Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
17.11.11 12:52

Dnes ráno jsme si s mužem řekli, že zajedeme do Ikei koupit nějaké vánoční dárky.. Přijedeme tam a před Ikeou byla fronta snad 100m. Jsem si říkali, co se to děje :dance: :?:
No a pak jsem si vzpoměla, že mi vlastně přišel mail, že dnes prvních 500 zákazníků dostane poukázku v hodnote 2000 CZK. No jak říkám, řada až za roh, už tam byla i záchranka (že by se lidi kvůlí poukázkám poprali - nedivila bych se :roll: ) a parkoviště totálně narvané (a to bylo půl hodiny po otevíračce). A teď ve zprávách čtu, že tam ti lidi dokonce i nocovali ve spacáku - kvůli té poukázce :zed: . No stačím Vám to?? Tak jsme se zasmáli, otočili se a šli na kafe :pankac: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 12:54
sterezie píše:
taky přeju :kytka: Julinka měla 5., ale i tak děkujeme :wink: holky, to to letí, už jí táhne 11.měsíc :mrgreen:

Za chvíli ty naše koťátka budou mít rok :srdce: . Pořád vzpomínám na to, jak jsem se loni touto dobou cpala větrníkama a bylo mi to jedno 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 15:18

No jóóó :lol: už tu snad všichni zlatíčka oslavili 10měsíčniny :pankac: také blahopřejeme :kytka:

Holky já to s tím odstavováním nemyslím, že bych začala nějak razantně teď hned, ale chci začít pozvolna aby si nejdříve zvyknul na to UM a pak ať se Pátí odstaví úplně až sám bude chtít. Jojo Terko to mi řekla doktorka… když jsem jí řekla, že malého kojím, tak mi povídala, abych kolem ročku pomalu pozvolna odstavovala…později se prccí MM neradi vzdávají :nevim:

jani :lol: také nám přišel email od Ikei :palec:
Lidi jsou fakt ujetí :roll: spát na mrazu, to by mi za ty 2000,–opravdu nestálo. Celkově dnešní svátek hodně lidi využili k nákupům…my jsme jeli do Bauhausu tady do Průhonic (pro stromeček, světýlka :jazyk: ) a parkoviště obsazené kompletně a to i před Kikou 8-o
A když jsme jeli domu tak na kruhovém objezdu se proti nám vyřítilo auto 8-o 8-o :cert: nějaký dežo si vjel do protisměru a ještě se tomu smál dědek jeden, měl štěstí, že tam zrovna nebyl provoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 15:22
Chelsi píše:
A když jsme jeli domu tak na kruhovém objezdu se proti nám vyřítilo auto 8-o 8-o :cert: nějaký dežo si vjel do protisměru a ještě se tomu smál dědek jeden, měl štěstí, že tam zrovna nebyl provoz

No co to bylo za psychopata :?: 8-o :evil:
Manžel mi zase dneska uteče na fotbal.. Ach jo, a tak jsem se těšila na hezký večer :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 15:28
janicce píše:
Chelsi píše:
A když jsme jeli domu tak na kruhovém objezdu se proti nám vyřítilo auto 8-o 8-o :cert: nějaký dežo si vjel do protisměru a ještě se tomu smál dědek jeden, měl štěstí, že tam zrovna nebyl provoz
No co to bylo za psychopata :?: 8-o :evil:
Manžel mi zase dneska uteče na fotbal.. Ach jo, a tak jsem se těšila na hezký večer :-( .

My jsme taky do noci bez tatínka :roll: takže si dám večer rande se žehlícím prknem a budu čučet na Ordinačku :jazyk:
No prosím tě byli to starší lidé, podle mne se zakecali a nevěděl co dělá, opravdu to nechápu…jestli si takhle chtěl zkrátit cestu :?: , tak to je pěkný idiot :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 16:05
Chelsi píše:
takže si dám večer rande se žehlícím prknem a budu čučet na Ordinačku :jazyk:

vidím to úplně stejně :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.11.11 16:41

Já měla na mysli Adámka od x-juliet :wink: :wink: ten je taky 17. ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 17:06
grepik píše:

jo aha :lol:
X-juliet, jak je vidět, sem už nechodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
17.11.11 19:32

Manžel šel na pivo, Kryštůfek spí, uvařila jsem si caro a asi budu surfovat po netu, Ordinačku nesleduju :wink: a jinak je v bedně nic. Závidím, že bydlíte ve městě(teda jak naco) ale ty kroužky jsou fajn, my bydlíme na vesnici a do všech Mateřských center musím autem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 20:40
Dita01 píše:
Manžel šel na pivo, Kryštůfek spí, uvařila jsem si caro a asi budu surfovat po netu, Ordinačku nesleduju :wink: a jinak je v bedně nic. Závidím, že bydlíte ve městě(teda jak naco) ale ty kroužky jsou fajn, my bydlíme na vesnici a do všech Mateřských center musím autem :pankac:

Dito, my bydlíme taky na vesnici :palec: Ale je pravda, že jen kousíček od města. To auto je ale bezbytné i u nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 21:06

Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit :zed: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 21:10
janicce píše:
grepik píše:
:nevim: z nějakého důvodu se s námi asi nechce bavit…páč včera byla na emiminu online :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 21:14
Chelsi píše:
janicce píše:
grepik píše:
:nevim: z nějakého důvodu se s námi asi nechce bavit…páč včera byla na emiminu online :nevim:

A dneska taky :palec:
Nechce, nechce - přemlouvat jí nebudeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.11.11 21:15
Chelsi píše:
Tak tady tak koukám na to postavené žehlící prkno, připravenou horu prádla a přemlouvám sama sebe, abych zvedla zadnici a začala žehlit :zed: :jazyk:

Já už mám vyžehleno :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.11 21:23
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
grepik píše:
:nevim: z nějakého důvodu se s námi asi nechce bavit…páč včera byla na emiminu online :nevim:
A dneska taky :palec:
Nechce, nechce - přemlouvat jí nebudeme :roll:

8-o asi jsme jí zřejmě nepadly do oka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest