Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
15.11.11 16:20
janicce píše:
Jo, jinak děvčata hlásím, že od zítra je v Hypernově akce na plenky Pampers. 99ks za 399 CZK. To jde, ne :?: :palec: :dance:

To je celkem slušná cena :palec: 4,–/kus
My už máme nakoupeno z Tesca, využili jsme víkendovou slevu 20% na celý nákup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 16:22

Po obědě jsem Štěpána uložila ke spánku a on ještě pořád chrní.. 8-o NO je to možné :lol: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:26
janicce píše:
Chelsi píše:
A na Štědrý den jde Ruda do práce na ranní :-( tak snad na véču už budeme všichni spolu.
No mě o Vánocích ani nemluv :roll: . My pojedeme na Štědrý den na Moravu k rodine, jenže pro mě to bude nekonečná honička.. Místo toho, abych si odpočinula.. Od jedné babičky k druhé, dědečkové, tatínkové, sestry, bratři, rodiče.. Uff.. A já budu jen balit a vybalovat věci - postýlka, krmení, oblečení.. :roll: :zed: Nejraději bych byla doma!

tak to ti Jani věřím a soucítím :roll:
Vzbudilo se mi koťátko, tak mu jdu dát sváču a půjdeme vyvenčit hafíka, ikdyž se mi ven moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 16:28
janicce píše:
Po obědě jsem Štěpána uložila ke spánku a on ještě pořád chrní.. 8-o NO je to možné :lol: :?:
žeby to bylo počasím? myslím, že u Štěpánka je to možné…bud ráda mamko, bude krásně odpočatý :pankac: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.11.11 17:03

Mony, já zírám, kam se nevetřeš :mrgreen: :mrgreen:
Chelsi, růstem chlupů z podlahy jsi mě fakt rozesmála :wink: to Jája ani moc nepelichá, ale jak se tu pořád melou s kocourem, tak jsou tu jeho vyrvaný chomáče chlupů :roll: jo s dárkama pro Honzu mám taky problém, letos jsme to vyřešili tak, že jsme mu koupili už teď boty a pak ode mě asi dostane knížku (čte Pratchetta, což je pro mě super :mrgreen: ) a chtěla bych někde sehnat všechny série Top Gearu :think:
Jani, taky budeme mít hektické Vánoce, na Štědrý den budeme u našich s babičkou, týden před tím ještě do Humpolce, 25. k tátovi Honzy a dědovi, večer s jeho mamkou a babičkou, 26. k našim na husu a pak asi do severních čech k mojí babičce :lol:

• Citovat
  • Upravit
1430
15.11.11 21:53

Dnes přišel manžel domů a říka: „Ženo, otevř mi pivo!“ Tak jsem otevřela ledničku a na pivě byla sametová krabička a v ní náušničky ve tvaru srdíčka :srdce: . No jsem z toho hyn ještě teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.11.11 22:02
janicce píše:
Dnes přišel manžel domů a říka: „Ženo, otevř mi pivo!“ Tak jsem otevřela ledničku a na pivě byla sametová krabička a v ní náušničky ve tvaru srdíčka :srdce: . No jsem z toho hyn ještě teď :-)

No tak to je krásný :potlesk: :hug: Taky bych z toho byla vedle. A čím jsi si to zasloužila? Žeby chtěl mít na dnešní fotbal klid a takto tě uplatil? :mrgreen: Nee :mrgreen: to bylo určitě z Lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.11.11 22:04

teda Jani, ty máš ale hodného muže! :wink:
holky, můžete mi prosím kliknout na odkazy v podpisu, taky jsem se chytla mánie, bylo mi dnes líto Honzy, když celej den jak divej projížděl aukro (admini tam schovali 6× ipad do pětistovky a on ho moc chtěl, bohužel teď nemáme finance), tak jsem se inspirovala a soutěžím jak divá bára :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
460
15.11.11 22:06
sterezie píše:
holky, můžete mi prosím kliknout na odkazy v podpisu, taky jsem se chytla mánie, bylo mi dnes líto Honzy, když celej den jak divej projížděl aukro (admini tam schovali 6× ipad do pětistovky a on ho moc chtěl, bohužel teď nemáme finance), tak jsem se inspirovala a soutěžím jak divá bára :lol: :lol:

Před chvílí jsem už hlasy poslala :pankac: …držím pěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 22:08
sterezie píše:
holky, můžete mi prosím kliknout na odkazy v podpisu, taky jsem se chytla mánie, bylo mi dnes líto Honzy, když celej den jak divej projížděl aukro (admini tam schovali 6× ipad do pětistovky a on ho moc chtěl, bohužel teď nemáme finance), tak jsem se inspirovala a soutěžím jak divá bára :lol: :lol:

Terko, máš to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.11.11 22:09

No kvúli fotbalu nee. To hlásil už týden dopředu, že dneska nebude žádná Ordinace, ale fotbal :roll:
Prý, že ještě k narozeninám a samozřejmě z lásky :pankac:
Mám radost :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.11.11 22:19

Holky, jste zlaté :wink:

• Citovat
  • Upravit
13837
16.11.11 15:30

ahoj holky,

jak se máte, koukala jsme, že řešíte vánoce :wink: Já konečně dodělala kalendáře a objednala hurá hurá slava, jsem myslela, že letos to snad nestihnu.

Jinak my máme pejska od FP mně osobně se hrnec moc nelíbí, ještě máme housenku to po Maru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.11.11 21:50
grepik píše:
ahoj holky,

jak se máte, koukala jsme, že řešíte vánoce :wink: Já konečně dodělala kalendáře a objednala hurá hurá slava, jsem myslela, že letos to snad nestihnu.

Jinak my máme pejska od FP mně osobně se hrnec moc nelíbí, ještě máme housenku to po Maru.

Já se ke kalendářům, fotoknihám a podobným věcem nedokopu snad nikdy :zed:
Konečě jsem dožehlila tu obrovskou horu plenek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.11.11 22:13

Krásný večer děvčátka :wink: :mavam:

My jsme se dnes měli docela fajn,dopoledne jsme si byli vyzvednout fotokalendáře :mrgreen: :pankac: a jsou docela povedené. Odpoledne jsme byli na procházce, cestou jsem obešla lékárny a koupila vzorečky sunarů. Páč mi včera doktorka sdělila, že bych měla Pátíka pomalu na něj zvykat a kolem toho ročku pozvolna odstavovat…že prý to později bude náročnější :roll: Tak to začneme pomalu zkoušet :jazyk:
Jinak Pátík je po dnešku zase pěkně potlučený (máme i malinkatou modřinku nad očíčkem :twisted: :roll: ) bere ten trénink nějak hopem, dneska se mi postavil v koupelně u vany 8-o a celkově byl odpoledne výjmečně tak hodný…asi mu ten mráz venku dělá dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí