Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
21.1.12 21:37

Teri, tak až se udravíte, tak vyrazíme:-) My jsme to s Chelsi a klukama byli otestovat a super :dance: A mají tam dobrou malinovku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.1.12 21:57

Tak to jsem zvědavá, Lefík mě totiž prudí, že chtějí tu třístovkovou zálohu, teď nově :roll: jé malinovka, to je základ! :mrgreen: a jak si užil Štěpánek narozky?? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1430
21.1.12 22:12

Štěpánek si uhnal pěknou rýmu, takže byl trochu protiva. Ale trhání balícího papíru ho trošku zklidnilo :mrgreen: . Pěkně si pohrál s novými hračkami, na sváču dort a bylo:-) A taky se mu moc líbily balonky :dance: Za rok znova 8)
Ve Sloníkovi je zase ta nevýhoda, že nemůžeš odejí (třeba na spinkací procházku) a pak se zase vrátit (v rámci jednoho vstupného). Ale třeba si to ještě rozmyslí :idea: . Jo a taky se mi podařilo zlomit čipovou kartu (kterou dostaneš při vstupu), tak jsem dostala pokuzu 100 CZK :pocitac:
Ale jinak je to tam bájo :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.1.12 10:15

ahojky

Marodům přeji brzké uzdravení :kytka: :kytka: :kytka: a krásné fotečky z oslavy :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.1.12 12:23

Ahooooojky baby :mrgreen: :mavam:

Terezko brzy se uzdravte :kytka: Je to jinak na palici, vid? Ty nemoce by se měli „zakázat“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak s Jančou souhlasím…Sloníkov je paráááádní :pankac: Akorát se tam musí jít spíše dopoledne, byli jsme tam i v pátek odpoledne a to byl doslova nářez, nebylo si ani kam sednout :twisted: A cože to chtějí v Lefíku 300,–zálohu?

Jani koukám, že jste si se Štěpánkem oslavu parádně užili :palec: :lol:

Dnes jdeme k Dr. na prevenci, tak pak poreferuji jak na tom ten náš lumpík je :srdce: Joo a dnešní noc byla naprosto příííšerná…od 22.00 do 4.00 byl náš malý koumák vzhůru každých 30minut…zuby to nebyly, hlad neměl…pouze chtěl přítomnost maminky :zed: Je to teď takový uplakaný mamánek.

No nic děvčata…mějte krásný den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.1.12 13:56

Zdravím :mavam:
na Štěpánka vlezl nějaký bakaný bacil :zed:
Včera večer mu začal průjem a zvracení. V noci 3× blinkal. I ráno vyhodil sunar :poblion: .
Tak jsme ráno zaběhli do lékarny pro Kulíška, na oběd dostal rozvařenou rýži, tak snad do tude brzo ok. A do toho rýma :pocitac:
Chelsi, budeme čekat na Vaše míry 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.1.12 21:01

Tak náš šmudlík má 10650g a 77cm … o proti Štěpánkovi jsme krapet menší…asi bude po mně :mrgreen: Jinak dostal 2 pigárka a jak si u toho zařval hrdina můj malinkej :andel: :hug:

Jani týýý jo, ono asi ted něco řádí…já to měla včera (zvracení, průjem, šílená zimnice, pocit na omdlení) dnes je to už lepší. Ruda naštěstí včera přijel fakt brzy domu z práce a říkal, že jsem vypadala hrozně, když mne uviděl…moc mi pomohl, že se hned postaral o malého ikdyž už měl za sebou 4ranní směny a další před sebou. Hlavně ať je Štěpánkovi zase brzy dobře, broučkovi :andel: :kytka:
Holky, Patrik spí už asi 90minut a už stihnul být 3× vzhůru :zed: to bude zase noc…jestli je to zubama, tak nám fakt ty gely nepomáhají :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
23.1.12 21:08

