Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
17.11.11 21:26
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit :zed: :jazyk:
Já už mám vyžehleno :dance: :dance: :dance:

Ty se máš :lol: nechceš přijet i s tvým elánem k nám? :mrgreen: raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 21:36
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
grepik píše:
Já měla na mysli Adámka od x-juliet :wink: :wink: ten je taky 17. ne??
jo aha :lol:
X-juliet, jak je vidět, sem už nechodí..
:nevim: z nějakého důvodu se s námi asi nechce bavit…páč včera byla na emiminu online :nevim:
A dneska taky :palec:
Nechce, nechce - přemlouvat jí nebudeme :roll:
8-o asi jsme jí zřejmě nepadly do oka :nevim:

No buď, a nebo je vážně uražená, kvůli tomu, že jsme šly spolu plavat a pak do Lefíku.. :roll:
Asi to nemá cenu řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 21:39
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit :zed: :jazyk:
Ty se máš :lol: nechceš přijet i s tvým elánem k nám? :mrgreen: raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce :zed:
:lol: za chvíli jsem tam :pankac:
Jsi šikula, budeš to mít raz dva :palec: A jen co dožehlíš, budeš mít muže doma z práce :kytka: . Motivující, ne :-D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 21:49
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Ty se máš :lol: nechceš přijet i s tvým elánem k nám? :mrgreen: raději už jdu na to, mám toho hodně a ted se mi ještě doprala další várka v pračce :zed:
:lol: za chvíli jsem tam :pankac:
Jsi šikula, budeš to mít raz dva :palec: A jen co dožehlíš, budeš mít muže doma z práce :kytka: . Motivující, ne :-D :palec:

To ano :pankac: dokonce by měl dnes přijít dříve :wink: Musím sebou hodit, aby si nemyslel, že jsem se dnes flákala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 21:51
Chelsi píše:
Musím sebou hodit, aby si nemyslel, že jsem se dnes flákala :mrgreen:

No to jo! Jak by to pak vypadalo :lol: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.11.11 10:00
:mavam: :mavam: :mavam:

holky hrozná noc, dvojky spaly krásně, ale já… brrrr
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkend :mrgreen: A já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.11.11 12:24
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:holky hrozná noc, dvojky spaly krásně, ale já… brrrr
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkend :mrgreen: A já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou :roll: :zed: :mrgreen:

No já měla otřesnou noc ze středy na čtvrtek. Spala jsem snad hodinu :zed: . Ani nevím proč :nevim: . Malý klidně bucal celou noc 8-) . Pak jsem byla celý den marná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.11.11 19:28
janicce píše:
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:holky hrozná noc, dvojky spaly krásně, ale já… brrrr
jinak u nás děti nachlazený, ještě že bude víkend :mrgreen: A já se půjdu zahrabat, dělám jednu botu za druhou :roll: :zed: :mrgreen:
No já měla otřesnou noc ze středy na čtvrtek. Spala jsem snad hodinu :zed: . Ani nevím proč :nevim: . Malý klidně bucal celou noc 8-) . Pak jsem byla celý den marná :pocitac:

asi nějaké erupce či co :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.11.11 20:21

:mavam: zdravím maminky :mavam:

Mám dneska sobotu :zed: Den nic moc :roll:
Já když můžu tak v noci spím poslední dobou vpohodě, za to ve dne si připadám jako tělo bez duše…postrádám elán či co, ale to bude asi tím zimním obdobím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.11.11 21:09
Chelsi píše: :mavam: zdravím maminky :mavam:Mám dneska sobotu :zed: Den nic moc :roll:
Já když můžu tak v noci spím poslední dobou vpohodě, za to ve dne si připadám jako tělo bez duše…postrádám elán či co, ale to bude asi tím zimním obdobím :nevim:

Já mám taky sobotu :palec: :zed: . Mě dneska neskutečně bolí záda :pocitac: . To mám z toho, jak pořád tahám toho svého „drobečka“. Před chvíli jsem dožehlila (vyjímečně jsem měla na pořadu večera žehlení :roll: :mrgreen: ) a teď už jsem jen vyvalená na pohovce a už nehnu ani prstem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
19.11.11 00:01

ahoj holky :wink: taky nechápu, proč jsem x-juliet už nechodí :nevim: jinak s tím elánem jsem na to podobně, můžu spát dvě hodiny nebo osm a stejně jsem přejetá, protivná, celej den bych jen ležela :roll: ať už jsou Vánoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13837
19.11.11 11:38

ahojky, sobota nesobota u nás zase pracovní den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.11.11 20:00

Zdravím :mavam:
Jaký jste měly den?
My jsme dnes jeli koupit novou autosedačku pro mimíska :srdce: . Hned jí táta nainstaloval a odpoledne jsme jí jeli vyzkoušet. No malý byl nadšený :dance: . Pořád se díval ven a ani nedutal :andel: . Tak doufám, že mu to nadšení vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.11.11 20:09
:mavam: :mavam:

Dofám, že jste měli hezkou sobotu.

Tady kosa šílená, ale byli jsme doma a uklízeli a já pak ležela, nebylo mi nejlíp. M. jela s babí a dědou do Brna na nákupy a dvojky jsou trochu nastydlý tak se ven nešlo.

Jinak jsem objednala samolepky na auto a blbec zjistila, že černé na černé auto asi těžko půjdou vidět že :zed: :zed: no tak jsme se pobavili nad mou hloupostí a já objednala ještě raz správné, tyhle využijeme ale jináč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.11.11 20:13
grepik píše: :mavam: :mavam:

Dofám, že jste měli hezkou sobotu.

Tady kosa šílená, ale byli jsme doma a uklízeli a já pak ležela, nebylo mi nejlíp. M. jela s babí a dědou do Brna na nákupy a dvojky jsou trochu nastydlý tak se ven nešlo.

Jinak jsem objednala samolepky na auto a blbec zjistila, že černé na černé auto asi těžko půjdou vidět že :zed: :zed: no tak jsme se pobavili nad mou hloupostí a já objednala ještě raz správné, tyhle využijeme ale jináč :mrgreen:

nj, černá na černé nic moc :mrgreen: :lol: :palec:
u nás bylo docela teplo. konečně se zvedl ten smogový opar :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí