla na emiminu online
Nechce, nechce - přemlouvat jí nebudemeasi jsme jí zřejmě nepadly do oka
No buď, a nebo je vážně uražená, kvůli tomu, že jsme šly spolu plavat a pak do Lefíku.. ![]()
Asi to nemá cenu řešit..
Chelsi píše:janicce píše:Ty se mášChelsi píše:Já už mám vyžehleno
Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit![]()
![]()
![]()
raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce
janicce píše:Chelsi píše:janicce píše:Ty se mášChelsi píše:Já už mám vyžehleno
![]()
![]()
raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce
za chvíli jsem tam
Jsi šikula, budeš to mít raz dvaA jen co dožehlíš, budeš mít muže doma z práce
. Motivující, ne
![]()
To ano
dokonce by měl dnes přijít dříve
Musím sebou hodit, aby si nemyslel, že jsem se dnes flákala ![]()
Chelsi píše:
Musím sebou hodit, aby si nemyslel, že jsem se dnes flákala
No to jo! Jak by to pak vypadalo
![]()
holky hrozná noc, dvojky spaly krásně, ale já… brrrr
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkend
A já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou
![]()
grepik píše:![]()
![]()
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkendA já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou
![]()
![]()
No já měla otřesnou noc ze středy na čtvrtek. Spala jsem snad hodinu
. Ani nevím proč
. Malý klidně bucal celou noc
. Pak jsem byla celý den marná ![]()
janicce píše:grepik píše:No já měla otřesnou noc ze středy na čtvrtek. Spala jsem snad hodinu![]()
![]()
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkendA já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou
![]()
![]()
. Ani nevím proč
. Malý klidně bucal celou noc
. Pak jsem byla celý den marná
asi nějaké erupce či co
![]()
zdravím maminky ![]()
Mám dneska sobotu
Den nic moc ![]()
Já když můžu tak v noci spím poslední dobou vpohodě, za to ve dne si připadám jako tělo bez duše…postrádám elán či co, ale to bude asi tím zimním obdobím ![]()
Chelsi píše:zdravím maminky
Mám dneska sobotu
Den nic moc
Já když můžu tak v noci spím poslední dobou vpohodě, za to ve dne si připadám jako tělo bez duše…postrádám elán či co, ale to bude asi tím zimním obdobím
Já mám taky sobotu
. Mě dneska neskutečně bolí záda
. To mám z toho, jak pořád tahám toho svého „drobečka“. Před chvíli jsem dožehlila (vyjímečně jsem měla na pořadu večera žehlení
) a teď už jsem jen vyvalená na pohovce a už nehnu ani prstem ![]()
ahoj holky
taky nechápu, proč jsem x-juliet už nechodí
jinak s tím elánem jsem na to podobně, můžu spát dvě hodiny nebo osm a stejně jsem přejetá, protivná, celej den bych jen ležela
ať už jsou Vánoce ![]()
Zdravím ![]()
Jaký jste měly den?
My jsme dnes jeli koupit novou autosedačku pro mimíska
. Hned jí táta nainstaloval a odpoledne jsme jí jeli vyzkoušet. No malý byl nadšený
. Pořád se díval ven a ani nedutal
. Tak doufám, že mu to nadšení vydrží ![]()
Dofám, že jste měli hezkou sobotu.
Tady kosa šílená, ale byli jsme doma a uklízeli a já pak ležela, nebylo mi nejlíp. M. jela s babí a dědou do Brna na nákupy a dvojky jsou trochu nastydlý tak se ven nešlo.
Jinak jsem objednala samolepky na auto a blbec zjistila, že černé na černé auto asi těžko půjdou vidět že
no tak jsme se pobavili nad mou hloupostí a já objednala ještě raz správné, tyhle využijeme ale jináč ![]()
grepik píše:![]()
![]()
Dofám, že jste měli hezkou sobotu.
Tady kosa šílená, ale byli jsme doma a uklízeli a já pak ležela, nebylo mi nejlíp. M. jela s babí a dědou do Brna na nákupy a dvojky jsou trochu nastydlý tak se ven nešlo.
Jinak jsem objednala samolepky na auto a blbec zjistila, že černé na černé auto asi těžko půjdou vidět že![]()
no tak jsme se pobavili nad mou hloupostí a já objednala ještě raz správné, tyhle využijeme ale jináč
nj, černá na černé nic moc
![]()
u nás bylo docela teplo. konečně se zvedl ten smogový opar ![]()