Ahoj děvčata :kytka:
tak u nás už je líp, tak snad to nejhorší za náma 8) ale koukám, že to zas vlezlo na vás :lol: tak ať jste brzo fit! a my tedy můžeme skoro kdykoliv :D
Holky, kluci mají krásný míry, tak akorát :pankac: jsem zvědavá na Julii, my jdeme až 1.2., neboť byla nemocná, tak kvůli hexe a prevenaru se to odložilo, ale jsem vcelku ráda, co teď všude kolem očkování čtu :roll:
Heli, v Lefíku zavedli nový systém- mají tam čipové kartičky a tudíž musíš dávat zálohu 300…já nevím, né vždy u sebe ty tři stovky mám, přijde mi to pitomý 8) a ať je Páťovi cokoliv, tak ať je to co nejdřív pryč :jazyk: taky jsme teď měli zase tři týdny nespaní :roll:
A Jani, ať se Štěpánek vyzdraví, střevní chřipku máme taky za sebou (a opravdu máme jakože všichni tři :lol: ) :zed: nevím, jestli u vás taky tak jede mlíko, Julie bez něj nemůže být, ale mě poradila Dr. dělat mlíko do rýžového odvaru a pomohlo ;)

• Citovat
  • Upravit
1430
24.1.12 11:14

Ahoj kočky,
Chelsi, neboj se nic, Patik Štěpána co nevidět doroste :mrgreen: A co zubař? Spolupracoval Patik? :D
My jdeme na očkování až koncem února. Štěpánek už je docela ok. Včera jsem mu naordinovala dietu. Sice se mu to moc nelíbilo, ale zabralo to :palec:
Já jsem se ráno vzbudila s bolestí v krku. Ach jo :pocitac: . Snad mě to brzy přejde.
Holky, v neděli jsem byla s kámoškou vyzkoušet cvičení na vibrační plošině. Ještě dneska mě tak všechno bolí, že to ani není možné. Chodím tu jak lemra a svaly mě bolí, i když zvadnu hrnek :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.1.12 15:53

ahoj holky, tak já zapomněla na váhya míry v roce…

T. 8,08 kg a 72 cm
K. 9,22 kg a 74 cm

Jinak všechny zdravím, nemám moc času :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.1.12 16:32
grepik píše:

T. 8,08 kg a 72 cm
K. 9,22 kg a 74 cm

koťátka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.1.12 20:18

Holky.. dneska se Štěpánek poprvé vyčůral na nočník :dance: . To bylo radosti :mrgreen: :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
24.1.12 21:05
janicce píše:
Holky.. dneska se Štěpánek poprvé vyčůral na nočník :dance: . To bylo radosti :mrgreen: :dance: :D

Slááááva Štěpánkovi :potlesk: :dance: :mrgreen:
Pátík se stále nočníku děsí…jakmile ho na něj posadím tak zrudne a začne plakat… řve jak když ho na nože berou :roll: :nevim: A to jsem udělala i ze sebe „pokusného králíčka“ a sedla si na nočník před ním, aby viděle, že to nic není :| No nevím, co mu na něm vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.1.12 21:15
Chelsi píše:
A to jsem udělala i ze sebe „pokusného králíčka“ a sedla si na nočník před ním, aby viděle, že to nic není

Teď jsem si vzpoměla na film „Kdopak to mluví“ :mrgreen: :lol: Štěpán taky poprvé řval. Pak jsem mu ale dala do ruky nějaký zajímavý předmět (odsávaščku soplů :mrgreen: ) a byl klid:) Pak jsem řekla: „Štěpánku, udělej fontánku“ a už to jelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
24.1.12 21:31

Hezký večer holky :mavam: :kytka:

Tak abychom drželi partu, tak naše malé zlatíčko dnes ráno vstalo s teplotou a plným nosíkem :zed: a my objednaný k zubaři…no opravdu se mi nechtělo se přeobjednávat. Naštěstí rýma po ránu byla (zatím)taková nijaká a teplota byla ještě asi jen reakcí na očkování. Na zubním to bylo perfektní…jsou tam vyloženě zaměřené na malé děti, příjemní lidé od recepce až po doktorku…vyšetřovala nás taková sympatická mlaďounká. Krásně na Pátínka mluvila a zacházela s ním. Měla jsem ho na klíně já, Ruda byl s námi také v ordinaci a přímo nad tím zub.křeslem mají monitor a zrovna jim tam hrála pohádka s Krtečkem :lol: Byla to rychlovka, přeci jen těch 5 zoubků nezabere tolik času + ještě kontrola dásní, uzdičky. Odpoledne se Pátísovi rýma rozjela a těď budu doufat, že zase brzy odezní…páč noci s rýmou jsou u nás vždy „výtečné“ :twisted: ALE včera nás budulínek překvapil a spinkal cca od půlnoci 7 hodin vkuse a já se tak krásně vyspala :* ikdyž jsem se během noci sama vzbudila a čekala, kdy se miláček sám ozve a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí