Poradna duly
Jana Čurdová
Terko, díky za optání. Malý se zatím drží (šavle žádná, kakanec taky ne
). Koupila jsem mu to „mléko“ Nestle 110 AL a dala místo UM k večeři. Chutnalo mu
S dietou budeme prevntivně pokračovat alespoň do začátku příštího týdne.
No tyjo, zablokovaná páteř není nic moc
. Snad to brzy rozhýbeš. Kachničku bych si taky dala ![]()
Chelsi píše:
Krásný mrazivý den všem![]()
janicce píše:Chelsi píše:
Krásný mrazivý den všem![]()
Kosa jak v Rusku, co? A bude hůř
Nás to ale neodradilo. My byli ráno na půl hoďky a po svačince si dáme druhou půl hodinu
Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro ![]()
Veruniinka píše:
Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro
ahojky
máte doma malého hokejistu
náš poděs již „běhá“ semtam - venku se ještě spíš drží mne a nemá odvahu ale doma je to rychlost ![]()
copak je malýmu ? A jak se jmenuje ? Přeji krásny den..uff..jdu přebalovat kakač ![]()
Domča má 4 roky a je blázen do sportu,tudíž má doma asi 6 kopačáku a 3 hokejky..no a Toníček se naučil chodit asi před měsícem…a pořád tu hokejku tahá sebou…kakač jsem přebalovala před 5 minutami..chudáček je nemocný tak už mi z toho jde hlava kolem..
Veruniinka píše:
Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro
Zdravím Tě a vítám ![]()
Tak to z něho bude hokejista, to je jasné ![]()
Taky hlasuju pro jaro ![]()
janicce píše:Veruniinka píše:Zdravím Tě a vítám
Tak to z něho bude hokejista, to je jasné
Taky hlasuju pro jaro
Díky
no uvidíme co z něj vyroste,jestli bude jako jeho starší brácha tak z toho zblázním…pořád lítá s balonem v kopačkách a chodí spát s chráničema na nohách ![]()
Veruniinka píše:
Díkyno uvidíme co z něj vyroste,jestli bude jako jeho starší brácha tak z toho zblázním…pořád lítá s balonem v kopačkách a chodí spát s chráničema na nohách
Tak lepší, jak sedět u počítače, ne
![]()
A co malému je? Jinak Toníček je moc krásné jméno. Ale mě by to doma neprošlo ![]()
Má angínu..a domča jí měl minulý týden..No já jsem z toho jména nešťastná..už dominik měl být původně Toník..ale já si to vyřvala že ne-e..te´d už mi to neprošlo ![]()
Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horší
Taky vaše děti tak vyvádí ?
Veruniinka píše:
Má angínu..a domča jí měl minulý týden..No já jsem z toho jména nešťastná..už dominik měl být původně Toník..ale já si to vyřvala že ne-e..te´d už mi to neprošlo
Přeju, ať se brzy uzdraví. Toníček je opravdu krásné jméno ![]()
ustra píše:
Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horšíTaky vaše děti tak vyvádí ?
My jsme měli 10,2 kg a 81 cm..
Malý u doktora nevyvádí… On je velice společenské dítě. Když někoho „třetího“, tak se celou dobu smějě a uculuje. A pak mi všichni říkají, jak mám hodné dítě
. Doma je teď trochu protiva, ale myslím, že ho prudí ta rýma
..
janicce píše:ustra píše:My jsme měli 10,2 kg a 81 cm..
Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horšíTaky vaše děti tak vyvádí ?
Malý u doktora nevyvádí… On je velice společenské dítě. Když někoho „třetího“, tak se celou dobu smějě a uculuje. A pak mi všichni říkají, jak mám hodné dítě. Doma je teď trochu protiva, ale myslím, že ho prudí ta rýma
..
Kvido byl takový do cca 8 měsícu, pak šmitec - když potká dr. venku na ulici, tak se na ní culí ale jakmile vejdeme do čekárny už se mrzutě šklebí a jen ho začnu odstrojovat tak spustí a vydrží řvát až dokud nevylezeme zase ven ![]()
Je fakt že kvůli srdíčku ho očkovali asi tak na 100×, všechny dávky co mohli tak rozdělili, aby to nebyla taková zátěž, tak už to tam moc dobře zná ![]()
No nic, dr říkala, že do 3 let ho to přejde ![]()
Ty jo - Toník je pořádny dlouhán ![]()
Jdu účtovat, než malý spí, daňové přiznání se blíži
mejte se všichni mooooc fajn a at jsou dětičky fit !