Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2852
27.10.11 15:41
eseta píše:
Tady by jsi mě nečekala,že? :mrgreen:
Já se vtírnu všude tam,kde jsou mé kamarádky :pankac:

vzdyt od toho jsou tady ty diskuze :hug: navic je fajn podelit se o neco,co treba chlapi nepochopi s fajn holkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 17:00

Eset, tak jak jsi na tom? nejake novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 19:19
Barbienka píše:

Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.10.11 19:22

eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 19:25
eseta píše:
Barbienka píše:
Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek. :mrgreen:

hele v poho, ja uz na to taky se*u moje lut.faze je 8 dni, takze se nam fotbalista ani nestihne uvelebit a uz je pryc :lol: takze musim zavolat MUDRe atd. boze muj to jsou starosti tohle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 19:31
kacula91 píše:
eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla :palec:

když ono nejde přesně určit kolik mám spoždění,protože jeden cyklus byl 60,pak 43,pak 34, te´d jsem zase už 40DC Dr.mi dá vyvolávyčku, ale léky ne.Až po roce snažení. A vyvolávyčku nechci,zatím. Jsou to zase jen hormony.Já si ještě chvíli počkám,třeba si to rozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 19:32
Barbienka píše:
eseta píše:
Barbienka píše:
Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek. :mrgreen:
hele v poho, ja uz na to taky se*u moje lut.faze je 8 dni, takze se nam fotbalista ani nestihne uvelebit a uz je pryc :lol: takze musim zavolat MUDRe atd. boze muj to jsou starosti tohle :lol: :lol:

moje byla minule taky 8. Teď by byla delší,ale zase je jí to na prd. počkáme a dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.10.11 19:56
eseta píše:
kacula91 píše:
eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla :palec:
když ono nejde přesně určit kolik mám spoždění,protože jeden cyklus byl 60,pak 43,pak 34, te´d jsem zase už 40DC Dr.mi dá vyvolávyčku, ale léky ne.Až po roce snažení. A vyvolávyčku nechci,zatím. Jsou to zase jen hormony.Já si ještě chvíli počkám,třeba si to rozmyslí.

hmm az po roce jo…to je skoda teda :nevim: ja rekla hned nove doktorce,jestli by mi neupravila cyklus,ze se snazime o mimi a hned mi vyhovela…asi fakt zalezi na doktorech..i kdyz jako nechapu,na co ten tvuj ceka :roll: vzdyt preci vidi,ze ty cykly asi dost snizuji sanci otehotnet,teda aspon tak mi to rekla moje doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 20:02

tak já jí na druhou stranu chápu.Nejdřív tam chodíš že otěhotnět nechceš a pak když si umaneš vysadit HA,tak zase chceš všechno hned. U většiny se to do roka upraví a pak hned povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.10.11 20:10

Kači..máš krásné metříky.. :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1759
27.10.11 20:14

tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 20:21
Barbienka píše:
tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda 8-o

mě to moje ČR MUDRa říkala taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 20:26
eseta píše:
Barbienka píše:
tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda 8-o
mě to moje ČR MUDRa říkala taky :palec:

Eset tak budeme zapsany v guinessovce jako tehule s nejkratsi lut fazi :lol: ja s tim problem nemam, nas fotbalista to zvladne, my se nevzdame!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 20:49

já s tím problém taky nemám a čutálista se s tím bude muset nějak poprat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 21:18

ja ho radsi nadopuju B6, a cerealiema Nesquik - ty pry podporuji rust :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí