Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
15.11.11 15:55
Chelsi píše:Koukala jsem na Slevomatu mají ted za slušnou cenu kompletní úklid vnitřku auta, což by taky šlo, ale zase to není osobní dárek, co potěší…spíš praktický :-?

Jéé, to bych brala :palec: . Aspoň by někdo konečně uklidil ty drobky z křupků a poházené, poslintané hračky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 15:58
Chelsi píše:
janicce píše:
A nějaký dobrý nůž do práce by neocenil?
Když on je na toto moc vybíravý :think: …asi bych dopadla jako ty s tím nožem a vidličkou :jazyk:

Ty nože se dají bez problému vyměnit…
Ale ten pobyt není marný, ne? Třeba dnes jsem viděla na Slevomatu krásný pobyt v termálech ve Slovinsku.. :dance:
Záleží, kolik do toho chceš investovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 15:58
MonnyDee píše:
Omlouvám se za vpadnutí :oops: dáte mi prosím hlasík? http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197 díky moc!

Už ho tam Davídek má :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:01
janicce píše:
Chelsi píše:Koukala jsem na Slevomatu mají ted za slušnou cenu kompletní úklid vnitřku auta, což by taky šlo, ale zase to není osobní dárek, co potěší…spíš praktický :-?
Jéé, to bych brala :palec: . Aspoň by někdo konečně uklidil ty drobky z křupků a poházené, poslintané hračky… :mrgreen:

Nám by se to zase hodilo, kvůli těm psím chlupům :zed: ..... mám podezření, že už snad sami rostou z podlahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:03
Chelsi píše:
janicce píše:
Jéé, to bych brala :palec: . Aspoň by někdo konečně uklidil ty drobky z křupků a poházené, poslintané hračky… :mrgreen:
Nám by se to zase hodilo, kvůli těm psím chlupům :zed: ..... mám podezření, že už snad sami rostou z podlahy :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
no ještě, že nemáme psa.. to by v tom autě byl ultrabordel… uz to vidím :mrgreen: 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.11.11 16:03
Chelsi píše:
MonnyDee píše:
Omlouvám se za vpadnutí :oops: dáte mi prosím hlasík? http://www.hvezdyeuronics.cz/user/197 díky moc!

děkuju moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:04
MonnyDee píše:
Chelsi píše:
MonnyDee píše:

i odemě ho tam už má :mrgreen: :palec:

Příspěvek upraven 15.11.11 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:05

Tohle jsem nechala udělat naposledy pro Rudu k jeho narozeninám :lol: měl radost, ještě dostal anatomický polštář a dortík…a tím se mé nápady vyčerpaly :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.11.11 16:06
janicce píše:
MonnyDee píše:
Chelsi píše:
MonnyDee píše:

díky holky, jste zlaté :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:07
Chelsi píše:
Tohle jsem nechala udělat naposledy pro Rudu k jeho narozeninám :lol: měl radost, ještě dostal anatomický polštář a dortík…a tím se mé nápady vyčerpaly :twisted:

to je boží :palec: :-D
Já koupila malému bodýčko Tři sestry (manželova oblíbená skupina) a ten se nad tím rozplývá ještě teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:07
MonnyDee píše:
janicce píše:
MonnyDee píše:
Chelsi píše:
MonnyDee píše:

díky holky, jste zlaté :hug: :hug:

rádo se stalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:10
janicce píše:
Chelsi píše:
Tohle jsem nechala udělat naposledy pro Rudu k jeho narozeninám :lol: měl radost, ještě dostal anatomický polštář a dortík…a tím se mé nápady vyčerpaly :twisted:
to je boží :palec: :-D
Já koupila malému bodýčko Tři sestry (manželova oblíbená skupina) a ten se nad tím rozplývá ještě teď :lol:
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:15

A na Štědrý den jde Ruda do práce na ranní :-( tak snad na véču už budeme všichni spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:16

Jo, jinak děvčata hlásím, že od zítra je v Hypernově akce na plenky Pampers. 99ks za 399 CZK. To jde, ne :?: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:19
Chelsi píše:
A na Štědrý den jde Ruda do práce na ranní :-( tak snad na véču už budeme všichni spolu.

No mě o Vánocích ani nemluv :roll: . My pojedeme na Štědrý den na Moravu k rodine, jenže pro mě to bude nekonečná honička.. Místo toho, abych si odpočinula.. Od jedné babičky k druhé, dědečkové, tatínkové, sestry, bratři, rodiče.. Uff.. A já budu jen balit a vybalovat věci - postýlka, krmení, oblečení.. :roll: :zed: Nejraději bych byla doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí