Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
27.1.12 22:18

Terko, díky za optání. Malý se zatím drží (šavle žádná, kakanec taky ne :pankac: ). Koupila jsem mu to „mléko“ Nestle 110 AL a dala místo UM k večeři. Chutnalo mu 8) S dietou budeme prevntivně pokračovat alespoň do začátku příštího týdne.
No tyjo, zablokovaná páteř není nic moc :? . Snad to brzy rozhýbeš. Kachničku bych si taky dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.1.12 14:20

Krásný mrazivý den všem :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
30.1.12 14:33
Chelsi píše:
:mavam:
Kosa jak v Rusku, co :mrgreen: ? A bude hůř 8)
Nás to ale neodradilo. My byli ráno na půl hoďky a po svačince si dáme druhou půl hodinu :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.1.12 20:42
janicce píše:
Chelsi píše:
:mavam:
Kosa jak v Rusku, co :mrgreen: ? A bude hůř 8)
Nás to ale neodradilo. My byli ráno na půl hoďky a po svačince si dáme druhou půl hodinu :pankac:
:pankac: Jj, my také :mrgreen: tatík je dnes od brzkého rána v práci, takže jsme dnes byly samy 2× venčit Chelsinku…odpoledne se teda u nás udělalo tak krásně :palec: sluníčko svítilo, jako blázen, ale nejspíš „na mráz“ jak se říká :roll: a Pátík si venku krásně na hodinku schrupnul.
No jsem na tu „Alijašku“ :mrgreen: zvědavá ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.12 14:30

Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.12 14:45
Veruniinka píše:
Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro :-)

ahojky :mavam: máte doma malého hokejistu ;) náš poděs již „běhá“ semtam - venku se ještě spíš drží mne a nemá odvahu ale doma je to rychlost :pankac:
copak je malýmu ? A jak se jmenuje ? Přeji krásny den..uff..jdu přebalovat kakač 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.12 15:04

Domča má 4 roky a je blázen do sportu,tudíž má doma asi 6 kopačáku a 3 hokejky..no a Toníček se naučil chodit asi před měsícem…a pořád tu hokejku tahá sebou…kakač jsem přebalovala před 5 minutami..chu­dáček je nemocný tak už mi z toho jde hlava kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
31.1.12 15:05
Veruniinka píše:
Ahojky holky..Můj druhý syn se narodil 19.ledna,vážil 3.100 měřil 50 cm. Už mu je rok,začal chodit..hlavně musí mít pořád něco v ruce když jde. neradši má hokejku od staršího brášky…bohužel bývá často nemocný,už je to na palici..ať už je jaro :-)

Zdravím Tě a vítám :mavam:
Tak to z něho bude hokejista, to je jasné :pankac:
Taky hlasuju pro jaro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.12 15:11
janicce píše:
Veruniinka píše:
Zdravím Tě a vítám :mavam:
Tak to z něho bude hokejista, to je jasné :pankac:
Taky hlasuju pro jaro :palec:

Díky :mavam: no uvidíme co z něj vyroste,jestli bude jako jeho starší brácha tak z toho zblázním…pořád lítá s balonem v kopačkách a chodí spát s chráničema na nohách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
31.1.12 15:14
Veruniinka píše:
Díky :mavam: no uvidíme co z něj vyroste,jestli bude jako jeho starší brácha tak z toho zblázním…pořád lítá s balonem v kopačkách a chodí spát s chráničema na nohách :roll:

Tak lepší, jak sedět u počítače, ne :) :roll:
A co malému je? Jinak Toníček je moc krásné jméno. Ale mě by to doma neprošlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.12 15:25

Má angínu..a domča jí měl minulý týden..No já jsem z toho jména nešťastná..už dominik měl být původně Toník..ale já si to vyřvala že ne-e..te´d už mi to neprošlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.12 15:52

Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horší :( Taky vaše děti tak vyvádí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
31.1.12 15:55
Veruniinka píše:
Má angínu..a domča jí měl minulý týden..No já jsem z toho jména nešťastná..už dominik měl být původně Toník..ale já si to vyřvala že ne-e..te´d už mi to neprošlo :-(

Přeju, ať se brzy uzdraví. Toníček je opravdu krásné jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
31.1.12 15:58
ustra píše:
Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horší :( Taky vaše děti tak vyvádí ?

My jsme měli 10,2 kg a 81 cm..
Malý u doktora nevyvádí… On je velice společenské dítě. Když někoho „třetího“, tak se celou dobu smějě a uculuje. A pak mi všichni říkají, jak mám hodné dítě :twisted: . Doma je teď trochu protiva, ale myslím, že ho prudí ta rýma :cert: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.12 16:14
janicce píše:
ustra píše:
Holky dnes jsem byli na roční přehlídce u dr a aktualní váha je 10 kg ! Jsem docela koukala..a malý ma 77 cm. Jinak vyváděl jak zběsilý - nedal se pořádně ani poslechnout. Přijde mi to čím dál tím horší :( Taky vaše děti tak vyvádí ?
My jsme měli 10,2 kg a 81 cm..
Malý u doktora nevyvádí… On je velice společenské dítě. Když někoho „třetího“, tak se celou dobu smějě a uculuje. A pak mi všichni říkají, jak mám hodné dítě :twisted: . Doma je teď trochu protiva, ale myslím, že ho prudí ta rýma :cert: ..

Kvido byl takový do cca 8 měsícu, pak šmitec - když potká dr. venku na ulici, tak se na ní culí ale jakmile vejdeme do čekárny už se mrzutě šklebí a jen ho začnu odstrojovat tak spustí a vydrží řvát až dokud nevylezeme zase ven :evil:
Je fakt že kvůli srdíčku ho očkovali asi tak na 100×, všechny dávky co mohli tak rozdělili, aby to nebyla taková zátěž, tak už to tam moc dobře zná :?
No nic, dr říkala, že do 3 let ho to přejde :D
Ty jo - Toník je pořádny dlouhán :palec:

Jdu účtovat, než malý spí, daňové přiznání se blíži :poblion: mejte se všichni mooooc fajn a at jsou dětičky fit !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí